Μήνυμα στις 12/10/2011 στις 22:29 @Κλάψιμο
Αφου ξερει οτι τη γουσταρω, δεν ειναι ειρωνια να κανω παρεα μαζι της ? :) Εννοω οτι φαινεται Πήγαινε στο θέμα: Καψουρα
Μήνυμα στις 12/10/2011 στις 21:35 @Κλάψιμο
Γεια σας αγαπητοι αναγνωστες του ftou. Ας μπω κατευθειαν στο ψητο. Λοιπον φετος παω πρωτη λυκειου.Απο την πρωτη γυμνασιου γουσταρω την ιδια κοπελα ( Ειναι στην ιδια ηλικεια με εμενα).Τοτε ηξερε οτι τη γουσταρα αλλα ποτε δεν της τα ζητησα γιατι τοτε θα ετρωγα Χ σιγουρα.Τελος παντων φετος τυχαμε μαζι σε μια ομαδα , μιλαμε , δεν με αποφευγει καθολου και γενικα δεν ειναι ψυχρη μαζι μου. Αυτον τον καιρο ομως τα εχει με καποιον οποτε δεν μπορω να κανω κατι.Αν χωρισουν πως θα μου προτεινατε να προχωρησω? Πήγαινε στο θέμα: Καψουρα
Μήνυμα στις 16/9/2011 στις 20:24 @Θ. Κλημεντίνη
Οκ της λεω να παμε για καφε.Τι θα λεμε? Εννοω δεν την ξερω απο εχθες για να ξερω τι κανει ετσι ωστε να της ανοιξω κουβεντα :p
Πήγαινε στο θέμα: Δυσκολο
Μήνυμα στις 16/9/2011 στις 15:40 @Sex
Λοιπον κοντευω 15 και μολις πατησα στο λυκειο.Το πεος μου αρχισε να αναπτυσεται περυσι οπως και εγω και τωρα ειναι 12-13 και η βαλανος εχει αποκαλυφθει.Πιστευεται πως θα παρει πολυ ακομα? Ανυσηχω οχι για εμενα ( Ξερω πως μπορω να γαμησω :P ) αλλα για τη γκομενα μην της φανει μικρο.Γιατι αλλιως ερεθιζεται αυτη να βλεπει εναν που να την εχει 20 ποντους και αλλιως αλλον που την εχει 13 ..
Πήγαινε στο θέμα: Πεος
Μήνυμα στις 16/9/2011 στις 15:30 @Θ. Κλημεντίνη
Οταν λες ορμα? Ετσι στο ντουκου θα παω μια ωραια πρωια ? :P
Πήγαινε στο θέμα: Δυσκολο
Μήνυμα στις 15/9/2011 στις 19:47 @Διασκέδαση
Μηπως ξερετε ποσο περιπου κοστιζει ενα καλα οργανωμενο παρτυ? ( με ολα , ηχεια , DJ , ποτα etc ) :P
Πήγαινε στο θέμα: Παρτυ
Μήνυμα στις 15/9/2011 στις 17:54 @Θ. Κλημεντίνη
Πριν 1 περιπου εβδομαδα αρχισε το σχολειο( Πηγα πρωτη λυκειου).Στην ταξη μου να 'μαστε καλα ετυχα με πολλεσ εως παρα πολλες ωραιες κοπελες.Απο την δευτερα εχω κολλησει με μια συγκεκρυμενη την οποια την σκεφτομαι ολη μερα ασταματητα.Ειναι αρκετα ομορφη οποτε την κυνηγουν και οι μεγαλυτεροι του σχολειου που εχουν και περισσοτερες ελπιδες απο καποιον συνομηλικο της κοπελας(Η αληθεια ειναι οτι σε σχεση με αλλους συμμαθητες μου εχω ερθει περισσοτερο κοντα σ'αυτη).Τελος δεν σκεφτομαι να κανω βιαστηκες κινησεις επειδη δεν την ξερω πανω απο εβδομαδα οποτε θα φαω Χ.Απο την αλλη αν περιμενω τη δευτερα παρουσια θα εχουν κανει πιστευω την κινηση καποιοι μεγαλυτεροι.Επισης ειναι στο ιδιο τμημα με εμενα οποτε δεν θα ειναι και το πιο βολικο πραγμα. Τι μου προτεινετε να κανω? Πήγαινε στο θέμα: Δυσκολο
Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 16:47 @Θ. Κλημεντίνη
Σημερα ανοιξαν τα σχολεια και επιτελους πηγα στο λυκειο οπου γινεται ο χαμος ( Ο τοπος ειναι γεματος γκομενες).Μου αρεσαν πολλες αλλα ως πρωτακι δεν πιστευω πως εχω καποια ελπιδα με καποα μιας και ολες πανε με μεγαλυτερους.Γι'αυτο εχω ελλειψη αυτοπεποιθησης.Επισης δεν μου αρεσει να την πεφτω σε κοριτσια του γυμνασιου.Καμια ιδεα ? :P
Πήγαινε στο θέμα: Σχεση
Μήνυμα στις 7/9/2011 στις 20:02 @Sex
Τωρα που παρατηρησα καλυτερα. Οπως προειπα δεν εχω φυμωση καθως η βαλανος ειναι εξω οποτε θελω.Απλα οταν μου καβλωνει τσουζει , δεν ξερω αν ειναι το πετσακι η η ιδια η βαλανος αλλα νομιζω πως ο πονος ερχετε απο πισω ( Απο χαλινος μερια :P ) Πήγαινε στο θέμα: Υποθεση Βαλανος
Μήνυμα στις 7/9/2011 στις 18:14 @Sex
Γενικα οταν το ακτεβαζα ετσουζε .Οταν το εχω κατεβασμενο και ειναι χαλαρο τοτε δεν τσουζω καθολου.Ποναω μονο οταν μου καβλωνει
Πήγαινε στο θέμα: Υποθεση Βαλανος |