Μήνυμα στις 26/11/2012 στις 00:54 @Sex
Δως της τα μάτια στα χέρια αγόρι μου... μην κάνεις το λάθος και το καθυστερείς γιατι θα βρεθεί άλλος...εξάλου η φάση για τις γυναίκες σήμερα, ειναι δεξία - αριστερα για απόκτηση εμπειριών και μετα να βρούν ενα καλό παιδί - μαλάκα να το παίξουν ηθικές και παρθένες!...
Πήγαινε στο θέμα: φαση με ενα πουτ@ν@κι
Μήνυμα στις 21/11/2012 στις 23:52 @Sex
Γεωσκώληξ έδωσες την καλύτερη απάντηση!!! αυτό είναι!
Πήγαινε στο θέμα: Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα!
Μήνυμα στις 21/11/2012 στις 21:49 @Sex
Σκέφτομαι οτι υπάρχει και η περ΄ρπτωση γ παρτούζα... :-)
Μήνυμα στις 21/11/2012 στις 20:40 @Sex
πάρε αρχικά την αποδοχή σου... το θέμα ειναι οτι μου αρέσουν και οι δύο και ποτε δεν είχα φανταστεί κατι τέτοιο γιατι ήταν αδερφές... αλλα μετα απο αυτό τις σκέφτομαι και τις δυο μαζί...
Μήνυμα στις 21/11/2012 στις 20:38 @Sex
Να κάνεις φίλε μου οτι σου βγαίνει! πιπα, τοτε πιπα...και οταν θα το θές και συ πραγματικά θα γίνει... κανεις δεν γεννήθηκε και τα ήξερε ολα! όλοι στην πορεία τα μαθαίνουν!
Πήγαινε στο θέμα: Φοβαμαι να κανω ερωτα
Μήνυμα στις 21/11/2012 στις 20:35 @Sex
Ευχαριστώ πολύ αλλα τι να πώ??? οτι εκανα κάτι με την αδερφή σου???
Μήνυμα στις 21/11/2012 στις 00:53 @Sex
Παιδιά … ‘’γεια σας’’ είναι η πρώτη φορά που γράφω γιατί θέλω τη γνώμη σας για κάτι… Το Σαββάτο που μας πέρασε είχε γενέθλια μια φίλη μου… πήγα λοιπόν στο πάρτι που έκανε σπίτι της και προς το τέλος της βραδιάς με έπιασε και μου είπε ότι θέλει κάτι για δώρο… έτσι με πήγε στο δωμάτιο των γονιών και άρχισε να με φιλάει… καύλωσα και γω και το κάναμε… το θέμα είναι όμως ότι πριν ένα μήνα είχα κάνει κάτι με την αδερφή της (μεγαλύτερη)… δεν ξέρω τι να κάνω… ανησυχώ να μην το πει η μια στην άλλη… εμένα μου αρέσουν και οι 2… για πείτε… Πήγαινε στο θέμα: Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα! |