Μήνυμα στις 3/7/2011 στις 04:20 @Sex
spellmike21 θα έλεγα ότι απ’ τη στιγμή που έχω σχέση με κάποιον, αυτό σημαίνει ότι μ’ αρέσει πολύ (ο χαρακτήρας του, το παρουσιαστικό του) ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ… Διαφορετικά δν θα έκανα σχέση μαζί του παρά μόνο σεχ… Και όταν κάποιος μ’ αρέσει πολύ δν μπορώ να τν βλέπω μόνο σαν αντικείμενο ηδονής… Ο δικός μου, μου είναι υπέρ αρκετός και ΝΑΙ περνάμε και μόνοι μας καλά.. δν χρειαζόμαστε καμία φίλη μου… Απλώς αυτή η φαντασίωση μου έχει καρφωθεί εδώ και καιρό… Αλλά όχι με τν δικό μου.. Τν δικό μου τν αγαπάω.. δν τον βλέπω έτσι.. δν μπορώ να του το προτείνω… Θα είναι σαν να του λέω ότι δν μου είναι αρκετός.. Doctora δίκιο έχεις αλλά ΔΕΝ… Μπορεί και αυτός να έχει φαντασιωθεί ΤΡΙΟ.. Αλλά όχι με μένα μια από τις παρτενέρ του.. Νομίζω ότι και αυτός με αγαπάει και δν με βλέπει σαν ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΝΗ.. ΔΝ έχω ταμπού στο σεχ.. απλά πιστεύω ότι το ΤΡΙΟ είναι φαντασίωση ΜΟΝΟ για σεξουαλική ευχαρίστηση… και τίποτα άλλο.. που γίνεται μεταξύ αγνώστων… Οπότε δν μπορώ να κάνω με κάποιον ΤΡΙΟ και μετά να συνεχίσω να έχω σχέση μαζί του.. Δν ξέρω αν συμφωνείται… ΌΤΑΝ ΧΩΡΙΣΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ… 18 είμαι ακόμα.. έχω μπροστά μου τη ΖΩΗ!! Συγνώμη για το μέγεθος του κειμένου και πάνω απ’ όλα συγνώμη που ξέφυγα απ’ τη θεματολογία του post που ήταν οι Γυναικείες φαντασιώσεις.. Πήγαινε στο θέμα: Γυναικείες Φαντασιώσεις
Μήνυμα στις 3/7/2011 στις 01:55 @Sex
Αυτή είναι δική μου πραγματικότητα.... Εκτός στρατοπέδου βέβαια.. ΑΛΛΑ!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικείες Φαντασιώσεις
Μήνυμα στις 3/7/2011 στις 01:46 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ναι αλλά δν θέλω να πάει αυτός με δύο γυναίκες.. Θέλω εγώ να έχω δύο άντρες για πάρτι μου!!… Και δν νομίζω να γουστάρει και πολύ έτσι… Νομίζω ότι έχει αρχίσει να με χτυπάει η αγαμία στο κεφάλι… ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΥΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ;;;Πήγαινε στο θέμα: Γυναικείες Φαντασιώσεις
Μήνυμα στις 3/7/2011 στις 01:01 @Sex
Κοίτα … Αν μια κοπέλα είναι παρθένα είναι λογικό να θεωρεί το σεχ big deal (άγχος φοβίες) κλπ .. Αλλά από κει και μετά δεν νομίζω ότι τα περιμένουμε όλα από εσάς…. Και εμείς το απολαμβάνουμε χωρίς να σκεφτόμαστε τι θα γίνει αύριο.... Για να σου δώσω να καταλάβεις στο σεχ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΑΙ ΜΕ ‘’ΑΥΤΟ’’ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ Μ@ΥΝΙ.. Μπορεί να είμαστε πιο συναισθηματικές αλλά το σεχ είναι σεχ.. Όσον αφορά το σεχουαλικό κομμάτι υπάρχουν δύο κατηγορίες γυναικών: Αυτή που σκέφτεται πως θα βγάλει το βρακί της … και αυτή που βγάζει το βρακί της και το κάνει κομποσκοίνι . Πίστεψε με αυτή είναι η αλήθεια!! Και όποια το αρνηθεί θα ναι ψέμα.... Είναι η ανάγκη για σεχ.. που πρέπει να ικανοποιηθεί.. Πήγαινε στο θέμα: big deal?
Μήνυμα στις 3/7/2011 στις 00:36 @Sex
Προσωπικά για μένα η πιο τρελή και ανικανοποίητη μέχρι στιγμής φαντασίωση είναι το ΤΡΙΟ (ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ).. Και όπως φαίνεται ανικανοποίητη θα παραμείνει γιατί αυτόν τον καιρό είμαι σε σχέση…. Είναι η πιο τρελή σεξουαλική μου φαντασίωση που δυστυχώς θα παραμείνει ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ… Επίσης αυτόν τον καιρό έχω φάει κόλλημα με τα ΝΕΚΡΟΤΑΜΠΕΛΑ . Το μωρό μου είναι φαντάρος και παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε πως με φτιάχνει η στολή και το νεκροτάμπελο!!! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ...!! ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!! ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΩ ΟΛΟΥΣ!! Με τη φαντασία μου βέβαια αλλά κάτι είναι κι αυτό !!! Πήγαινε στο θέμα: Γυναικείες Φαντασιώσεις
Μήνυμα στις 2/7/2011 στις 04:04 @Sex
Μη σκας φίλε μου.. όλοι έχουμε κάποια σημεία που ενδεχομένως δεν μας αρέσουν στον εαυτό μας!! Εσύ έχεις τη φωνή σου.. άλλος μπορεί να έχει το σώμα του, άλλος τα αφτιά του, άλλος τη μύτη του ... Εμένα ας πούμε δν μου αρέσουν τα μαλλιά μου επειδή είναι σγουρά.. Βλέπω φίλες μου ή και άλλες κοπέλες που έχουν φυσικό ίσιο μαλλί και ζηλεύω.. και επειδή είναι πολύ σγουρά δεν ισιώνουν εύκολα, φριζάρουν συνέχεια και με κουράζουν.. Θα μ' άρεσε να μην ήταν έτσι αλλά δεν γίνεται... Και μην ξεχνάς αυτό που είπε ο ΡΦ ''Καθένας έχει το ατού του, άλλος φράγκα, άλλος style, άλλος κοιλιακούς... αν εσύ νιώθεις okay, άσε κάθε βλάκα να λέει... αν μια φορά δεν με γουστάρουν και με βρίζουνε, δέκα τους βλέπω και μου ρχετε να ξεράσω....'' Να μην ξεχνάς ότι όλοι είμαστε μοναδικοί και ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΣ! Βρες άτομα που θα σε αγαπάνε ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ!! Χωρίς να σε κάνουν να νοιώθεις άσχημα για τη φωνή σου. Πήγαινε στο θέμα: Φωνη προβλημα !
Μήνυμα στις 27/6/2011 στις 23:40 @Sex
Cristiano Ronaldo!! Από Έλληνες δε μπορώ να βρω... Πήγαινε στο θέμα: Ποιον ή Ποια θα θέλατε στο κρεβάτι σας;;
Μήνυμα στις 25/6/2011 στις 00:50 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αν βαριέσαι το σεχ αυτό είναι ανησυχητικό.. . Λίγο ΠΗΔΗΜΑ την ημέρα τν γιατρό τον κάνει πέρα! Και επιτέλους πόσες φορές το κάνετε για να φτάνεις στο σημείο να βαριέσαι κιόλας;;;Ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από το σεχ. Το σεχ είναι παντού.. όπου και αν κοιτάξεις θα δεις σεχ.. οι άνθρωποι, τα ζώα, όλα τα είδη του πλανήτη χρειάζονται σεχ. Το σεχ αρέσει, πουλάει, αγοράζει, αποζητείται, είναι αναγκαίο.. για τη σωματική και ψυχική μας υγεία. Όμως ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΧ.. υπάρχει και ΖΩΗ. Υπάρχουν τόσα πολλά σημαντικά πράγματα να κάνει κανείς!! Βγες, πιες, διασκέδασε, κάνε μαλακίες με την παρέα, πήγαινε σε όμορφα μέρη, ΖΗΣ’ ΤΟ . Καλοκαίρι είναι!! Εγώ δν πιστεύω ότι σε κούρασε το σεχ.. Ίσως σε κούρασε η κοπέλα σου. Αν είστε 24 ώρες το εικοσιτετράωρο μαζί και το μόνο που κάνετε είναι να ΠΗΔΙΕΣΤΕ, Ε! ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ!! Κατάντησε το σεχ μονότονη ρουτίνα και πλέον έχει μετατραπεί από ευχαρίστηση σε υποχρέωση για σένα… Γι’ αυτό πες στην κοπέλα σου ευγενικά και ωμά ότι χρειάζεσαι χρόνο να μείνεις μόνος με τους φίλους σου και κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν χωρίς αυτή. Όταν πενθυμίσετε ο ένας τον άλλον θα βρεθείτε και τότε το σεχ θα γίνει πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ !! Πήγαινε στο θέμα: ελεος
Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 23:31 @Sex
Γενικά οι άντρες στο κρεβάτι νομίζω προτιμούν οι παρτενέρ τους να έχουν αυτοπεποίθηση και να παίρνουν πρωτοβουλίες.. (νέες στάσεις και τα λοιπά).. Αλλά το παν είναι Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ.. Επειδή λειτουργούν περισσότερο οπτικά και όχι εγκεφαλικά. Μπορεί να φανεί προσβλητικό αυτό που θα πω για το γυναικείο πληθυσμό αλλά Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, μας θέλουν ΠΟΥΤΑΝΕΣ στο κρεβάτι... Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ... (Καλόγριες στο μάτι Πουτάνες στο κρεβάτι)... Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν εννοώ κακομεταχείριση.. όμως το σεχ θέλει πονηριά και προκλητικότητα ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΙΣ! ΟΠΟΤΕ ΒΑΛΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.. ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ... έτσι θα ικανοποιείς και τον παρτενέρ σου.. και πίστεψε με.. ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ.. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΤΕΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ!! Πήγαινε στο θέμα: Νιώθω άχρηστη???
Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 22:49 @Sex
Όχι βέβαια... τι ανώμαλος και πράσινα άλογα... επειδή είναι 2η ξαδέρφη δηλ;; ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!! Σεχ θα κάνετε όχι παιδί.. λες και θα την παντρευτείς.. Αν σε γουστάρει και γουστάρεις και εσύ τι το σκέφτεσαι!! ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ.. ΒΟΥΡ!!!
Πήγαινε στο θέμα: ξαδερφουλα |