Μήνυμα στις 12/1/2015 στις 03:25 @Διάφορα
Παιδια εδωσα περσι , μπορω με το 10% φετος να μπω τεφφα , χωρις να ειχα δωσει περσι αθληματα , δηλαδη να δωσω φετος μονο αθληματα και με τον περσινο βαθμο να μπω ..
Πήγαινε στο θέμα: πανελληνιες 10%
Μήνυμα στις 6/11/2014 στις 13:31 @Μηχανήματα
δεν εχω προβλημα με την τιμη , απλα δεν ξερω πιο απο τα δυο να παρω
Πήγαινε στο θέμα: αγορα κινητου
Μήνυμα στις 6/11/2014 στις 13:19 @Μηχανήματα
Ποιο θεωρείται οτι ειναι καλυτερο και γιατι , και πιο θα θελατε εσεις ? το LG G2 η το S4 ?
Πήγαινε στο θέμα: αγορα κινητου
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 19:56 @Sex
ναι μπορει να εγινε το κακο ...
Πήγαινε στο θέμα: σεξ με την κοπελα μου(επειγων!!)
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 19:55 @Διάφορα
προφανως και εννοω τα μεγαλα V επειδη τα μικρα V δεν εχουν κανενα προβλημα απ οτι λες και εσυ αλλα και στα μικρα V δεν θα φαινετε ασχημο η τριχα αν εχει καποιος Πήγαινε στο θέμα: t-shirt V και ξύρισμα
Μήνυμα στις 27/5/2014 στις 02:48 @Διάφορα
φιλε μου εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου και ποτε απο καμια γυναικα δεν εχω ακουσει οτι αρεσει το V γτ δεν μας λες και εσυ την γνωμη σου ? Πήγαινε στο θέμα: t-shirt V και ξύρισμα
Μήνυμα στις 26/5/2014 στις 01:53 @Διάφορα
φιλε μου απλα μην φορα V , δεν αρεσει σχεδον σε καμια γυναικα και ξερω καλα τι σου λεω , τωρα να ξυρισεις το στερνο σου για μπλουζακι λιγο χαζο μου φαινεται αμα θελεις να το κανεις για εσενα οκ , :)
Πήγαινε στο θέμα: t-shirt V και ξύρισμα
Μήνυμα στις 9/2/2014 στις 22:16 @Θ. Κλημεντίνη
μονο που εισαι πιο μεγαλος και το μαθει θα σε βλεπει με αλλο ματι οποτε μην κολας και μιλας της
Πήγαινε στο θέμα: Την αγαπω πολυ, αλλα..
Μήνυμα στις 18/1/2014 στις 00:11 @Θ. Κλημεντίνη
να σου δωσει καποια γνωστη και δεν το μαθαινουν οι γονεις σου...πας με τα δικα σου φορας μετα τα αλλα και μετα γυρνας παλι με τα δικα σου :)
Πήγαινε στο θέμα: παρτυ
Μήνυμα στις 15/1/2014 στις 02:09 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπον φιλη μου μπορεις πολυ απλα να αρχισεις να του μιλας λιγο περισσοτερο και , απο κοντα φυσικα αλλα αμα θελεις και μεσο του διαδυκτιου , με τον καιρο θα δεις πως σου συμπεριφερετε .. μαθε πραγματα για αυτον κτλπ και θα φανει στην πορεια απλα οταν του μιλας να δειχνεις το ενδιαφερον σου , το ξερω οτι ειπες οτι εισαι λιγο ντροπαλη αλλα μπορει να ειναι και αυτος οποτε μιλα του εσυ πρωτη :) Τελως μια συμβουλη που θα ηθελα να σου δωσω ειναι να μην τον αφησεις να σε δει για ''καλη φιλη '' και οχι για τιποτα παραπανω . Aυτα απο εμενα ελπιζω να βοηθησα :D
Πήγαινε στο θέμα: τι λες? |