Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ακόμα κι αν μάθεις ποτέ σωστά ελληνικά, με ποιο θα τα μιλάς;
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

φαση με ενα πουτ@ν@κι

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #113048 από JukeBox στις 24 Νοεμβρίου 2012, 3:10μμ

JukeBox

Εικονίδιο
μέλος από: 7/11/2012
παιδια τελευταια κανω φαση με ενα πουτ@ν@κι(sorry για την λεξη) και το λεω αυτο γιατι ειναι 16 και μου εχουν πει οτι εχασε την παρθενια της απο τα 14 το αλλο ειναι οτι μια φορα σε ενα παρτυ εμεινε μονο με το σουτιεν και αυτο το ειχα δει με τα ιδια μου τα ματια,πεταχτη ειναι αλλα δεν την λες ασχημη εχει μεγαλο στηθος και καλο σωμα.Τελως παντων μπορω να πω πως τα εχουμε εδω και 3 εβδομαδες το θεμα ειναι οτι θελω να το κανω μαζι της και για αυτον το λογο τα εφταξα μαζι της.Πιστευω οτι η γκομενα θα γουσταρει να το κανει.Το θεμα ειναι οτι αν και ειναι τοσο πεταχτη κομπλαρω να της το πω.Πως να της το φερω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #113050 από kalakalatom@@to στις 24 Νοεμβρίου 2012, 3:39μμ

kalakalatom@@to

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2011
ξερω πολλες τετοιες κοπελες , αυτες οι κοπελες το κανουν με το αγορι τους απο τον πρωτο μηνα , ετσι και εσυ θα της πεις παμε σπιτι μου θα ειμαστε μονοι , και θα δεις αν θελει η οχι αυτο ευκολο ειναι και αυτην αυτο θελει ολα τα πουτ...κια αυτο θελουν
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #113056 από Troller στις 24 Νοεμβρίου 2012, 9:52μμ

Troller

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/9/2012
Έγραψε:(kalakalatom@@to@24 Νοεμβρίου 2012)
ξερω πολλες τετοιες κοπελες , αυτες οι κοπελες το κανουν με το αγορι τους απο τον πρωτο μηνα , ετσι και εσυ θα της πεις παμε σπιτι μου θα ειμαστε μονοι , και θα δεις αν θελει η οχι αυτο ευκολο ειναι και αυτην αυτο θελει ολα τα πουτ...κια αυτο θελουν

γιατι ρε φιλε οποια το κανει απο το πρωτο μηνα ειναι πουτανα??την παλευετε ρε??αυτες που κανουν one night stand τι ειναι??πτυχιο απο την τρουμπα πηρανε??ασε που το σεξ ειναι το ιδιο και για τον αντρα και την γυναικα...μαθαμε τωρα και οποιον παει με 10 τον λεμε μαγκα και οποια παει με 10 πουτανα...βρε ουστ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #113059 από Kathrine_R στις 24 Νοεμβρίου 2012, 10:16μμ

Kathrine_R

Εικονίδιο
μέλος από: 19/11/2012
Troller repeact επιτέλους κάποιος λογικός ,φίλε JukeBox αν την θεωρείς πουτάνα επειδί κάνει αυτό που θέλει είσαι κομπλεξικός .Αν πραγματικά αυτή είναι η άποψη σου για εκείνη δεν σε τιμά το γεγονός οτι είσαι μαζί της καθόλου ομως.....κάνε οτι θες αλλά αναθεώρησε τα πιστεύω σου γιατί με αυτά που λες θα εξελιχθείς σε ΕΛΛΗΝΑΡΑ με την κακή ενοια ...χωρίς κακία στο λέω και χωρίς να θέλω να σε προσβάλω .
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #113071 από vrwmopodarou στις 25 Νοεμβρίου 2012, 1:50πμ

vrwmopodarou

Εικονίδιο
μέλος από: 6/11/2012
εγω πιστευω οτι για να κανει σχεση, δηλαδη κατι σοβαρο, δεν θελει μονο σεξ. η κοπελα ξερει οτι μπορει να το κανει με οποιονδηποτε γιατι ολοι αυτο ψαχνουν. επειδη το εκανε απο τα 14 της δεν μπορεις να την κρινεις και να την λες πουτανα. μπορει να το εχει μετανιωσει. αμα δεν γουσταρεις να τα εχεις μαζι της και την εχεις μονο για το σεξ εσυ βγαινεις ο μαλακας. σορρυ κιολας. ξεκαθαρησε τα πραγματα. πες της οτι θα ηθελες να προχωρησετε με ευγενικο τροπο και μην την κανεις να νιωσει ασχημα. ελπιζω να σε βοηθησα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #113089 από _Gatoulis_ στις 25 Νοεμβρίου 2012, 12:28μμ

_Gatoulis_

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 22/11/2012
Φίλε μου εγώ δε μπορώ να σε βοηθήσω να μη κομπλαρεις στη κοπέλα, αλλά αυτό που έχω να σου πω είναι ότι κάποια στιγμή θα πρέπει με βάση αυτά που ακούς γύρω σου, αυτά που διαβάζεις στα βιβλία, αυτά που έχεις μάθει από το σχολείο σου, και γενικά από κάθε εξωτερικό ερέθισμα στη προσωπική σου ζωή, να επαναξιολογησεις κάποιες ιδέες που μας έχουν περάσει οι πατεράδες και οι παππούδες μας όλα αυτά τα χρόνια. Διαφορετικά δε πρόκειται ποτέ να εξελιχθούμε και να πάμε μπροστά. Αν εσύ και ο καθένας περάσει αυτές τις ιδέες στα παιδιά του, τότε και στην Ελλάδα του επόμενου αιώνα θα λέμε αυτά που έλεγαν το 1800. Δεν είναι μάγκες αυτοί που κάνουν σεξ 5 φορές την ημέρα και πουτανες οι αντίστοιχες γυναίκες. Οποιοσδήποτε ΑΝΘΡΩΠΟΣ είτε είναι άντρας είτε είναι γυναίκα έχει δικαίωμα να χαίρεται τον έρωτα όποτε θέλει και να μη στιγματιζεται. Και κάτι άλλο. Ακόμα και οι κατ επάγγελμα πουτανες αξίζουν και πρέπει να έχουν το σεβασμό μας.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #113133 από VDPro στις 26 Νοεμβρίου 2012, 12:54πμ

VDPro

μέλος από: 21/11/2012
Δως της τα μάτια στα χέρια αγόρι μου... μην κάνεις το λάθος και το καθυστερείς γιατι θα βρεθεί άλλος...εξάλου η φάση για τις γυναίκες σήμερα, ειναι δεξία - αριστερα για απόκτηση εμπειριών και μετα να βρούν ενα καλό παιδί - μαλάκα να το παίξουν ηθικές και παρθένες!...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #113136 από _Gatoulis_ στις 26 Νοεμβρίου 2012, 3:16πμ

_Gatoulis_

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 22/11/2012
Και ο σύγχρονος Ελληναρας την ίδια πορεία δεν ακολουθεί; Η διαφορά είναι ότι όταν έχει 2-3 "γκομενες" ταυτόχρονα είναι μάγκας ενώ η γυναίκα "πουτανακι",και στη συνέχεια ψάχνει τη καλή νοικοκυρά και πιστή σύζυγο ε, να μη καταλαβαίνει και πολλά (μαλακας δηλαδή) για να εξακολουθεί να είναι μάγκας όπως και πριν.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login