Μήνυμα στις 15/12/2011 στις 00:09 @Διασκέδαση
αν μου φταναν τα λεφτα-σταν
Πήγαινε στο θέμα: Τραγουδια με σχετικα με την κριση
Μήνυμα στις 15/12/2011 στις 00:02 @Flame
Αν ειναι δικο του το σπιτι δεν μπορεις να κανεις κατι,απλως να μιλησεις με την αστυνομια.Αν το νοικιαζει μπορειτε να μαζεψετε υπογραφες
Πήγαινε στο θέμα: ναρκομανης στην πολυκατοικια
Μήνυμα στις 14/12/2011 στις 23:59 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας! Είμαι 15 χρονών και δεν είχα ποτέ κοπέλα στο παρελθόν. Έμαθα οτι φέτος με γουστάρει ένα κορίτσι της ηλικίας μου. Δεν είναι πολύ του στυλ μου,ειναι αγοροκοριτσο,δεν ειναι ασχημη αλλα εχει "κατι" που με τραβαει.την εκανα και αντ στο φεησμπουκ! τι να κανω?να της μιλησω? και αν ναι πως? δεν εχουμε κοινη παρεα και απο κοντα δειλιαζω,πως να της πιασω κουβεντα? απο φεησμπουκ?τι να της πω? ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Με θέλει,Να της μιλήσω?
Μήνυμα στις 5/11/2011 στις 13:38 @Κλάψιμο
φιλε μου εαν μια κοπελα την αντιμετωπιζεις σαν "γκομενα" (θελω γκομενα) δε νομιζω να καταφερεις κατι
Πήγαινε στο θέμα: θελω γκομενα
Μήνυμα στις 5/11/2011 στις 13:34 @Ftou.gr admin
παιδια αν παραποιησει καποιος τους κανονες,ο αντμιν του γραφει απο κατω οτι την επομενη φορα θα φαει μπαν.περα απο αυτο στελνετε και καποιο ιμεηλ για να ειστε σιγουροι οτι το εχει δει?
Πήγαινε στο θέμα: e-mail προειδοποιησης
Μήνυμα στις 5/11/2011 στις 13:32 @Διάφορα
παιδιαααα,μου κλεψανε μια σελιδα στο facebook,για κατι τετοιο μπορω να αναφερθω στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος? και αν ναι υπαρχει καποιο νουμερο η καποιο e-mail επικοινωνιας?εψαξα στο google αλλα δν βρηκα τπτ Πήγαινε στο θέμα: Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος
Μήνυμα στις 19/10/2011 στις 17:42 @Sex
Κατι τετοιο Πήγαινε στο θέμα: Κολπάκια για να τον ανάψω όσο δεν πάει!! |