Μήνυμα στις 18/9/2011 στις 19:00 @Μηχανήματα
Η οθόνη από το λάπτοπ μου έχει ‘χαλαρώσει‘...δεν ξέρω πώς αλλιώς να το εξηγήσω...Μπορώ να το διορθώσω μόνη μου?Δεν βλέπω καμία εμφανή βίδα σε εκείνο το σημείο... Πήγαινε στο θέμα: οθόνη λάπτοπ
Μήνυμα στις 16/9/2011 στις 21:36 @Κλάψιμο
Είμαι 18 χρονών...θα πάω πανεπιστήμιο και μοιάζω για δευτέρα λυκείου...Φοβάμαι μην με πάρουν στο ψιλό...!Τι μπορώ να κάνω για να συμβαδίσει η εμφάνιση με την ηλικία??Όχι κάτι υπερβολικό,όπως κάτι 15 που μοιάζουν για 20...Έχω κόμπλεξ με αυτό το θέμα...αφού ούτε τακούνια δεν μπορώ να βάλω γιατί νιώθω άβολα...σκέφτομαι ότι θα λένε ‘πού πάει το μωρό έτσι?’...
Πήγαινε στο θέμα: Μικροδείχνω...
Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 14:27 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μποξεράκια κολλητά...κατα προτίμηση μαύραΠήγαινε στο θέμα: Sexy ανδρικά εσώρουχα!
Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 14:25 @Sex
Στα 16 και ήταν άθλιο...έκανε τη γλώσσα σαν τα φίδια...
Πήγαινε στο θέμα: Φιλί
Μήνυμα στις 3/9/2011 στις 19:26 @Κλάψιμο
Ενώ πίνω πολύ νερό γενικά έχω την αίσθηση ότι στεγνώνει το στόμα μου...σε εξετάσεις αίματος δεν φάνηκε τίποτα .Το είχα ρωτήσει σε έναν παθολόγο και μου είχε πει ότι είναι επειδή δεν πίνω νερό...αλλά όπως ήδη είπα,πίσω πολύ...Αρχίζω και ανησυχώ...τι στο καλό μπορεί να είναι???
Πήγαινε στο θέμα: Ξηροστομία
Μήνυμα στις 2/9/2011 στις 16:35 @Θ. Κλημεντίνη
Μα τα κάνω όλα αυτά...δεν ξέρω αν δεν έχει φιλήσει σίγουρα...να φιλήσω εγώ πρώτη μου φαίνεται κάπως...
Πήγαινε στο θέμα: Δεν με φιλάει...
Μήνυμα στις 1/9/2011 στις 20:13 @Θ. Κλημεντίνη
Έγινε κονέ με ένα παιδί που μου άρεζε πάρα πολύ...αυτός άρχισε να ανταποκρίνεται...βγήκαμε ραντεβού και δεν με φίλησε...την άλλη μέρα με είδε έξω και δεν με χαιρέτισε...χθες ήμαστε στην ίδια καφετέρεια και πάλι δεν με χαιρέτισε αλλά μετά μου έστειλε μήνυμα να βρεθούμε...Το θέμα είναι πως είναι γενικά ντροπαλός και υποψιάζομαι πως δεν έχει φιλήσει ποτέ...Πως να τον κάνω να νιώσει άνετα και να κάνει επιτέλους την κίνηση??Να την κάνω εγώ δεν μου βγαίνει και δεν θέλω να τον κομπλάρω...
Πήγαινε στο θέμα: Δεν με φιλάει...
Μήνυμα στις 31/8/2011 στις 00:02 @Διάφορα
Κομοτηνή πέρασα!Εγώ βρήκα με 250 επιπλωμένη ...για αρχή εντάξει...μπορούμε κάτι τέτοιο αλλά είναι και ο αδερφός μου που θα κάνει φροντιστήρια,είναι ρεύματα,λογαριασμοί,χαρτζιλίκι...
Πήγαινε στο θέμα: εστία-σπίτι
Μήνυμα στις 30/8/2011 στις 23:56 @Διάφορα
Δεν έχω κανέναν κοντινό που πέρασε εκεί για να νοικιάσουμε μαζί...να ξαναδώσω δεν παίζει γιατί η σχολή μου ήταν από τις πρώτες επιλογές και είναι καλή...!Και πείτε ότι πάω σε εστία και πέφτω σε μία που είναι χάλια...τι κάνω?Τις εστίες τις δίνουν Νοέμβριο...αν τότε φύγω από εκεί και δεν βρω σπίτι σε τιμή που θέλω???Βέβαια η μαμά μου λέει ότι θα τα καταφέρουμε αλλά μετά από τόσες συζητήσεις νιώθω και εγώ η ίδια άσχημα που θα τους φέρω σε δύσκολη θέση...είμαι πολύ μπερδεμένη...αν αφού πάω ζητήσω από τα κόμματα να μου βρουν κάποια δουλειά θα μου βρουν σίγουρα?Βοηθάνε σε τέτοια θέματα αποτελεσματικά???
Πήγαινε στο θέμα: εστία-σπίτι
Μήνυμα στις 30/8/2011 στις 19:55 @Διάφορα
Πέρασα φέτος σε μία σχολή και έχω θέμα...οι γονείς μου θέλουν να με βάλουν σε εστία γιατί δεν μας παίρνει και πολύ για σπίτι...από την άλλη η γιαγιά μου λέει ότι θα με στηρίξει αυτή και πίσω από την πλάτη μου γυρνάει και λέει να με βάλουν σε εστία...Εγώ όμως δεν θέλω να πάω εκεί γιατί είναι και μία ξαδέρφη μου και λέει ότι δεν είναι και τόσο ωραία...τα δωμάτια μικρά,ζεις με συγκάτοικο,σου παίρνουν πράγματα...αλλά νιώθω τύψεις που θέλω να τους επιβαρύνω με έξοδα για σπίτι...νιώθω χάλια αλλά δεν θέλω να πάω σε μία πόλη μακριά από το σπίτι μου και να περνάω άθλια...καμία γνώμη??
Πήγαινε στο θέμα: εστία-σπίτι |