Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Η πραγματική εκπαίδευση αρχίζει όταν τελειώνει το σχολείο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Νιώθω άχρηστη???

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #78749 από Crazy!!! στις 06 Ιουνίου 2011, 1:47πμ

Crazy!!!

Εικονίδιο
μέλος από: 19/5/2011
Παιδιά είχα μια συζήτηση με το αγόρι μου..για το σέξ και απ΄οτι κατάλαβα..ναι οκ περνάει καλά αλλά προφανός θέλει να κάνω και άλλα πράγματα στο κρεβάτι(όχι άλλες στάσεις..κινήσεις και τέτοια)..εγώ τι να κάνω...δεν ξέρω και πολλά περί του θέματος :/
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78750 από panosx στις 06 Ιουνίου 2011, 8:57πμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
δες καμια τσοντα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78756 από Doctoras στις 06 Ιουνίου 2011, 11:14πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Έγραψε:(panosx@06 Ιουνίου 2011)
δες καμια τσοντα

+φωνω!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78759 από Reaction στις 06 Ιουνίου 2011, 3:21μμ

Reaction

μέλος από: 15/5/2011
Οκ εχετε δικιο για την τσοντα.Απλα στην τσοντα δειχνει μια αγριεμενη γυναικα.Αυτο ειναι που θελουν οι αντρες στο κρεβατι.Δεν θελουν μια η οποια απλα καθεται και δεν παιρνει πρωτοβουλιες.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78777 από AggelosTuDromu στις 06 Ιουνίου 2011, 4:15μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
θα συμφνησω με τους απο πανω
αλλα κανε και τα δικα σου βαλε λιγη φαντασια.....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79419 από vikiss στις 13 Ιουνίου 2011, 11:31μμ

vikiss

Εικονίδιο
μέλος από: 16/7/2010
Γενικά οι άντρες στο κρεβάτι νομίζω προτιμούν οι παρτενέρ τους να έχουν αυτοπεποίθηση και να παίρνουν πρωτοβουλίες.. (νέες στάσεις και τα λοιπά).. Αλλά το παν είναι Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ.. Επειδή λειτουργούν περισσότερο οπτικά και όχι εγκεφαλικά.

Μπορεί να φανεί προσβλητικό αυτό που θα πω για το γυναικείο πληθυσμό αλλά Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, μας θέλουν ΠΟΥΤΑΝΕΣ στο κρεβάτι... Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ... (Καλόγριες στο μάτι Πουτάνες στο κρεβάτι)... Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν εννοώ κακομεταχείριση.. όμως το σεχ θέλει πονηριά και προκλητικότητα ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΙΣ!

ΟΠΟΤΕ ΒΑΛΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.. ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ... έτσι θα ικανοποιείς και τον παρτενέρ σου.. και πίστεψε με.. ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ.. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΤΕΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79492 από Lick στις 14 Ιουνίου 2011, 2:24μμ

Lick

Εικονίδιο
μέλος από: 28/4/2011
Έγραψε:(vikiss@13 Ιουνίου 2011)
Γενικά οι άντρες στο κρεβάτι νομίζω προτιμούν οι παρτενέρ τους να έχουν αυτοπεποίθηση και να παίρνουν πρωτοβουλίες.. (νέες στάσεις και τα λοιπά).. Αλλά το παν είναι Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ.. Επειδή λειτουργούν περισσότερο οπτικά και όχι εγκεφαλικά.

Μπορεί να φανεί προσβλητικό αυτό που θα πω για το γυναικείο πληθυσμό αλλά Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, μας θέλουν ΠΟΥΤΑΝΕΣ στο κρεβάτι... Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ... (Καλόγριες στο μάτι Πουτάνες στο κρεβάτι)... Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν εννοώ κακομεταχείριση.. όμως το σεχ θέλει πονηριά και προκλητικότητα ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΙΣ!

ΟΠΟΤΕ ΒΑΛΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.. ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ... έτσι θα ικανοποιείς και τον παρτενέρ σου.. και πίστεψε με.. ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ.. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΤΕΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ!!

+1
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79500 από M1k3y στις 14 Ιουνίου 2011, 3:33μμ

M1k3y

Εικονίδιο
μέλος από: 29/12/2010
Έγραψε:(vikiss@13 Ιουνίου 2011)

+1.000
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login