Μήνυμα στις 2/1/2013 στις 01:00 @Sex
φτανει πια ρε μαγκες με τα μεγεθη του πουλιου σας...10.000 φορες τα ιδια θεματα...δειτε απαντησεις απο αλλα πρωτου ανοιξετε...
Πήγαινε στο θέμα: 14 και 15 χρονών-μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 2/1/2013 στις 00:58 @Θ. Κλημεντίνη
ναι οκ...πως καταλαβαινεις μαγκα μ αν καποια το αξιζει με το να φασωνεσαι,κανεις σεξ κλπ..?Για να καταλαβεις αν αξιζει πρεπει να την γνωρισεις,να την ζησεις... Πήγαινε στο θέμα: κι ομως κολλημενος
Μήνυμα στις 1/1/2013 στις 22:53 @Θ. Κλημεντίνη
μαθε πρωτα τι σημαινει κολλημενος...εγω χωρισα πριν 2 μηνες ακριβως και ενω εχω ευκαιριες δεν κανω κατι με καμια γιατι πολυ απλα καμια δεν ειναι σαν εκεινη...αυτο ειναι κολλημενος...εσυ δεν εισαι κολλημενος αλλα ενας ανωριμος
Πήγαινε στο θέμα: κι ομως κολλημενος
Μήνυμα στις 29/12/2012 στις 15:58 @Θ. Κλημεντίνη
ναι οντως εισαι κολλημενος...και μετα ξυπνησες?;)
Πήγαινε στο θέμα: κι ομως κολλημενος
Μήνυμα στις 28/12/2012 στις 19:12 @Sex
περιτομη...σιγουρα αποτελεσματα...ακου και εμενα ;)...τα υπολοιπα ειναι μπαρουφες...για να αργεις να εξπερmατωσεις πρεπει να μαθεις να ελενχεις την κινησh του σπερματος που θελει εμπειρια.Αλλιως περιτομουλα :)
Πήγαινε στο θέμα: Χρόνος εκσπερμάτωσης
Μήνυμα στις 26/12/2012 στις 17:34 @Sex
προς τα κατω,προς τα πανω βγαινουν ακομα πιο αγριες Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα
Μήνυμα στις 26/12/2012 στις 17:31 @Sex
θα σου πω φιλε τι κανω εγω και δεν εχω προβλημα... Στο σεξ ακομα και ο τροπος που θα την κοιτας την αλλη ειναι κατι.Οι γυναικες διεγηρονται με πολλα πραγματα. Αρχικα,την εριχνα στο κρεβατι και αρχισα να την φιλαω στο στομα βγαζοντας της τα ρουχα.Στην συνεχεια,κατεβαινα στον λαιμο αρχιζοντας να τριβω απαλα την κατω περιοχη.Μετα,κατεβαινα στο στηθος,ενω συνεχιζα να τριβω και σιγα σιγα την φιλουσα απο εκει μεχρι κατω ενα της εβαζα δαχτυλο.Οταν εφτασα στο επιμαχο σημειο δεν επικεντρονομουν κατευθειαν με την γλωσσα αλλα την φιλουσα γυρω γυρω(εφτανε στο σημειο να με παρακαλαει να επικεντρωθω).Τοτε επικεντρωνομουν και οταν καταλαβενα οτι ειναι ετοιμη τοτε αρχιζα;) Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια-απορεια
Μήνυμα στις 26/12/2012 στις 13:34 @Θ. Κλημεντίνη
αιμομιξια θα κανετε?ξεκολλα...
Πήγαινε στο θέμα: δευτερα ξαδερφια
Μήνυμα στις 25/12/2012 στις 19:56 @Sex
νταξ μετα πρεπει να πας σε κατάστημα κατάστημα για να αυνανιστεις καπως αλλιως ισως με κανα δονητη κλπ...Ο αυνανισμος ειναι εξαρτηση και για τα 2 φυλα.Ασε που ειναι και υγεια συγκεκριμενα για τις γυναικες: Οι γυναίκες που αυνανίζονται αναφέρουν συχνά πως τις βοηθά στους πόνους περιόδου και βελτιώνει τα συμπτώματα του προεμμηνοριακού συνδρόμου, όπως η ευερεθιστότητα και ο εκνευρισμός. Ο αυνανισμός μπορεί να βοηθήσει στην ημικρανία επίσης. Αν και ο οργασμός έχει βρεθεί κάποιες φορές πως προκαλεί ημικρανίες, μπορεί επίσης να τις γιατρεύει, σύμφωνα με έρευνες. Οι επιστήμονες υποθέτουν πως κάποιος παράγοντας που συνδέεται με τον οργασμό (που έχετε είτε μόνη είτε με το σύντροφό σας) μπορεί να κατανικήσει τον πόνο ή πιο συγκεκριμένα τον πόνο που φέρνει η ημικρανία. Πήγαινε στο θέμα: Γυναικειος αυνανισμος-σεξομανια? |