Μήνυμα στις 1/8/2011 στις 15:55 @Κλάψιμο
συμφωνω με πολλους απο τους παραπανω...μαλλον εισαι αρκετα ενθουσιωδης δηλαδη καταπιανεσε με κατι στην αρχη αλλα μετα το βαριεσε,ενθουσιαζεσε στην ιδεα αλλα μετα μαλλον τα βρισκεις σκουρα κ τα παρατας...μ εχει συμβει απειρες φορες κι εμενα !!
Πήγαινε στο θέμα: Σας συμβαίνει και σε εσάς?Ψυχικός πόλεμος
Μήνυμα στις 1/8/2011 στις 15:48 @Θ. Κλημεντίνη
φιλε μου νικο ολα τα θεματα θελουν συζητηση κι επικοινωνια αναμεσα στο ζευγαρι αλλα λογικα θα εννοεις αν επραξε κατι κακο και δεν το καταλαβε.....τοτε συγγνωμη κιολας αλλα αν κανει πραξεις και μετα δεν τις καταλαβαινει τι εκανε πριν λιγο μαλλον ειναι χαζη.......... το δικο σου προβλημα τωρα ποιο εινε?θελεις βοηθεια να την ξανακερδισεις η να μην το σκεφτεσε? Πήγαινε στο θέμα: με βαρεθηκε
Μήνυμα στις 1/8/2011 στις 15:41 @Sex
απλως δεν ηξερα τι ακριβως ειναι...δεν ειναι κακο!!!
Πήγαινε στο θέμα: Διπλή διείσδυση
Μήνυμα στις 31/7/2011 στις 20:45 @Sex
Τι ακριβως ειναι αυτο??? Πήγαινε στο θέμα: Διπλή διείσδυση
Μήνυμα στις 17/7/2011 στις 19:17 @Sex
ευχαριστω πολυ κοριτσια!!και εγω ετσι ελεγα,πως οταν του πεσει θα βγει κιολας..λιγο απιθανο μου ακουγεται να χρειαζεται γιατρο γιατι υπαρχει προβλημα μεταφορας!χαχα..αν καταλαβαινετε τι εννοω!!!! sophie19 ευχαριστω,εμαθα αρκετα;) Πήγαινε στο θέμα: σεξ μεσα στη θαλασσα
Μήνυμα στις 17/7/2011 στις 17:17 @Sex
συμφωνω ακαθεκτα με ολουσ τους παραπανω φιλους..δεν εχω να προσθεσω τιποτα εκ μερους μου..ενα ελαφρυντικο θα ηταν να ειχαν προχωρημενους γονεις γιατι αλλιως πανε ολοι χαμενοι..παντως δεν νομιζω να μην τους σταθουν σε μια τετοια στιγμη!!αν δεχονται οι γονεις ολα καλα θα πανε..ποσο καιρο ειναι μαζι τα παιδια???
Πήγαινε στο θέμα: εκτρωση
Μήνυμα στις 16/7/2011 στις 12:40 @Sex
nikos200 και verus σας ευχαριστω πολυ........ manolio4 τι ηταν αυτο που μου ειπες για το κολλημα????τρελαθηκα!περισσοτερες πληροφοριες εχεις???? Πήγαινε στο θέμα: σεξ μεσα στη θαλασσα
Μήνυμα στις 16/7/2011 στις 00:55 @Sex
παιδια αυτο που λεει ο τιτλος!!η αγαπημενη φαντασιωση του συντροφου μου ειναι μεσα στην θαλασσα η ακομα κ πισινα!!ειναι ασφαλες??ευχαριστω εκ των προτερων!!
Πήγαινε στο θέμα: σεξ μεσα στη θαλασσα
Μήνυμα στις 16/7/2011 στις 00:01 @Sex
χαχα ευχαριστω κι εσενα panosx!! πολυ χρησιμες κι οι δικες σου συμβουλες! =) M1k3y και σενα! Με βοηθησατε ολοι αρκετα =) Πήγαινε στο θέμα: χαπι αντισυλληψης |