Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Προσπαθείς να μάθεις ένα μωρό να μιλάει κανονικά αλλά καταλήγεις να μιλάς εσύ μωρουδιακά
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Προσανατολισμός,σκέψεις και απορίες...

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #106358 από Αποτυχημένος στις 31 Ιουλίου 2012, 4:46μμ

Αποτυχημένος

μέλος από: 16/5/2012
Έχω γράψει ξανα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και έχω μερικές απορίες οι οποίες με αφήνουν πολύ μα πολύ πίσω.

Σε μικρότερη ηλικία έκανα κάτ μαλακίες με φίλους και τώρα ντρέπομαι γι αυτό και βρίσκομαι πολύ χαμηλά πεσμένος!

Στο παρελθόν έβλεπα γκέι τσόντες και φτιαχνομουν πολύ, επίσης διάβασα και γκέι ιστορίες και πάλι ερεθιζόμουν πολύ... το θέμα είναι ότι βλέπω με ηλικιωμένους άνδρες και με σοκάρει αφάνταστα, μιας και είχα προσέξει ότι από παλία με τραβούσε αυτό το είδος.

Έχω σχέση και αγαπάω πολύ την κοπέλα μου όμως κάτω από αυτές τις συνθήκες η όρεξη μου είναι πεσμένη και οι ενοχές μεγαλώνουν όλο και περισσότερο... Αναρωτιέμαι λοιπόν μήπως είμαι γκέι η μπάι.

Δεν το συνεχίζω διότι δεν θέλω να το κουράσω.

Θέλω λοιπόν να μου πείτε απλά και ειλικρινά τη γνώμη σας...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο που θα αφήσετε.

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106364 από PiTSiRiKi στις 31 Ιουλίου 2012, 6:38μμ

PiTSiRiKi

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 29/7/2012
Χμμ άκου φίλε, έχω διαβάσει και τα άλλα ποστ σου, και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μπορεί να πάσχεις από ένα είδος ψυχαναγκασμού.Δηλαδή έχεις στο μυαλό σου ότι τα πράγματα που σκέφτεσαι είναι "ανώμαλα" και δεν θα έπρεπε να τα έχεις στο νου, με αποτέλεσμα αυτές οι σκέψεις να σε κυνηγούν και να σε κάνουν να τις γυροφέρνεις στο μυαλό σου ακόμα πιο πολύ. Και να' ναι σωστή η άποψή μου, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να νομίζεις ότι είσαι τρελός :P. Είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στις μέρες μας...απλώς προσπάθησε να το ελέγχεις.Ελπίζω να βοήθησα :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106370 από Gray στις 31 Ιουλίου 2012, 11:43μμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
ωραια σκεψη ^ ...

Το θεμα ειναι οτι το τι εισαι δεν θα στο πουμε εμεις , θα το βρεις μονος σου , οτι και να εισαι ομως , αν εχεις την αξιοπρεπεια σου , δεν εχεις να φοβασαι , Επειδη μας εχουν μαθει οτι να εισαι γκαι και μπαι ειναι κατι κακο , ολοι μας φοβομαστε στην σκεψη του αν ειμαστε . Και επειδη τα ΜΜΕ , μας εχουν γαμησει με ολες αυτες τις "προκαταληψεις" και τα "στερεοτυπα" το στρες ειναι ακομα πιο μεγαλο . Εγω θα σου πω αυτο , κανε στην ζωη σου οτι θες , και οτι σου αρεσει , αρκει να μην προκαλεις με αυτες σου τις πραξεις / ιδεολογιες . Μην ψυχαναγκαζεις τον εαυτο σου οπως ειπε και ο απο πανω .

Αυτα απο μενα .
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106377 από jomaniac στις 01 Αυγούστου 2012, 8:29πμ

jomaniac

Εικονίδιο
μέλος από: 1/8/2012
Βασικά φίλε άφησε στην άκρη απόψεις μεγαλύτερων/θρησκείας/λοιπές βλακείες που δηλητηριάζουν τους νέους και κάνε ότι σου βγαίνει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106389 από Αποτυχημένος στις 01 Αυγούστου 2012, 11:38πμ

Αποτυχημένος

Παιδιά τα όσα αναφέρετε παραπάνω τα γνωρίζω ήδη.

Είναι σα να μου λέτε πως είμαι γκέι και πρέπει να ζω τη ζωή μου χωρίς να με νοίαζουν και να με απασχολούν οι απόψεις και οι γνώμες των έξω...δεν αναφέρω κάτι τέτοιο και νομίζω πως οι απαντήσεις είναι λίγο εκτός.

Περίμενα να γίνει μια συζήτηση γύρω απο το θέμα για να καταλάβω και να δω διάφορες γνώμες.

Σας ευχαριστώ όμως για τις απαντήσεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106390 από Gray στις 01 Αυγούστου 2012, 11:58πμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
γιατι νομιζεις οτι λεμε οτι εισαι γκει , δηλαδη οταν λεμε να κανεις οτι θελεις , μονο οι γκει κανουν οτι θελουν? η μονο οι κγει ζουν την ζωη τους ? η μονο αυτοι δεν πρεπει να τους απασχολουν οι γνωμες των αλλων . Λαθος το ειδες , εμεις αυτα που γραψαμε τα γραψαμε "Για σενα" σαν ανθρωπο και ΟΧΙ σαν "Γκει, Μπαι , Στρειτ" . Ξεκολα απο τις ταμπελες , εισαι ο "Ταδε" . Το τι κανεις στο κρεβατι σου ειναι δικο σου θεμα και δεν θα σε κρινει , δεν θα σε κανει κατωτερο , η τιποτα λιγοτερο απο τους γυρω σου , θα εισαι το ιδιο .

Το οτι εχεις μια σχεση ειναι κατι πολυ ωραιο , Αλλα καταπιεζεις τον εαυτο σου με αυτες τις σκεψεις που σε κανουν να χανεις την ορεξη σου .

Δεν καταλαβα πως ειμασταν εκτος αφου γραψαμε τις αποριες σου .

Τελος να μην νιωθεις ενοχες . Δεν ξερω ποιος σου εχει φορτοσει στο μυαλο σου οτι θα επρεπε να νιωθεις ετσι , Λογικα αυτη η σκατο κοινωνια που ζουμε . Αλλα δεν θα επρεπε να νιωθεις ετσι . Μπορεις βεβαια να μηλισεις και με εναν κοινωνικο λειτουργο , για ενα τετοιο θεμα αλλα που να τον βρεις στις μερες μας ....

Τεσπα .
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106392 από Αποτυχημένος στις 01 Αυγούστου 2012, 12:55μμ

Αποτυχημένος

Και εγώ αυτό λέω τεσπα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106525 από Geiaaaa στις 02 Αυγούστου 2012, 3:05μμ

Geiaaaa

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 30/7/2012
Φιλε...συμφωφω με το πιτσιρικι......πιστευω πως καταπιεζεις τον ευατο σ ,ισως εισαι μπαι ,ειλικρινα στο λεω ,αυτα που εκανες μικρος δεν ειναι καθολου φυσιολογικα .....αν βλεπεις γκει τσοντες συνεχεια και συνεχιζε να σ σηκωνετε ειναι πολυ παραξενο .....ενας γιατρος μου ειχε πει οτι αν δεις τσοντα με γκει μια-δυο φορες και σ σηκωθει ,δεν εισαι γκει ,απλα βλεπεις κατι διαφορετικο ,ενω αν ξαναδεις και σηκωθει ,υπαρχει τεραστια περιπτωση να εισαι γκει......πιστευω πως την κοπελα ισως την εχεις για να πεισεις τον ευατο σ πως εισαι στρειτ αλλα αυτα που εκανες αλλα δειχνουν .........αν και τοτε ησουν στην εφηβεια.........αλλα πιστευω πως εισαι μπαι....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106822 από giozz στις 06 Αυγούστου 2012, 8:02μμ

giozz

Εικονίδιο
μέλος από: 6/8/2012
Φίλε μου, πιστεύω πως πραγματικά σε απασχολεί αυτό το ζήτημα και γίνεται βασανιστικό. Θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου.
Αναφέρεις πως παλιότερα είχες κάποιες εμπειρίες με φίλους, αν ψάξεις όμως καλύτερα θα δεις πως σε αρκετές περιπτώσεις συμπεριφορές ομοφυλοφιλίας σε νεαρή ηλικία είναι στα πλαίσια της διερεύνησης-περιέργειας, ας πούμε. Οι τσόντες που "εξάσκησες" τον εαυτό σου να ερεθίζεται, είναι φυσικό να σε ακολουθούν ως εικόνες και να γίνονται σκέψεις που σε αναστατώνουν. Αυτά από μόνα τους δεν καθορίζουν τίποτε. Θα μπορούσες να είχες ολοκληρώσει με και με άντρες, και πάλι δε θα έπρεπε να δεχτείς να βάλεις "ταμπέλα" στον εαυτό σου.
Τι εννοώ: Σαν άνθρωπος που αποτελείται από σώμα, "καρδιά", λογική, σκέψεις, όνειρα, στόχους, αισθήματα, κουβαλάς κι ένα εργαλείο που καταλαμβάνει το 1% του σώματός σου, άντε 2% αν είσαι προικισμένος. Γιατί πρέπει οι προτιμήσεις του κάτω κεφαλιού σου να σε "ορίσουν" και να σε "κατατάξουν" σε μια κατηγορία? Σε τι υστερούν όλα τα άλλα που μπορείς να καλλιεργήσεις και να είσαι ένας υπέροχος και αξιαγάπητος άνθρωπος, ώστε να επιμένεις να αυτοβασανίζεσαι?
Έγραψες πως υπάρχει μια κοπέλα που την αγαπάς πολύ. Βρες αυτά τα ασήμαντα μικροπράγματα που κάνουν σημαντική τη ζωή και μοιράσου τα. Ζήσε απλά και όμορφα αυτό που έχεις.
Αν διαψευστείς από τον ίδιο σου τον εαυτό, και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι, είτε είσαι gay, είτε bi είτε straight.
Το δρόμο στη Ζωή σου τον διαμορφώνουν τα βήματα σου, κανείς δεν ακολουθεί ένα προδιαγεγραμμένο μονοπάτι που λέει κι ο ποιητής.
Μόνο τα πρόβατα πηγαίνουν ομαδόν, είτε στη βοσκή, είτε στη σφαγή.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107044 από Αποτυχημένος στις 11 Αυγούστου 2012, 12:59μμ

Αποτυχημένος

@giozz Αν και καθυστέρησα λίγο στην απάντηση έχω να πω το εξής:

Διαφωνώ με τα όσο είπες παραπάνω μιας και η ζωή έχει αρχή μέση και τέλος. Οπότε δεν είναι φυσιολογικό να τα βλέπουμε όοολα τόσο χαλαρά!

- Θα μπορούσα να είχα ολοκληρώσει με άνδρες και δεν θα έπρεπε να δεχτώ να βάλω ταμπέλα ;
- Γιατί πρέπει οι προτιμήσεις του κάτω κεφαλιού μου να με κατατάξουν σε μια κατηγορία;

Το να ζήσω απλά και όμορφα αυτό που έχω δεν γίνεται μιας και δεν έχω τίποτα και τέλος άλλο ρώτησα άλλο απάντησες. Τα παραπάνω ξεφεύγουν από το θέμα και πάνε σε άλλη κατηγορία...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login