Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Σκέφτηκες τι θα γίνεις αν σ' αφήσουν οι γείτονες να μεγαλώσεις;
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πρωτη φορα και πιθανη εγκυμοσυνη :’(

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #75991 από agapoula στις 26 Απριλίου 2011, 12:58πμ

agapoula

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 23/3/2011
Καλησπερα σε ολα τα μελη,χρονια πολλα Χριστος Ανεστη,παντα με υγεια,ευτυχια και πολλα χαμογελα...!Σημερα ηταν η πρωτη μου φορα με ενα νεο αγορι με το οποιο εχω σχεση.Το αγορι μου απ' οσο μου ειπε ειναι εμπυρος με και χωρις προφυλακτικο και ηταν προσεκτικος(θελω να πιστευω)ολοκληρωσαμε λοιπον αν και ειμαστε λιγες ημερες μαζι και μετα απο πολυ πονο εβγαλα αιμα αρκετο(ακομη και τωρα 2 ωρες σχεδον κοντα βγαζω ροζ)το θεμα ειναι οτι τελειωσε τρεις φορες στο χερι του αλλα εγω χθες τελειωσα απο περιοδο και φοβαμαι!δεν καναμε ερωτα με προφυλακτικο και φοβαμαι μηπως εμεινε τιποτα παρολο που σκουπιζοταν κ καναμε διαλειμμα 1-2 λεπτα κ παραπανω αλλα τρεμω στην ιδεα γιατι καιρο πριν το σκεφτομουν σαν να εκανα ερωτα και να παρακαλουσα να μεινω εγκυος...επισης τρεμω με τα προσπερματικα παρολο που ηταν στεγνος κ οταν αγγιζα μου ειπε οτι το υγρο ηταν σαλιο(πριν τελειωσει)...ανησυχω πολυ οπως και για καμια ασθενεια αλλα περισσοτερο για εγκυμοσυνη...λετε να παρω αυριο το χαπι?να κανω τεστ εγκυμοσυνης?μου ειπε οτι αλλαζει και ο κυκλος αλλα εγω φοβαμαι με τις τρελες σκεψεις που κανω παντα σαν να παρακαλαω κατι κακο να συμβει.με συγχωρειτε αν σας κουρασα αλλα βρισκομαι σε πολυ δυσκολη θεση και απο απερισκεψια...τι με συμβουλευετε να κανω?σας ευχαριστω εκ των προτερων
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75992 από Vagos Volara στις 26 Απριλίου 2011, 1:03πμ

Vagos Volara

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 26/4/2011
Κοιτα εσυ καλου κακου κανε το τεστ...αλλα πιστευω πως ειναι απο το ανγχος σου...ολα καλα θα πανε
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75993 από Doctoras στις 26 Απριλίου 2011, 1:10πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Κανε το τεστ μετα απο μια βδομαδα.Πιστευω οτι ολλα θα ειναι στο μυαλο σου διοτι φαινεσαι για ατομο που ανυσιχει υπερβολικα αλλα τελος παντον.
Αν εισε ετοιμη να σκασεις ομως συμβουλεψου τον γυναικολογο σου να σου πει σχετικα με τα χαπια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75999 από agapoula στις 26 Απριλίου 2011, 2:35πμ

agapoula

Εικονίδιο
banned
δεν προλαβαινω να παρω γνωμη απο γυναικολογο γιατι το χαπι εχει οριο εως δωδεκα ωρες...πρεπει αυριο το πρωι να το εχω παρει...ανησυχω υπερβολικα οντως αλλα ενα παραπανω σ αυτο γιατι απο παντα εκανα ασχημες σκεψεις...απ τη μια δεν ηθελα ν αφησω την παρ8ενια μου πανω σ ενα προφυλακτικο αλλα απ την αλλη εκτος του οτι δεν μας βρεθηκε εκεινη τη στιγμη εχω και την ανησυχια εως την επομενη περιοδο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76004 από zamanfou στις 26 Απριλίου 2011, 1:00μμ

zamanfou

Εικονίδιο
μέλος από: 28/3/2011
Εγώ προτείνω να πάρεις το χάπι για κάθε ενδεχόμενο και να κανονίσεις ραντεβού με γυναικολόγο ώστε να σου δώσει αντισυλληπτικά.Έτσι δεν θα έχεις κάθε φορά το άγχος της εγκυμοσύνης.Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχνάς το προφυλακτικό που προστατεύει από Σ.Μ.Ν.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76008 από Aitherovamwn στις 26 Απριλίου 2011, 4:51μμ

Aitherovamwn

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 5/11/2010
Έγραψε:(agapoula@26 Απριλίου 2011)
δεν προλαβαινω να παρω γνωμη απο γυναικολογο γιατι το χαπι εχει οριο εως δωδεκα ωρες...πρεπει αυριο το πρωι να το εχω παρει...ανησυχω υπερβολικα οντως αλλα ενα παραπανω σ αυτο γιατι απο παντα εκανα ασχημες σκεψεις...απ τη μια δεν ηθελα ν αφησω την παρ8ενια μου πανω σ ενα προφυλακτικο αλλα απ την αλλη εκτος του οτι δεν μας βρεθηκε εκεινη τη στιγμη εχω και την ανησυχια εως την επομενη περιοδο

Για να είναι αποτελεσματικά τα χάπια αυτά, πρέπει να λαμβάνονται μέσα στις πρώτες 72 ώρες από τη στιγμή που έλαβε χώρα η συνουσία που δεν είχε τη δέουσα αντισυλληπτική προστασία.

Συνήθως λαμβάνονται δύο χάπια με 12 ώρες διαφορά. Όσο πιο γρήγορα μετά από τη συνουσία λαμβάνονται τα χάπια, τόσο πιο καλές είναι οι πιθανότητες επιτυχίας.
πηγη:
Έγραψε:http://www.medlook.net/article.asp?item_id=113

ελπιζω να σε καλυψα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76025 από panosx στις 26 Απριλίου 2011, 10:44μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
το χαπι ειναι βομβα ομω2ς μπρει να πα8εις τπτ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76039 από agapoula στις 27 Απριλίου 2011, 12:00μμ

agapoula

Εικονίδιο
banned
σας ευχαριστω πολυ ολους.πηρα το χαπι.πρεπει να παρεις δευτερο μονο αν το κανεις εμετο αναμεσα στις 3 πρωτες ωρες.δυστυχως το πολυ αλλο ενα για ολο το ετος επιτρεπεται να παρω.ελπιζω να μην μου ξαναχρειαστει.ομως και με το προφυλακτικο φοβαμαι γιατι νιωθω τοσο γκαντεμο που στο τελος θα σπασει το αγορι μου θελω να πιστευω οτι ηταν πολυ προσεκτικος οσο και υπομονετικος και οτι ακομη κ αν εμειναν υπολειμματα απο το υγρο μαντιλακι(που δεν γνωριζα οτι ειναι πολυ πιο επικινδυνο σε αντιθεση με το στεγνο)το χαπι παρολο που το πηρα 22 ωρες μετα θα δρασει.γιατι αν ειμαι απ τις ατυχες που πιανουν πολυ γρηγορα παιδι καταστραφηκα [:'(]
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76088 από giannisefoa στις 28 Απριλίου 2011, 1:00πμ

giannisefoa

μέλος από: 6/5/2009
Κοίτα,εντάξει έκανες μια απερισκεψία και έκανες σεξ χωρίς προφυλακτικό και πήρες το χάπι της επόμενης μέρας...Κατά την γνώμη μου ίσως κι αυτό ήταν λάθος γιατί δεν πρέπει να το παίρνεις για ψύλου πήδημα...Το μόνο που μπορώ να σε συμβουλεύσω είναι από δω και πέρα ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ για να μην έχεις τέτοιου είδους άγχος...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76115 από Pan0Sss στις 28 Απριλίου 2011, 3:25μμ

Pan0Sss

Εικονίδιο
μέλος από: 28/4/2011
Εγώ πιστεύω οτι πρέπει να κάνεις ενα τεστ.Για καλο και για κακό.Και μην σκέφτεσε έτσι γιατι όταν σκέφτεσε άσχημα σου συμβαίνουν άσχημα και δυσαρεστα..:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login