Μήνυμα στις 22/3/2015 στις 14:50 @Sex
Δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι αφου εχεις λιγη εμπειρια παραπανω θα βοηθησεις το αγορι σου σιγα σιγα και ολα θα γινουν! το αν θα εισαι εσυ απο πανω η εκεινος, ειναι καθαρα τι προτιμας εσυ και το αγορι σου! δεν ειναι κατι το οποιο πρεπει να σε κανει να φρικαρεις γιατι ειναι απολυτα φυσιολογικο και ολοι εχουν περασει απο την πρωτη φορα. Οσο για το γρηγορα, ναι, το αγορι δεν ποναει στην πρωτη του φορα ειναι ιδιο με ολες τις επομενες, απλα το πρωτο θα το θυμαται παντα! αναλογα την περισταση οποτε οτι σου βγει! απλα να τον καθοδηγεις λιγο μιας και εχεις παραπανω εμπειριες
Πήγαινε στο θέμα: η πρωτη φορα με το αγορι μου
Μήνυμα στις 21/3/2015 στις 17:44 @Θ. Κλημεντίνη
Να εισαι χαλαρος και πανω απ ολα ο εαυτος σου, δεν ειναι κατι στο οποιο χρειαζεται συμβουλες η tips, απλα θα συμβει, και οταν συμβει θα σου βγει απο μονο του και θα ειναι πολυ ωραιο! ;)
Πήγαινε στο θέμα: φιλι
Μήνυμα στις 21/3/2015 στις 11:16 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ειναι μια χαρα και εσυ αρκετα μικρος, μεχρι τα 21 το πεος σου και γενικα ο οργανισμος σου θα αναπτυσεται συνεχως οποτε δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι για κατι τετοιο τοσο μικρος!Οσο για τις σκεψεις που κανεις μην φοβασαι, ετεροφυλοφιλος εισαι, απλα ειναι οι ορμονες που ειναι fucked up στην ηλικια σου λογο εφηβειας! αν σε καλυψε η απαντηση μου πατησε μια αποδεκτη! :) Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος Πέους
Μήνυμα στις 19/3/2015 στις 21:10 @Διάφορα
Οσο εισαι σε θεραπεια δεν κανει να πιεις οχι επειδη θα παθεις κατι, αλλα επειδη θα ειναι σαν να μην πηρες το χαπι ποτε! Βγες και πιες ενα red bull η sprite γρεναδινη η τελος παντων κατι μη αλκοολουχο. δε νομιζω πως σου ειναι τοσο αναγκαιο να κατεβασεις αλκοολ ;)
Πήγαινε στο θέμα: χαπια αλκοολ
Μήνυμα στις 16/3/2015 στις 09:21 @Sex
Εγω πιστευω ειναι απο την τριβη, αν ο "πονος" που περιγραφεις μιαζει με τσουξιμο τοτε απλα απο το βαλε-βγαλε συγκαϊκες. Βαλε λιγο ταλκ η αν εχετε κανα μωρο στην οικογενεια λιγο fissan και θα εισαι ενταξει. Σημείωση moderator: Λάβαμε την επίμονη αίτηση αποδεκτής απάντησης. Δεν μπορούμε να δώσουμε αποδεκτή απάντηση σε τέτοια σοβαρώς λανθασμένη έως και επικίνδυνη συμβουλή. Δεδομένου ότι είναι δεύτερη φορά που συμβαίνει το ίδιο με εσένα παρά την προειδοποίηση στις 24/1/2011, γίνεσαι banned. Πήγαινε στο θέμα: σεξ απο πισω
Μήνυμα στις 14/3/2015 στις 11:32 @Sex
http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=13333&subid=2&pubid=129652934 Διαβασε αυτο το αρθρο και θα λυθουν ολες οι αποριες σου σχετικα με το χαπι! Πήγαινε στο θέμα: το χάπι της επόμενης ημέρας
Μήνυμα στις 13/3/2015 στις 20:51 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:να μην αγχωνεσαι γιατι αυτο μπορει να καθυστερησει την περιοδο σου να ερθει και θα φοβηθεις οτι εισαι εγκυος και αλλη φορα να προσεχεις για να εχεις. ;)Πήγαινε στο θέμα: χωρις προφυλαξη
Μήνυμα στις 3/3/2015 στις 00:23 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Αυτο θα σου το απαντησει καποιος ο οποιος εχει αυτα τα μαγαζακια τις γειτονιας που επισκευαζουν κινητα. Πηγαινε και ρωτησε τον εαν του πας ΕΣΥ το ανταλακτικο ποσα θελει για την εργασια. Απο προσωπικη μου εμπειρια εαν ξερεις απο τεχνολογια δεν ειναι τιποτα, εγω εχω αλλαξει οθονη απο iphone 3gs μονος μου αλλα εαν δεν εισαι σιγουρη μην το δοκιμασεις! και επισης δε νομιζω να σου παρει πολλα γιατι δεν ειναι ουτε 15 λεπτα δουλεια! :)Πήγαινε στο θέμα: σπασμενη οθονη κινητου
Μήνυμα στις 1/3/2015 στις 13:01 @Sex
Αυτο θα ηταν καλυτερο να το ρωταγες στον φαρμακοποιο που θα πας να το αγορασεις. Σιγουρα αυτος ξερει παραπανω πραγματα απο εμας. Αυτη ειναι η δουλεια του, ενω εμεις απλα θα κανουμε ιποθεσεις!
Πήγαινε στο θέμα: τεστ εγκυμοσυνης(αγορα)
Μήνυμα στις 27/2/2015 στις 23:36 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γενικα ψαξου στο ιντερνετ και θα δεις ο παρθενικος υμενας ειναι διαφορετικος απο κοπελα σε κοπελα. Σε αλλες μπορει να σπασει ακομα και με δαχτυλο και σε αλλες να μη σπασει ακομα και ποτε στην ζωη τους.. ειναι ελαστικος γενικα. (θα σου εβαζα καποιο σχετικο λινκ αλλα δεν γνωριζω εαν επιτρεπεται)Πήγαινε στο θέμα: Παρθενικος υμενας |