Μήνυμα στις 16/12/2012 στις 16:07 @Θ. Κλημεντίνη
σίγουρα του αρέσεις αλλά και εσύ όλο άλυρα του στέλνεις πάτε αυτην την ριμαδοβόλτα γτ αλλιώς θα μείνετε στάσιμοικαι θα βαρεθεί και αυτός
Πήγαινε στο θέμα: μηπως...??
Μήνυμα στις 16/12/2012 στις 15:56 @Διάφορα
αρχικά μπράβο σου που δεν θες να επιβαρίνεις τους δικούς σου !Αλλά στα 17 σου σε χώρα με κρίση και χωρίς πτυχείο το να γίνεις σερβιτόρος είναι μονόδρομος .Βέβαια υπάρχουν δουλειές του στύλ να μοιράζεις φυλλάδια ,αλλά είναι χειρότερο απο το σερβιτόρος πιό κουραστικό και πολύ πιο ασταθές .Ακόμη για πολιτής αλλά πολύ πιο δύσκολο να σε πάρουνε εκτός αν έχετε κάποιον οικογενειακό φίλο με μαγαζί. Πήγαινε στο θέμα: Ψαχνοντας για δουλεια
Μήνυμα στις 16/12/2012 στις 15:50 @Sex
κοίτα στο λύκειο όλοι δέχονται πιράγματα το λεγόμενο buling σκέψου πως αυτό θα κρατήσει για λίγο καιρό .Θα μπορούσες αντι να φοράς κολαν να βάζεις τζιν γτ με το κολάν προκαλείς τα βλέμματα καθηγητών και μαθητών το ξέρω πως είναι χαζό ,αλλά είναι η πραγματικότητα.Προσπάθησε στο μέλλον να είναι εχέμυθα τα άτομα με τα οποία έχεις ερωτικές επαφές !!!
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι gay
Μήνυμα στις 16/12/2012 στις 15:46 @Κλάψιμο
πιστεύω πως τις αρέσετε και οι δύο ,συμφωνώ πως τύποι σαν αυτόν που λές τις περισότερες φορές είναι ψώνια και για αυτό και δεν τους πάει πολύς κόσμος...Μην τα παρατάς αφου σου δείχνει ενδιαφέρον (με πειράγματα,συζητήσεις κτλ).Κανόνισε να βγείτε έξω οι δυο σας έτσι θα καταλάβει πως και εσύ νοιώθεις κάτι για εκείνη .Δείξε το ενδιαφέρον σου ρώτισε την για τον εαυτό της και προσπάθησε να βρείς κοινά σας χαρακτηριστικά .Εσύ έχεις το αττού οτι είστε και στο ίδιο φροντηστήριο. Κάτσε δίπλα της ή αν δεν γίνετε μπροστά ή πίσω της στο φροντ. και γενικά πρασπάθησε να μιλάτε συχνά . Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμένος-δεν ξέρω τι να κάνω
Μήνυμα στις 16/12/2012 στις 15:37 @Sex
συμφωνώ με τους προλαλίσαντες .Αυτά δεν γίνονται τζάμπα χάνεις τον καιρό σου .Άλλο το τι βλέπεις στα πορνό και άλλο το τί γίνεται στην ζωή,το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην το κατάλαβει γτ σε βλέπει σαν παιδί ,ή αν το καταλάβει να σε αποφεύγει και να νίοθει πολύ άβολα ...να σου κάτσει δεν παίζει
Πήγαινε στο θέμα: Μητερα φιλου
Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 14:57 @Sex
kassandra πρέπει να κάνεις αυτό που είπε ο Darklin είναι θέμα υγείας ζήτησε απο μία φίλη σου να έρθει μαζί σου και βρές κάποιον καλό γιατρό .Τα χρήματα βρές τα απο τις οικονομίες σου (αν έχεις) ή ζήτησε δανεικά απο φίλη σου και ξεχρέωνε τα σιγά σιγα .
Πήγαινε στο θέμα: Το έκανα πρώτη φορά...
Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 14:48 @Διάφορα
έκανε μία συναθλήτρια μου πριν περίπου 8 μήνες ,έχει μείνει πολύ ευχαριστιμένη απο το αποτέλεσμα και έχει μετανίωσει που δεν το έκανε νωρίτερα .
Πήγαινε στο θέμα: Laser στα μάτια
Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 14:45 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:δεν νομίζω το οτι είσαι γρυπομένος οτι θα πειράξει αλλά ρώτισε το γιατρό σου καλύτερα.Πήγαινε στο θέμα: επεμβαση και σιναχι!
Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 14:40 @Κλάψιμο
madness2012 δεν είναι ζευγάρι .Εγώ πιστεύω πως προφανώς και δεν έχουν δίκαιο αλλά στο σχολείο αυτό γίνεται προσπάθησε να μην τους ακούς και αν σε ενοχλούν πες στο αγόρι αυτό να τους πουλήσει και λίγο τσαμπουκά. Βέβαια προσωπικά πιστεύω πως αυτό το αγόρι δεν αξίζει απο την στιγμή που σε έδωσε έτσι στεγνά ,αλλά δικαίωμα σου να κάνεις οτι θες .Άλλη φορά όμως ρε παιδία κάντε το κάπου μόνοι σας και όχι σε μέρη οπου μπορούν να σας δούνε!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Κακες φημες για μενα
Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 14:34 @Θ. Κλημεντίνη
υποτίθεται πως έχεις σχέση αν το θυμάσε...Έχεις 2 επιλογές ή χωρίζεις και το προσπαθείς με αυτή την φίλη σου (η οποία πιθανον απλά θέλει να σε έχει σίγουρο οπως είπε και η Noir Desir).Ή μένεις πιστός στην σχέση σου και αδιαφορείς για την φίλη σου .Η δεύτερη επιλογή για εμένα είναι και η καλύτερη .
Πήγαινε στο θέμα: ειναι τρελη... η παραλιγο κοπελα μου |