Μήνυμα στις 26/11/2012 στις 03:16 @Sex
Και ο σύγχρονος Ελληναρας την ίδια πορεία δεν ακολουθεί; Η διαφορά είναι ότι όταν έχει 2-3 "γκομενες" ταυτόχρονα είναι μάγκας ενώ η γυναίκα "πουτανακι",και στη συνέχεια ψάχνει τη καλή νοικοκυρά και πιστή σύζυγο ε, να μη καταλαβαίνει και πολλά (μαλακας δηλαδή) για να εξακολουθεί να είναι μάγκας όπως και πριν.
Πήγαινε στο θέμα: φαση με ενα πουτ@ν@κι
Μήνυμα στις 25/11/2012 στις 12:28 @Sex
Φίλε μου εγώ δε μπορώ να σε βοηθήσω να μη κομπλαρεις στη κοπέλα, αλλά αυτό που έχω να σου πω είναι ότι κάποια στιγμή θα πρέπει με βάση αυτά που ακούς γύρω σου, αυτά που διαβάζεις στα βιβλία, αυτά που έχεις μάθει από το σχολείο σου, και γενικά από κάθε εξωτερικό ερέθισμα στη προσωπική σου ζωή, να επαναξιολογησεις κάποιες ιδέες που μας έχουν περάσει οι πατεράδες και οι παππούδες μας όλα αυτά τα χρόνια. Διαφορετικά δε πρόκειται ποτέ να εξελιχθούμε και να πάμε μπροστά. Αν εσύ και ο καθένας περάσει αυτές τις ιδέες στα παιδιά του, τότε και στην Ελλάδα του επόμενου αιώνα θα λέμε αυτά που έλεγαν το 1800. Δεν είναι μάγκες αυτοί που κάνουν σεξ 5 φορές την ημέρα και πουτανες οι αντίστοιχες γυναίκες. Οποιοσδήποτε ΑΝΘΡΩΠΟΣ είτε είναι άντρας είτε είναι γυναίκα έχει δικαίωμα να χαίρεται τον έρωτα όποτε θέλει και να μη στιγματιζεται. Και κάτι άλλο. Ακόμα και οι κατ επάγγελμα πουτανες αξίζουν και πρέπει να έχουν το σεβασμό μας.
Πήγαινε στο θέμα: φαση με ενα πουτ@ν@κι
Μήνυμα στις 25/11/2012 στις 04:22 @Sex
Δες λίγο πιο χαλαρά τη σχέση σου και σταμάτα να τον κυνηγάς τόσο πολύ! Αυτό πιστεύω ότι είναι το λάθος σου. Αν θέλεις ή σχέση σου να προχωρήσει κάποιο διάστημα προκειμένου να φανούν οι προθέσεις του αφενός και να δεις και συ αφετέρου αν είναι ο τύπος σου, άφησε τον πιο ελεύθερο και παιξτο και λίγο cool! Αν συνεχίσεις έτσι βλέπω η σχέση να τελειώνει άδοξα και πολύ σύντομα, και δε θα προλάβεις καν να διαπιστώσεις βασικά πράγματα που την αφορούν! Πήγαινε στο θέμα: Καινουρια σχεση-σεξ???
Μήνυμα στις 23/11/2012 στις 20:23 @Sex
Μαρία μου με συγχωρείς αλλά δεν καταλαβαίνω το νόημα της ερώτησης. Γιατί δεν πας σε ένα φαρμακείο να πάρεις ένα τέστ; Δηλαδή αν κάποιος σου πει ότι αποκλείεται να είσαι έγκυος θα βασιστείς σ’αυτή την άποψη, θα ησυχάσεις και δε θα κάνεις το τέστ για να είσαι σίγουρη εάν και εφόσον η καθυστέρηση συνεχίζεται;
Πήγαινε στο θέμα: μετα απο εκτρωση-ξανα εγκιος???
Μήνυμα στις 23/11/2012 στις 18:07 @Sex
Η Evelyn έχει απόλυτο δίκιο φίλε μου. Πρέπει να πας σε γιατρό χθες. Μπορεί για παράδειγμα να είναι κάποιο κονδύλωμα που σ’αυτή τη περίπτωση εκτός του ότι αυτή η φουσκάλα που λες μπορεί να μεγαλώσει κι άλλο υπάρχει, κίνδυνος επιμολύνσεων και να γεμίσει όλο το πέος από τέτοια. Σε πρώτη φάση μη το πιάνεις παρά μόνο πλύσιμο με αντιβακτηριδιακό σαπούνι και απαλά τη πετσέτα. Αποχή και από σεξ μέχρι να πας στο δερματολόγο.
Πήγαινε στο θέμα: σπυρακι(φουσκαλα) στο πεος
Μήνυμα στις 23/11/2012 στις 17:35 @Sex
Αντιπαράθεση δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση. Όποιος προσπαθήσει να σε βοηθήσει το κάνει με τη καλή του τη καρδιά, δε περιμένει κάποιο αντάλλαγμα από σένα, και αυτό είναι που μου αρέσει περισσότερο στην όλη ιστορία. Οσο για το nick σου πιστεύω ότι κατάλαβες το νόημα και τη καλή μου πρόθεση. Και σκουληκομυρμηγκότρυπας να λεγόσουνα δε θα με ενοχλούσε καθόλου, άλλωστε έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις από τη στιγμή που δε παραβαίνεις τους κανόνες του φόρουμ.
Πήγαινε στο θέμα: Παίζει να υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;;
Μήνυμα στις 23/11/2012 στις 12:17 @Sex
Εφόσον λες ότι η οσμή γίνεται αντιληπτή σε σένα και επειδή εννοείται ότι μεταξύ πουλιού και κεφαλιού υπάρχει κάποια απόσταση, υποθέτω ότι η οσμή είναι αρκετά έντονη ! Φυσικά και είναι πολύ αποκρουστικό αυτό για μια γυναίκα όπως είναι πολύ αποκρουστικό για μας όταν μυρίζει η γυναίκα. Μου έχει τύχει προσωπικά ενώ μου αρέσει πολύ να κάνω στοματικό στη γυναίκα να μη το κάνω τελικά λόγω έντονης οσμής. Όπως και μου έχει τύχει να αποφεύγω να τη φιλήσω λόγω του ότι μύριζε το στόμα της! Πίκρα μεγάλη! Στη περίπτωση σου νομίζω ότι από τη στιγμή που φροντίζεις τη καθαριότητα σου καθημερινά αλλά η οσμή παραμένει, σε ταλαιπωρούν μύκητες οι οποίοι δεν καταστρέφονται από τα κοινά σαπούνια. Ίσως να έχεις παρατηρήσει και μια ξηροδερμία στη περιοχή κυρίως στη βάλανο, η και κάποια μικρά κόκκινα σπυράκια. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και σίγουρα θα το πάθουμε όλοι μας κάποια στιγμή όσο και να προσέχουμε. Μπορεί να το έπαθες ακόμα και από κάποια αντιβίωση, η αν έκανες πρωκτικό χωρίς προφυλακτικό η αν η κοπέλα σου δεν είναι το ίδιο σχολαστική με σένα στο θέμα της καθαριότητας. Η γνώμη μου είναι, αν δε θες να πας σε δερματολόγο, να πας στο φαρμακείο και να ζητήσεις μια αντιμυκητισιακή κρέμα και να τη βάζεις στη περιοχή για 3-4 μέρες. Αν είσαι γενικά κατά των φαρμάκων όπως είμαι κι εγώ, μπορείς να δοκιμάσεις κάτι καθαρά φυτικό όπως είναι τα σαπούνια που περιέχουν tea tree oil (κάνε μια αναζήτηση για να μη σου πω κάτι συγκεκριμένο και θεωρηθεί διαφήμιση) η κάποιο τζελ με tea tree και aloe vera. Τα φυτικά θα αργήσουν λίγο περισσότερο να κάνουν δράση αλλά μπορείς να τα χρησιμοποιείς καθημερινά χωρίς φόβο. Τα βρίσκεις και στην Ελλάδα. Πήγαινε στο θέμα: Καθαριότητα Πέους
Μήνυμα στις 23/11/2012 στις 10:58 @Sex
Γιατί τα νεαρά ζευγάρια που αναφέρθηκα να είναι οπωσδήποτε 30-35; Όχι, αναφέρομαι και στα ακόμα νεαρότερα. Αν και μη νομίζεις ότι υπάρχει και καμιά τρομερή διαφορά στην ικανότητα σύλληψης μεταξύ μιας γυναίκας 20 και μιας άλλης στα 30. Ίσως να μπερδεύουμε τις πιθανότητες σύλληψης με τις πιθανότητες επιπλοκών μετά τη σύλληψη, οι οποίες συνήθως αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο μετά τα 35. Το τεστ εγκυμοσύνης λέω και πάλι δεν έχει νόημα τώρα αφού έτσι κι αλλιώς θα δείξει αξιόπιστο αποτέλεσμα μετά από λίγες μέρες αφότου διαπιστωθεί καθυστέρηση στη περίοδο. Το οποίο εννοείται ότι τελικά μπορεί και να μη γίνει καθόλου αν η περίοδος έρθει στη κοπέλα κανονικά. ΥΓ Αγαπητό μου παλικάρι τι πεσιμισμός είναι αυτός ; Γιατί αποτυχημένος; Δε μπορώ να βλέπω τέτοια nicks. Ακόμα και σοβαρά λάθη να έχεις κάνει στη ζωή σου, ακόμα και αν προέρχονται από έλλειψη ικανοτήτων μη πιστέψεις ποτέ ότι είσαι αποτυχημένος . Νομίζεις ότι δεν υπάρχουν λιγότερο ικανοί από σένα; Λιγότερο έξυπνοι; Λιγότερο όμορφοι; Λιγότερο χαρισματικοί; Κάνε μου μια χάρη σε παρακαλώ και άλλαξε το αυτό το πράμα! Πήγαινε στο θέμα: Παίζει να υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;;
Μήνυμα στις 22/11/2012 στις 23:15 @Sex
Δεν αποκλείω τίποτα ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει σαν δεδομένο μόνο μια απλή περιγραφή . Απλά οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες. Θα είχε οπωσδήποτε ωορρηξία εκείνη την ημέρα; Από τα νεαρά ζευγάρια που θέλουν να κάνουν παιδί, μετά από πόσες φορές έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα; Ακόμα και αν δεν υπάρχουν παθολογικά αίτια για να μη γίνει σύλληψη. Δεν είμαι ενάντια στο τέστ εγκυμοσύνης αλλά αυτό έτσι κι αλλιώς δε θα γίνει τώρα. Λίγη υπομονή μέχρι να της έρθει η ημερομηνία της επόμενης περιόδου. Αν υπάρχει καθυστέρηση τότε ναι συμφωνώ να κάνει το τέστ εγκυμοσύνης. Δεν υπάρχει λόγος από τώρα ο φίλος μας να μη κοιμάται τα βράδια αφού έτσι κι αλλιώς δε μπορεί να κάνει τίποτα.
Πήγαινε στο θέμα: Παίζει να υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;; |