Μήνυμα στις 3/9/2011 στις 03:00 @Sex
για ρωτα και τους αντρες τι βιτσια εχουν ακουσει απο κοπελες.....δεν θα πιστευεις αυτα που θα ακουσεις και εσυ μιλασ για απλα πραγματα
Πήγαινε στο θέμα: αντρες - βιτσια
Μήνυμα στις 3/9/2011 στις 02:57 @Sex
φιλε εμενα μια φορα μου εκατσε κοπελα που ηταν τελειως αξυριστη...και για να ειμαι ειλικρινης τη γλωσσα μου δεν την εβαλα στο μ..... της. ολες οι αλλες το ειχανε ξυρισμενο....οχι τελειως αλλα στα τα μ.....χειλα τα ειχαν ξυρισμενα, οποτε στο γλυψιμο ηταν μια χαρα. και εγω παντως δεν καταλαβαινω γιατι οι αντρες το ξυριζουν τελειως το πουλι τους. σε μενα κοβω τις τριχεσ με την ξυριστικη να ειναι κοντες και καμια κοπελα δεν ειχε προβλημα....αλλα γουστα ειναι αυτα Πήγαινε στο θέμα: Τριχες στα...
Μήνυμα στις 1/9/2011 στις 16:16 @Sex
καλη επιτυχια.....το βασικο ειναι να του δειξεις πως ερεθιζεσαι περισοοτερο.....μετα θα στο κανει ο ιδιος και θα σ αρεσει ακομα περισσοτερο, μετα θα νιωσει και αυτος πιο ελευθερα και θα σου δειξει και αυτος τι θελει περισσοτερο για να καυλοσει
Πήγαινε στο θέμα: squirting..
Μήνυμα στις 1/9/2011 στις 16:13 @Sex
φιλε μου οταν τραβάς μ.... χυνεις επισης γρήγορα ή σου συμβαίνει μόνο στο sex?
Πήγαινε στο θέμα: Γρήγορη εκσπερμάτωση
Μήνυμα στις 1/9/2011 στις 16:10 @Sex
ποσο χρονων εισαι φιλε?
Πήγαινε στο θέμα: Πεος...Πετσακι/δερμα/λυπος
Μήνυμα στις 1/9/2011 στις 15:58 @Sex
νομιζω οτι πρεπει να το δειξεις στον πατερα σου, δεν υπαρχει λογος να ντρεπεσαι οπως και αυτος δεν θα ντρεπεται να κανει μπανιο μπροστα σου
Πήγαινε στο θέμα: Πεος...Πετσακι/δερμα/λυπος
Μήνυμα στις 1/9/2011 στις 15:56 @Sex
νομιζο οτι ειναι νωρις να προχωρησετε, ηδη εχεται κανει παρα πολλα....
Πήγαινε στο θέμα: Πως να ερεθήσω το κορίτσι μου???Βοηθήστε!
Μήνυμα στις 1/9/2011 στις 12:59 @Sex
αφου εχεισ προχωρησει μεχρι εκειοδηγησε το δεαχτυλακι σου προς το μ....κι της....μη προσπαθησεις να το βαλεις μεσα γιατι δε θα σ αφησει και θα ξενερωσεις, αρχισε να τι χαιδευσει εκει αρχικα πανω απο τα ρουχα και αν τη δεις να το δεχεται και να αρχισει να ανασαινει πιο βαθια βαλτο και μεσα απο τα ρουχα και αρχισε να της το τριβεις αργα αργα,,,,,σε λιγα λεπτα θα ανοιξει τα ποδια της και θα νιωσεισ την κλειτοριδα της ερεθισμενη....σε εκεινο το σημειο λογικα θα χυσεις και εσυ ¨)
Πήγαινε στο θέμα: Πως να ερεθήσω το κορίτσι μου???Βοηθήστε!
Μήνυμα στις 1/9/2011 στις 12:49 @Sex
εγο το χω κανει με εναν κολλητο και μια τουριστρια.....το ευχαριστηθηκαμε και εμεις.....και ειμαι σιγουρος οτι το ευχαριστηθηκε και αυτή....ετσι εδειχνε τουλαχιστον
Πήγαινε στο θέμα: τριο(2 ανδρες-1 γυναικα)
Μήνυμα στις 1/9/2011 στις 12:42 @Sex
αυτό που σου συμβαίνει είναι απόλυτα φυσιολγικό. με τον αυνανισμό ελέγχεις καλύτερα σε ποιο σημείο ερεθιζεσαι περισσότερο γι αυτό και βγάζεις πιο πολλά υγρά. από ότι κατάλαβα κα με το αγόρι σου ερεθίζεσαι οταν το κανετε και ο κολποσ σου ειναι υγρος απλά δε βγάζεισ τόσα πολλά υγρά. αυτό που μπορείς να κάνεισ για να τον ξετρελανεισ ειναι τιν ωρα που σου κανει στοματικό (αν δε σου κανει.... να σου κανει)ξεκινα να αυνανιζεσαι μπροστά του και δειξτου πως θελεις να τελειωνεις. ειναι πολυ ερεθιστικό να σε βλεπει να φτανεισ σε οργασμο και να βγαζεισ τοσα υγρα οσα λες. ασε που μετα θα το ευχαριστηθεί και ο ιδιος να βαλει το πεος του σε ενα super υγρο μ..... ¨)
Πήγαινε στο θέμα: squirting.. |