Μήνυμα στις 1/5/2013 στις 04:03 @Θ. Κλημεντίνη
ρε παιδια ειμαι κοπελα. και εχω 2-3 τριχες μεσα στον αφαλο. αλλα ειναι ισιες και σκληρες. παντα τις ειχα.. και οταν τις πειραζω πονανε. δν φαινονται. μονο αν ανοιξεις λιγο τον αφαλο. ειναι φυσιολογικο?
Πήγαινε στο θέμα: τριχες στον αφαλο
Μήνυμα στις 29/4/2013 στις 11:49 @Διασκέδαση
καλημερα παιδια. ξερετε αν υπαρχουν μαγαζια στο κεντρο της αθηνας (μοναστηρακι) με ρουχα πιο ροκ. οχι γκοθικ. ροκ. με μπολουζες απο συγκροτηματα κλπ. ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: rock μαγαζια
Μήνυμα στις 10/4/2013 στις 20:57 @Sex
ρε παιδια δεν ξερω τι εχω παθει.. κοριτσια εχω 14 μερες περιοδο.. απο την πρωτη μερα εβγαζα μονο καφε.. και μετα γινοταν ολο και πιο κοκκινο.. δεν βγαζω πολυ αιμα αλλα βγαζω ακομα.. μπορω να πω και περισσοτερο απο την πρωτη μερα. σας παρακαλω βοηθηστε με.. πηρα την γιατρο και μου ειπε οτι εχω κριωσει και αλλαζει ο κυκλος μ και αμα συνεχισει να παω να με δει.. σας παρακαλω κοριτσια απαντηστε μου.. ανυσηχω
Πήγαινε στο θέμα: 14 μερες περιοδο
Μήνυμα στις 24/3/2013 στις 13:17 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:το παθαινω σχεδον καθε χρονο αυτο.. θα εχεις παθει ψυξη. βαζε βολταρεν και καλυτερα και ενα κασκολ γυρω απο τον λαιμο σου να στον κραταει ζεστο. αυριο θα εισαι καλυτερα σιγουρα. περαστικα σουΠήγαινε στο θέμα: Αυχένας
Μήνυμα στις 25/2/2013 στις 21:32 @Διασκέδαση
θελω κατι ξεχωριστο και ωραιο.. ευχαριστω για τις ιδεες σου dirty_mind
Πήγαινε στο θέμα: αποκριες-στολες
Μήνυμα στις 24/2/2013 στις 21:40 @Διασκέδαση
ρε παιδια ειμαι κοπελα. 17 χρονων και θα παω σε ενα παρτυ. πειτε καμια καλη ιδεα για καλη στολη
Πήγαινε στο θέμα: αποκριες-στολες
Μήνυμα στις 15/2/2013 στις 14:39 @Διασκέδαση
στο ποστ μου ρωταω επισης τιμες και αν ποναει
Πήγαινε στο θέμα: smiling piercing
Μήνυμα στις 14/2/2013 στις 21:42 @Διασκέδαση
αρκετοι κανουν τρυπα εκει και μονοι τους με βελονα. αλλα εγω φοβαμαι . θελω καποιον ειδικο. μου αρεσει η τρυπα εκει. εγω βρισκω νοημα
Πήγαινε στο θέμα: smiling piercing
Μήνυμα στις 13/2/2013 στις 20:25 @Θ. Κλημεντίνη
μια χαρα ειναι η κοπελα. εσυ εχεις το προβλημα. κατι χρυσαυγιτες γκομενοι τα λενε αυτα. χαλαρωσε και ολα θα πανε μελι γαλα.
Πήγαινε στο θέμα: Τακουνια
Μήνυμα στις 13/2/2013 στις 20:18 @Διασκέδαση
ειναι στο πανω πετσακι μεσα στο στομα. το εχω σκεφτει πλ καλα και μαρεσει παρα πολυ
Πήγαινε στο θέμα: smiling piercing |