Μήνυμα στις 26/4/2012 στις 16:51 @Κλάψιμο
το προβλημα ομως ειναι πως ξερω οτι πρεπει να το κανω για να ειμαι ευτυχισμενη...μα δεν μπορω...καθε λεπτο τον σκεφτομαι
Πήγαινε στο θέμα: αγαπη
Μήνυμα στις 26/4/2012 στις 14:16 @Κλάψιμο
παιδια σκεφτομουν σημερα ενα θεμα που ολοι λιγο πολυ το εχουμε περασει...πως ξεπερνας εναν ΜΕΓΑΛΟ ερωτα και πως προχωρας μπροστα οταν το μυαλο σου και η καρδια σου βρισκονται ακομα στα παλια ?? :/
Πήγαινε στο θέμα: αγαπη
Μήνυμα στις 9/3/2012 στις 00:32 @Sex
Εγω θα σου προτεινα να κατσεις και να σκεφτεις αν θες οντως να το κανεις τωρα και με το συγκεκριμενο ατομο.Αν νιωθεις πως δεν εισαι ετοιμη μην το κανεις και απλα πες του το.Αν το δεχτει τοτε παει να πει πως σαγαπαει αν οχι τοτε σημενει πως απλα θελει να πηδηξει[σορρυ) Κοιτα αυτο που θα σου πω τωρα..πολλοι ισως το χαρακτιρισουν παλιομοδιτικο και κλισε...αλλα για τα κοριτσια η πρωτη φορα ειναι κατι διαφορετικο..δεν εχει σημασια αν θα γινει ρομαντικα οπως στις ταινιες,αλλα με ποιον θα γινει και κατα ποσο εισαι ετοιμη γιαυτο...Γιατι οσο ναναι αυτο θες δε θες θα το θυμασαι για παντα..αρα τουλαχιστον να αξιζει.Απλα το θεμα ειναι πως καμια φορα οταν κολλαμε με καποιον,δεν σκεφτομαστε λογικα..Γιαυτο απλα κατσε και σκεψου το μονη σου και δες αν αξιζει πραγματικα αυτος ο ανθρωπος να μεινει στην ζωη σου ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ακομη και σαν μια αναμνηση :)
Πήγαινε στο θέμα: σεξ με μεγαλυτερο
Μήνυμα στις 26/2/2012 στις 14:11 @Sex
Καλημερα παιδια..μαρεσει πολυ η σταση να ειμαι απο πανω,αλλα δεν ξερω αν το κανω καλα,για να ευχαριστιεται το ιδιο και ο φιλος μου.Πειτε μου αν γινετε καμια συμβουλη για το τι μπορει να κανει μια κοπελα απο πανω για να απογιωσει τον αλλον :) ευχαριστω!!!
Πήγαινε στο θέμα: Απο πανω
Μήνυμα στις 26/1/2012 στις 13:50 @Κλάψιμο
ειμαι 16..και δεν ειναι πως δεν θελω να κανω σεξ γιατι φοβαμαι η κατι τετοιο...Βασικα δεν ειμαι παρθενα..και συμφωνω απωλιτος με αυτα που λες απλα περα απο το σεξ υπαρχη και το συναισθημα κατι που δεν το εχω ζησει ΠΟΤΕ...ποτε μου δεν εχω νιωσει πως καποιος μαγαπαει..΄Το ειχα δεχτει βασικα αλλα δεν αντεχω αλλο,θελω και εγω να νιωσω κατι ομορφο :/
Πήγαινε στο θέμα: Ολοι ιδιοι
Μήνυμα στις 25/1/2012 στις 23:00 @Κλάψιμο
Καλησπερα παιδια...απλα ανακαλυψα κατι στην ζωη μου και αποφασισα να το μοιραστω εδω που δεν με ξερει κανεις.Απλα καταλαβα πως ως τωρα στην ζωη μου,οσοι με πλησιαζαν ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο.παντα ηταν γιατι ηθελαν στο τελος να με π******ν και παρολο που δειχνω παντα σκληρος χαρακτηρας..αυτο με ενοχλει και με στενοχωρει αφανταστα.Νιωθω πως ποτε κανεις δεν θα με αγαπησει απλα για αυτο που ειμαι..Τι πρεπει να κανω για να αλλαξουν τα πραγματα???..Ευχαριστω οσους το διαβασουν και απαντησουν.Αληθεια με ενδιαφερει πολυ η γνωμη σας :))))
Πήγαινε στο θέμα: Ολοι ιδιοι
Μήνυμα στις 15/12/2011 στις 17:31 @Κλάψιμο
1) Συγγνωμη αν το θεμα μου ειναι σε λαθος κατηγορια 2) Με τον φιλο μου εχουμε χωρισε εδω και 2 μηνες περιπου οχι επειδη μαλωσαμε αλλα επειδη επρεπε να φυγει μακρια,και δεν πιστευουμε και οι 2 στις σχεσεις απο αποσταση και ετσι ειπαμε απλα να κραταμε επαφη ετσι ωστε οταν γυρισει να ειμαστε παλι μαζι..Με τον καιρο ομως ολο και απομακρυνετε και τιποτα δεν ειναι οπως πριν..τωρα μιλαμε 1 στις τοσες και αυτο πολυ ψυχρα...Νομιζα αληθεια πως ενιωθε κατι για μενα αλλα τωρα βλεπω πως δεν ειναι ετσι..η μπορει πλεον να με ξεχασε...το προβλημα ομως ειναι οτι εγω δν τον ξεχασα και μου λειπει πολυ.Του το εχω πει κανα 2 φορες αλλα δν ειδα καμια τρομερη αντιδραση..Δεν ξερω τι να κανω δεν θελω να χαθουμε με τιποτα :/ Πήγαινε στο θέμα: Μου λειπει
Μήνυμα στις 11/12/2011 στις 17:32 @Κλάψιμο
Το θεμα μου ειναι οτι,εδω και μερικουσ μηνες που χωρισα με τον φιλο μου με επιασε μια θεληση να κανω τρελα πραγματα..και ετσι το εριξα στους γομενουσ...μεσα σε 2-3 μηνες εχω κανει φασεις με παρα πολλους,αλλα τωρα κουραστηκα και καταλαβα πως ολα αυτα ειναι πολυ κρυα..και πως θελω κατι πιο αληθινο στη ζωη μου...αλλα δεν ξερω πως να το κανω...πως δηλαδη να αλλαξω τον εαυτο μου....ευχαριστω πολυ σε οσους απαντησουν :)
Πήγαινε στο θέμα: θελω να αλλαξω
Μήνυμα στις 20/11/2011 στις 17:59 @Θ. Κλημεντίνη
Cruel intentions..
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτιση για κατι ερωτικο-ρομαντικο |