Μήνυμα στις 19/7/2011 στις 13:47 @Sex
Για σας αυτό το πρόβλημα? να το πω, το συνειδητοποίησα όταν έκανα για πρώτη φορά πρωκτικό πάνω στην βάλανο δεν ξέρω μήπως είναι ευαίσθητη;; βασικά όταν κάνω σεξ δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα και όταν αυνανίζομαι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα μα όταν πιάνω εκεί πάνω την βάλανο με λίγη πίεση αλλά να το κουνάω σαν να αυνανίζομαι νιώθω μια ενόχληση τι μπορεί να είναι συμβαίνει και σε άλλους ; έχετε δοκιμάσει ; απλά τρίψτε την βάλανο στο πάνω μέρος α και να συμπληρώσω ότι όταν έκανα πρωκτικό και το ένοιωσα αυτό δεν φορούσα προφυλακτικό αλλά είχαμε βάλει λιπαντικό
Πήγαινε στο θέμα: Βάλανος Βοήθεια!!
Μήνυμα στις 4/7/2011 στις 22:48 @Sex
Όχι μα δεν κατάλαβες αυτό το ένιωσα πάνω στο κεφαλάκι Π.χ. και όταν το ακουμπάω το σημείο εκεί και το πιέζω κάπος το νιώθω τι να πω
Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στο πέος στην διάρκεια πρωκτικού
Μήνυμα στις 4/7/2011 στις 03:20 @Sex
Απλά κάνε την κίνηση ρε μεγάλε!
Πήγαινε στο θέμα: ρε παιδια δν 3ερω πως ν πω στιν κοπελα μ
Μήνυμα στις 3/7/2011 στις 13:27 @Sex
Κι όμως το έπλυνα...!
Μήνυμα στις 3/7/2011 στις 03:03 @Sex
Μάλιστα και τι θα έλεγες να ξεκινούσες με τον δικό σου κ καμία φίλη σου; Πήγαινε στο θέμα: Γυναικείες Φαντασιώσεις
Μήνυμα στις 2/7/2011 στις 23:57 @Sex
Τι να πω λες και είχε κάνα σίδερο στον κώλο και με το που έβαζα το πουλί μου το χτύπαγε στο κεφαλάκι τι να πω
Μήνυμα στις 2/7/2011 στις 23:55 @Sex
Θα σου πω ακριβός τι έγινε στην αρχή φοβόταν λίγο γιατί είχε ένα ατύχημα παλιά αφού λοιπόν έβαλα βαζελίνη και της έβαλα ένα δάχτυλο τότε έβαλα κ στο πέος μου λίγη έβαλα το πουλί μου κ πίεζα για να μπει ε δεν ήθελε πολύ μέσα σε 5 λεπτά το πολύ της το είχα βάλει όλο επειδή το πίεσα για να μπει αφού λοιπόν το έβαλα και άρχισα ξαφνικά άρχισα να νιώθω αυτήν την ενόχληση εγώ δεν μπορούσα αυτή ήθελε κι άλλο αλλά δεν μπορούσα ε και έτσι το ξανακάναμε απο μπροστά.. Ομολογώ ότι ήταν το κάτι άλλο, μάραισε μέχρι που εμφανίστηκε αυτή η ενόχληση.
Μήνυμα στις 2/7/2011 στις 23:35 @Sex
Βασικά το έχει κάνει με 3 αγόρια αλλά μόνο με τον έναν από αυτούς που τα είχαν 1 χρόνο κάναν πρωκτικό τέλος πάντων ασθένειες δεν έχει.. απλός αυτό που είπα με απασχόλησε λίγο αυτή η ενόχληση.
Μήνυμα στις 2/7/2011 στις 22:59 @Sex
Μα δεν είμαι ο μόνος που το έχει κάνει χωρίς προφυλακτικό απλά αυτός ο πόνος ήθελα να μάθω τι ήταν.
Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στο πέος στην διάρκεια πρωκτικού |