Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Γυναικείες Φαντασιώσεις

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #80982 από drogbach στις 30 Ιουνίου 2011, 5:09μμ

drogbach

Εικονίδιο
μέλος από: 21/8/2010
Κορίτσια του Ftou θα ήθελα να μας δώσετε τα φώτα σας ως προς το τι θα θέλατε να κάνετε στο κρεββάτι με τον σύντροφό σας,κάποια τρελή σας φαντασίωση!Γράψτε όσες θέλετε!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81133 από vikiss στις 03 Ιουλίου 2011, 12:36πμ

vikiss

Εικονίδιο
μέλος από: 16/7/2010
Προσωπικά για μένα η πιο τρελή και ανικανοποίητη μέχρι στιγμής φαντασίωση είναι το ΤΡΙΟ (ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ).. Και όπως φαίνεται ανικανοποίητη θα παραμείνει γιατί αυτόν τον καιρό είμαι σε σχέση…. Είναι η πιο τρελή σεξουαλική μου φαντασίωση που δυστυχώς θα παραμείνει ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ…

Επίσης αυτόν τον καιρό έχω φάει κόλλημα με τα ΝΕΚΡΟΤΑΜΠΕΛΑ . Το μωρό μου είναι φαντάρος και παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε πως με φτιάχνει η στολή και το νεκροτάμπελο!!! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ...!! ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!! ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΩ ΟΛΟΥΣ!! Με τη φαντασία μου βέβαια αλλά κάτι είναι κι αυτό !!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81138 από Doctoras στις 03 Ιουλίου 2011, 1:36πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Έγραψε:(vikiss@03 Ιουλίου 2011)
Προσωπικά για μένα η πιο τρελή και ανικανοποίητη μέχρι στιγμής φαντασίωση είναι το ΤΡΙΟ (ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ).. Και όπως φαίνεται ανικανοποίητη θα παραμείνει γιατί αυτόν τον καιρό είμαι σε σχέση…. Είναι η πιο τρελή σεξουαλική μου φαντασίωση που δυστυχώς θα παραμείνει ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ…

Kαλα προτεινε του το το αυτο και πιστεψεμαι οτι για το μονο που δε θα πρεπει να ανυσιχεις ειναι οτι θα κανει κακο στην σχεση σου.Η φαντασιωση καθε αντρα ειναι να παει με δυο γυναικες...
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #81140 από vikiss στις 03 Ιουλίου 2011, 1:46πμ

vikiss

Εικονίδιο

Αποδεκτή απάντηση

Ναι αλλά δν θέλω να πάει αυτός με δύο γυναίκες.. Θέλω εγώ να έχω δύο άντρες για πάρτι μου!!… Και δν νομίζω να γουστάρει και πολύ έτσι…   Νομίζω ότι έχει αρχίσει να με χτυπάει η αγαμία στο κεφάλι… ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΥΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ;;;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81141 από Roula94 στις 03 Ιουλίου 2011, 1:51πμ

Roula94

Εικονίδιο
μέλος από: 20/6/2011

Επίσης αυτόν τον καιρό έχω φάει κόλλημα με τα ΝΕΚΡΟΤΑΜΠΕΛΑ . Το μωρό μου είναι φαντάρος και παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε πως με φτιάχνει η στολή και το νεκροτάμπελο!!! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ...!! ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!! ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΩ ΟΛΟΥΣ!! Με τη φαντασία μου βέβαια αλλά κάτι είναι κι αυτό !!!

συμφωνω...οι φανταροι ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!αυτη ειναι η δικη μου φαντασιωση......να βρεθω με εναν φανταρο στο ντους του και να γινουν ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81142 από vikiss στις 03 Ιουλίου 2011, 1:55πμ

vikiss

Εικονίδιο
Αυτή είναι δική μου πραγματικότητα.... Εκτός στρατοπέδου βέβαια.. ΑΛΛΑ!!!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81143 από Roula94 στις 03 Ιουλίου 2011, 2:25πμ

Roula94

Εικονίδιο
μέλος από: 20/6/2011
δεν ξερεις ποσο τυχερη εισαι φιλη μου...............βεβεα το μονο μεινεκτημα ειναι οι μειωμενες αδειες................αλλα ας παει και το παλιαμπελο!!!!!!χιχιχι...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81146 από invalid-14972 στις 03 Ιουλίου 2011, 3:03πμ

invalid-14972

banned
μέλος από: 2/7/2011
Ναι αλλά δν θέλω να πάει αυτός με δύο γυναίκες.. Θέλω εγώ να έχω δύο άντρες για πάρτι μου!!… Και δν νομίζω να γουστάρει και πολύ έτσι…   Νομίζω ότι έχει αρχίσει να με χτυπάει η αγαμία στο κεφάλι… ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΥΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ;;;

Μάλιστα και τι θα έλεγες να ξεκινούσες με τον δικό σου κ καμία φίλη σου;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81154 από vikiss στις 03 Ιουλίου 2011, 4:20πμ

vikiss

Εικονίδιο
spellmike21 θα έλεγα ότι απ’ τη στιγμή που έχω σχέση με κάποιον, αυτό σημαίνει ότι μ’ αρέσει πολύ (ο χαρακτήρας του, το παρουσιαστικό του) ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ… Διαφορετικά δν θα έκανα σχέση μαζί του παρά μόνο σεχ… Και όταν κάποιος μ’ αρέσει πολύ δν μπορώ να τν βλέπω μόνο σαν αντικείμενο ηδονής… Ο δικός μου, μου είναι υπέρ αρκετός και ΝΑΙ περνάμε και μόνοι μας καλά.. δν χρειαζόμαστε καμία φίλη μου…

Απλώς αυτή η φαντασίωση μου έχει καρφωθεί εδώ και καιρό… Αλλά όχι με τν δικό μου.. Τν δικό μου τν αγαπάω.. δν τον βλέπω έτσι.. δν μπορώ να του το προτείνω… Θα είναι σαν να του λέω ότι δν μου είναι αρκετός..

Doctora δίκιο έχεις αλλά ΔΕΝ… Μπορεί και αυτός να έχει φαντασιωθεί ΤΡΙΟ.. Αλλά όχι με μένα μια από τις παρτενέρ του.. Νομίζω ότι και αυτός με αγαπάει και δν με βλέπει σαν ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΝΗ.. ΔΝ έχω ταμπού στο σεχ.. απλά πιστεύω ότι το ΤΡΙΟ είναι φαντασίωση ΜΟΝΟ για σεξουαλική ευχαρίστηση… και τίποτα άλλο.. που γίνεται μεταξύ αγνώστων… Οπότε δν μπορώ να κάνω με κάποιον ΤΡΙΟ και μετά να συνεχίσω να έχω σχέση μαζί του.. Δν ξέρω αν συμφωνείται… ΌΤΑΝ ΧΩΡΙΣΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ… 18 είμαι ακόμα.. έχω μπροστά μου τη ΖΩΗ!!

Συγνώμη για το μέγεθος του κειμένου και πάνω απ’ όλα συγνώμη που ξέφυγα απ’ τη θεματολογία του post που ήταν οι Γυναικείες φαντασιώσεις..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81187 από gossipgirl στις 03 Ιουλίου 2011, 5:21μμ

gossipgirl

Εικονίδιο
μέλος από: 15/6/2011
vikiss δεν ξερεις ποσο σε καταλαβαινω!!Και μενα φανταρος ειναι και εχω κολλημα με την στολη του...Λυσσα χαχα :P Ειδικα οταν μου λεει οτι εχει σκοπια τρελαινομαι,θελω να παω εκει επι τοπου...Η φαντασιωση μου λοιπον ειναι να με παιρνει στον θαλαμο και οι υπολοιποι να κοιτουν..Επισης μου αρεσει και το δημοσιο σεξ,πχ σε παρκινγκ πολυ βραδυ ή σε καποιο σημειο κοντα σε κεντρικο δρομο να το κανω με τον δικο μου και να μας βλεπουν/ακουν και αλλοι...Τελος το σεξ με μια γυναικα ειναι ισως η μεγαλυτερη φαντασιωση που εχω και δεν σκοπευω να την αφησω ανεκπληρωτη
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login