Μήνυμα στις 8/4/2012 στις 15:39 @Μηχανήματα
Παιδιά μπορώ να κατεβάσω κανά πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να παίζω το Batman arkham asylum με joystick??Χρησιμοποιώ joystick doop είναι σαν του playstation 2..
Πήγαινε στο θέμα: Joystick
Μήνυμα στις 27/2/2012 στις 09:18 @Μηχανήματα
Ρε παιδιά κατέβασα ένα παιχνίδι συγκεκριμένα το call of duty MW2 ξεκινάω να παίζω και κάποια στιγμή μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να ελευθερώσω 5 ΜΒ μνήμη στο game drive..Καμιά ιδέα πως το κάνω αυτό??
Πήγαινε στο θέμα: game drive
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 18:00 @Sex
Είιχα ένα παρόμοιο πρόβλημα αλλά εμένα ήταν λόγω του προφυλακτικού...Το κκάναμε για 5 λεπτά και μετά χαλάρωνε..Τελικά βρήκαμε την λύση.Μπαίνω 2-4 φορές χωρίς προφ μέσα της και μετά το κάνουμεμε προφυλάξεις..Τώρα βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσετε να στταματήσετε στις 2-3 διυσδύσεις...αλλά μετά εμένα στέκεται πολύ ντούρο
Πήγαινε στο θέμα: Χανει τη στυση του!
Μήνυμα στις 7/1/2012 στις 19:20 @Sex
Καλησπέρα μόρτες του ftou!Μια ερώτηση θέλω να κάνω..Ισχύει όντως ότι αν κάνεις σεξ μία μέρα αφού τελειώσει η περίοδος της κοπέλας τότε η κοπέλα δεν πιάνει παιδί ακόμη και αν τελειώσεις μέσα της???Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ μετά από περίοδο
Μήνυμα στις 17/12/2011 στις 16:55 @Sex
Το ξενοδοχείο όταν είναι για 3 ώρες δεν χρειάζεται ταυτότητα...Just to know ;)
Πήγαινε στο θέμα: μερος για σεξ
Μήνυμα στις 5/9/2011 στις 23:18 @Μηχανήματα
Παιδιά μπορείτε να προτείνετε κανά PS2 simulator που μπορώ να τον βρω δωρεάν και πως το φτιάχνω???Ευχαριστώ
Πήγαινε στο θέμα: PS2 simulator
Μήνυμα στις 5/9/2011 στις 23:16 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε πρώτα απόλα να είσαι άνετος.Όχι υπερβολικά αλλάούτε να μην μπορείς να αρθρώσεις λέξη.Αυτό είναι από τα πρώτα που κοιτάνε οι γυναίκες.Έπειτα να είσαι πάντα ευγενικός σε σημείοο gentleman!Ακόμα προσπάθησε να ανοίξεις θέματα στα οποία ΕΚΕΙΝΗ θα έχει να πει πολλά(το λατρεύουυν να μιλάνε πολύ αυτές και θα σε εκτιμήσει που έχεις την υπομονή να την ακούς).Φυσικά ποτέ μην περιμένεις από εκείνη να κκάνει την πρώτη κίνηση στο άνοιγμα θεμάτων.Εσύ και πάλι εσύ-να της δείξεις ότι είσαι ενδιαφέρον τύπος.Τώρα αν σε ρωτήσει για δικά σου ενδιαφέροντα προσπαθείς να μην είσαι σύντομος και να της δείνεις τροφή να συνεχίσει τις ερωτήσεις(Π.χ σε ρωτάει με τι ασχολείσαι-δεν θα πεις "Μπάσκετ" αλλά "Κατεβαίνω αρκετά με την παρέα μου για κανά μπασκετάκι και συνήθως παίζω guard"-με αυτό τον τρόπο θα σε ρωτήσει και για την παρέα και για το τι σημαίνει guard και έτσι κυλάει η συζήτηση)Εννοείται πως σε αρκετές περιπτώσεις θα κάνεις επιστράτευση χιούμορ αλλά όχι τίποτα shocking(και επειδή είναι πρώτη φορά καλό θα ήταν να μην ξεφύγεις από τα αθώα αστεία-αν δεις βέβαια ότι δεν το έχεις άστο θα είναι εναντίον σου).Δεν το συζητάμε ότι ΕΣΥ θα πληρώσεις(θα σου πρότεινα λίγο πριν φύγετε να πάρεις την απόδειξη και να πας προς το ταμείο ώστε να μην προλάβει να πει κάτι-μετράνε αυτά στην εικόνα που σχηματίζει για σένα).Αν πάτε για καφέ πάρε κανά 20άρικο ώστε να σου μείνουν αρκετά στο τέλος...Μπορεί να χρειαστεί να πληρώσεις ταξί ή να την κεράσεις παγωτό!Εννοείται πως ότι σου λέει για τον εαυτό τηες εσένα ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ!Τώρα για να μην φανείς σπασίκλας απλά περιποιήσου τον εαυτό σου όταν βγείτε(Ζελέ,καλά ρούχα τέτοια πράγματα).Τέλος όταν φύγετε από την καφετέρια και επιστρέφετε ή κάνετε καμιά βόλτα κράτα την από το χέρι-ΕΣΥ είσαι ο άντρας ΕΣΥ κάνεις την πρώτη κίνηση...Και όταν θα την πας σπίτι της και θα αποχαιρετηστείτε πλησίασε(ΗΡΕΜΑ!-ΟΧΙ ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ) να την φιλήσεις-όπως είπαμε ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ!Άντε με το καλό δεν νομίζω να μποροούμε να σου πούμε κάτι άλλο-ενέργησε βάσει ενστίκτου δεν είναι επιστήμη και ούτε πρέπει να φοβάσαι ;) Και για να ββγαίνει ραντεβού μαζί σου μάλλον της αρέσεις ;) Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω για να μην φαινομαι σπασηκλας;
Μήνυμα στις 3/9/2011 στις 21:07 @Μηχανήματα
Lagoudito στείλε φωτό να σου χτίσω άγαλμα στο δωμάτιό μου!Χαχαχαχαχα thanks man! Tasos41997 αντί για extract μπορείς να κάνεις mount image το Iso και μετά copy-paste τα αρχεία πολύ πιο γρήγορα από τo extract.Το είχα δοκκιμάσει αλλά χωρίς mount image δεν ανοίγει το παιχνίδι..Αλλά thanks που προσφέρθηκες :) Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με μεταφορά iso
Μήνυμα στις 3/9/2011 στις 13:11 @Μηχανήματα
Ok αν λειτουργήσει το απόγευμα έχεις αποδεκτή
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με μεταφορά iso |