Μήνυμα στις 9/4/2014 στις 00:49 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Ολα τα νομισματα εχουν δυο οψεις.Η μια λοιπον ειναι οτι η φιλη σου εκανε χοντρη βλακεια,γιατι δεν προδιδουμε ετσι μια φιλη και η αλλη ειναι οτι οι γκομενοι φευγουνε ενω οι φιλοι μενουν.Το δευτερο το λεω και για τις που δυο σας.Για την φιλη σουι που στο εκρυψε και για σενα που αν εισαι τοσο κουλ και μπορεις να της το συγχωρεσεις μπορεις να σκεφτεις οτι ''οκ η φιλη μου περασε καλα και την συγγχωρω και παμε παρακατω''.Εσυ εχεις το μαχαιρι και η αποφαση ειναι δικη σου.Ολα ομως τα λυνει ο διαλογος.Δωστης μια ευκαιρια να σου εξηγησει και πες της και συ οτι νιωθεις.Φιλικα Πήγαινε στο θέμα: ΣΟΣ χρειάζομαι απάντηση!!:/
Μήνυμα στις 8/4/2014 στις 20:07 @Θ. Κλημεντίνη
Φιλε Μανο μπορω να ξεχωρισω ποιος ειναι ντροπαλος και ποιος οχι.Ο συγκεκριμενος δεν ειναι.Απλα θελει να δειξει /κρατησει χαρακτηρα και να με τσουρουφλησει λιγο.Σαν δευτερο ραντεβου που βγηκαμε πηγαμε σινεμα και μετα μια βολτα που με φιλησε κιολας.Την στιγμη που με ρωτησε πως βλεπω εμας περασε ενα αυτοκινητο και σχοιασαμε κατι.Παει η στιγμη αυτη.Αντε τωρα να ξανα ανοιξω την συζητηση αυτη.
Πήγαινε στο θέμα: Δευτερο ραντεβου
Μήνυμα στις 7/4/2014 στις 20:24 @Θ. Κλημεντίνη
Κλεισαμε ραντεβου σημερα για σινεμα.Δεν ειναι λιγο ακυρο αυτο?? Εκει στο σινεμα να τον πλησιασω??
Μήνυμα στις 7/4/2014 στις 12:14 @Θ. Κλημεντίνη
Εγραψα προχθες ενα ποστ,βγηκαμε τελικα ολα καλα μου ελεγε λεπτομερειες για την ζωη του και την οικογενεια του αλλα και για τις σχεσεις που ειχε.Κινηση να με φιλησει δεν εκανε ομως οταν με αφησε σπιτι μου εστειλε ενα μηνυμα οτι περασε πολυ ομορφα και πως το χερι μου ειναι αν θελω να το επανναλαβουμε.Μου ειπε οτι μετα τις 9 το βραδυ ειναι ελευθερος και γω τ λεω πεμπτη φευγω οποτε να κανονισει.(δεν ηθελα να φανω απελπισμενη)Κ μουλεει μην παιξουμε την κολοκυθια.Ε εκει χαλαστηκα λιγο και του στελνω πωςμαρεσουν αλλα παιχνιδια οχι ομως η κολοκυθια.Και να το κανονισει για αποψε το βραδυ.Επισης τον ρωτησα αν ο θειος του τον εβαλε να βγουμε και μου λεει οχι καμια σχεση,δεν του ειπε τιποτα.Κ πως ακομη κ αν του ελεγε ο θειος του κ δεν ηθελε δεν υπηρχε περιπτωση να βγαιναμε.Κεφαλαιο ''Δευτερο ραντεβου''.Που παμε,πως συμπεριφερομαι?Για να δω προτασεις! Ευχαριστω εκ των προτερων.
Μήνυμα στις 5/4/2014 στις 13:57 @Θ. Κλημεντίνη
Ευκολα τα πραγματα αγαπητε μου Γιωργο.Της λες να πατε μια βολτιτσα τα δυο σας,της ξεκινας την κουβεντα σου ,της λες οτι θες να ειστε μαζι και την φιλας κιολας για να κλεισει ομορφα η βραδια! Κανε και μερικες προβες τι θα της πεις για να μην κολλησεις... :) Καλη επιτυχια,περιμενω να μου πεις τι εγινε!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να της τα ζητησω!
Μήνυμα στις 4/4/2014 στις 21:19 @Θ. Κλημεντίνη
Ο θειος εκανε την δουλεια του! Με ξανα ρωτησε για το παρτυ και μετα εστειλε καπου ενα μηνυμα.οταν επιστρεψαμε στην σχολη μου ειπε ο ανηψιος του να του κανω παρεα.Μιλουσαμε για διαφορα και επειτα οταν πηγα να φυγω μου εδωσε το τηλ του και μου ειπε να βγουμε αυριο βραδυ μολις τελειωσει την δουλεια.Αν δεν ενδιαφεροταν ο ιδιος και απλα του ελεγε ο θειος του οτι με ενδιαφερει θα μου προτεινε να βγουμε απλα και μονο απο ευγενεια?(αναγκαστικα) Η υπαρχει οντως ενδιαφερον?
Πήγαινε στο θέμα: Πως να τον προσεγγισω
Μήνυμα στις 4/4/2014 στις 16:31 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Πολυ γλυκια η κινηση σου και πρεπει να εχεις απιστευτα κοτσια για να το κανεις αυτο! Απο μενα εχεις συγχαρητηρια.Εφοσον της ειπες τι νιωθεις και της ειπες επισης να το σκεφτει δν εχεις παρα να την αφησεις να σου μιλησει απο μονη της.Αν θελησει πιστεψε με θα το κανει αμεσως μολις παρει την αποφαση της.Πήγαινε στο θέμα: αναμονη απο κοπελα
Μήνυμα στις 4/4/2014 στις 16:23 @Θ. Κλημεντίνη
Χρειαζομαι την βοηθεια σας!Πριν περιπου δυο βδομαδς ξεκινησα μαθηματα οδηγησης και στην γραμματεια ειναι ενα παιδι που με εχει τραβηξει πολυ .Εχουμε μιλησει,ξερω οτι ειναι ελευθερος συζηταμε και γενικα αλλα και για την οδηγηση.Ο δασκαλος που μου κανει μαθηματα ειναι θειος του και εχουμε πολυ καλες σχεσεις.Πανω στην κουβεντα μου ειπε οτι θα βγουνε και μου τονισε οτι θα ειναι και ο ανηψιος του εκει και αν θελω να παω.Επισης του ελεγα οτι εχω ενα παρτυ αλλα δεν εχω συνοδο και μου λεει να προτεινω στον ανηψιο του να παμε μαζι και του ειπα οτι δισταζω και μου ειπε αν θελω να μεσολαβησει εκεινος.Εγω δισταζω γιατι ειμαι ακομη μαθητρια στην σχολη και δεν θελω να τον φερω σε δυσκολη θεση.Τον θελω ομως.Πως να τον προσεγγισω λοιπον?
Πήγαινε στο θέμα: Πως να τον προσεγγισω
Μήνυμα στις 14/4/2013 στις 03:16 @Διασκέδαση
Αυτο το πρηξιμο κ ο πονος δειχνουν μολυνση.Πηγαινε παρε μια κορτιζονουχα κρεμουλα κ ξανα βαλε το αρχικο σκουλαρικι.Αν επιμεινει η μολυνση απευθυνσου σε εναν δερματολογο.:)
Πήγαινε στο θέμα: Piercing ερωτισεις
Μήνυμα στις 10/4/2013 στις 01:41 @Μηχανήματα
Τα Vaio εαν μη κακο παθουν κατι ,το service τους ειναι στο βελγιο.Για μενα επελεξε Toshiba.Ειναι πραγματικα σκυλια.
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια για αγορα λαπτοπ |