Μήνυμα στις 14/11/2012 στις 14:35 @Ftou.gr admin
Το ξέρω ότι έχουν διαγραφεί πολλά θέματα και στο παρελθόν, αλλά χρειάζομαι πραγματικά να διαγράψει κάποιος admin ένα θέμα μου, γιατί εγώ η πανηλίθια περιέγραψα περισσότερο απ ότι έπρεπε μια σκηνή, με αποτέλεσμα να εκθέσω άτομα, μαζί με τον εαυτό μου. Θα μου κάνατε μεγάλη χάρη αν με βοηθούσατε. το λινκ: http://www.ftou.gr/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=13&TopicID=13298 Πήγαινε στο θέμα: Διαγραφή θέματος
Μήνυμα στις 13/11/2012 στις 20:49 @Sex
14 μέχρι 16 είναι το κανονικό αν δεν κάνω λάθος. Οι τσόντες -στις οποίες τα μεγέθη είναι αστρονομικά- ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Στην αληθινή ζωή, αν πας να χώσεις ένα 19ποντο-20ποντο-δενξέρωκαιεγωτι στο κόλπο εε τότε -εκτός αν η κοπέλα είναι πηγαδομ****- θα ουρλιάξει. Με την κακή έννοια. Για τρίχες η κοπέλα δεν νομίζω, ή θα έχει κάνει αποτρίχωση, ή απλώς δεν θα χει. Ε άμα τύχει έχει έτσι κοντές κοντές, δεν νομίζω να σε χαλάσει. Απλώς τώρα νομίζεις ότι είναι "αηδία". Και κάτι τελευταίο............μην έχεις κόμπλεξ, λογικά άπειρη είναι και η κοπελιά, δεν θα απαιτήσει πολλά πράγματα. Πήγαινε στο θέμα: Nα προχωρησω?
Μήνυμα στις 13/11/2012 στις 13:51 @Διάφορα
Φίλε άσωτε σε ευχαριστώ τόσο πολύ! Εντάξει θα πάρω κι άλλες γνώμες, αλλά τη δική σου θα την εκτιμήσω ιδιαίτερα, αφού έχεις και κάποια εμπειρία απ το πανεπιστήμιο. Και έχω πολύ καιρό μπροστά μου ακόμη για τις πανελλήνιες, 1η λυκείου είμαι, αλλά θέλω να ψάχνομαι από τώρα... Μου είχαν πει και κάτι για ναυτιλιακά στο οικονομικό, ότι καλά θα κάνω να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο. Εσύ τι λες; Έχεις ακούσει τπτ παρόμοιο; Πήγαινε στο θέμα: Οικονομικές Σχολές στην Ελλάδα
Μήνυμα στις 12/11/2012 στις 15:04 @Διάφορα
Ψάχνω ψάχνω ψάχνω και τπτ!!! Μου βγάζει πολλά πανεπιστήμια το Google αλλά, δεν λέει ποια είναι τα καλύτερα στην Ελλάδα.. θέλω να σπουδάσω στο καλύτερο! Να λέω ρε παιδί μου πως έβγαλα μια πολύ καλή σχολή οικονομικών, να έχει κάποια αξία, να μην έχω βγάλει απλώς ένα ΤΕΙ, όχι ότι κι αυτά δεν είναι καλά αλλά εντάξει..θέλω κάτι πραγματικά καλό. Για το ΠΑ.ΠΕΙ μου είπαν ότι είναι το καλύτερο, αλλά δεν ξέρω. Μπορείτε να μου προτείνετε κανένα;;;
Πήγαινε στο θέμα: Οικονομικές Σχολές στην Ελλάδα
Μήνυμα στις 12/11/2012 στις 00:11 @Διασκέδαση
αυτό το καιρό που είμαι στις μαύρες μου το "No Distance left to run" των blur.... και το "All of this" των blink-182.
Πήγαινε στο θέμα: Τραγουδια!!
Μήνυμα στις 10/11/2012 στις 22:22 @Θ. Κλημεντίνη
εε ΚΑΤΙ θα βρεις, έλεος ίδια τάξη είστε, πες για κοινά πράγματα....α και πίστεψέ με, τα κορίτσια δν ξενερώνουν τόοοοσο εύκολα. Και να πεις καμιά βλακειούλα; Τι δλδ; είναι αυτή "high class" και δεν μπορεί να ακούει βλακειούλες;;; Μην κάνεις τη ζωή σου δύσκολη...
Πήγαινε στο θέμα: Πως να της το πω?
Μήνυμα στις 6/11/2012 στις 15:34 @Sex
Αχχ μακάρι να μου έρχονταν η περίοδος κανονικά, και ας πόναγα του σκοτωμού... αλλά βλέπεις πρέπει να χαπακώνομαι για να μου 'ρθει.. Τεεσπα +1 στην από πάνω..
Πήγαινε στο θέμα: Εντονοι πονοι περιοδου
Μήνυμα στις 2/11/2012 στις 19:55 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπόν ήμουν στην ΙΔΙΑ Ο Λ Ο Ι Δ Ι Α κατάσταση που είσαι εσύ τώρα, μέχρι πριν 1 ευδομάδα για όσο καιρό ήμουν μαζί με το αγόρι μου, δλδ ΓΙΑ 2 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!.....πραγματικά σε καταλαβαίνω, μου έλεγε τα ίδια και χειρότερα μην σου πω + ό,τι μα ό,τι καυγά και να χαμε πάααααντα θα μου κόλλαγε κάπως κ τ αγόρι μ.. τ στυλ άμα δν σ αρέσει φύγε στον γκόμενο σ να σε προσέχει και άλλα πιο άσχημα. Στο τέλος κατέληξα να χωρίσω γ αυτό τ ζήτημα κ τώρα είμαι γάμησε τα απ' όλες τις απόψεις. Έχω μετανοιώσει πικρά, δν με βαστάει πια το σπίτι π ζω. Είμαι ίδια ηλικία με σένα, και καταλαβαίνω πραγματικά πως αγαπάς αυτή τη κοπέλα. Δεν μπορώ να σου δώσω καμία βοήθεια, εδώ τα σκάτωσα με τον εαυτό μου, εσένα θα βοηθήσω; Το μόνο που μπορώ να σε συμβουλέψω πραγματικά είναι ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ **ΠΟΤΕ**. Μην τα βάλεις κάτω. Εγώ έπρεπε να το καταλάβω αυτό αφότου γίνει το κακό. Ας είσαι εσύ πιο έξυπνος. Και έχε υπομονή. Σε κάποια φάση θα φύγεις απ το σπίτι. Θα ζήσετε μαζί. Εγώ δυστυχώς δν είχα και να τα αποτελέσματα......Πήγαινε στο θέμα: Κοπελα απο επαρχια
Μήνυμα στις 28/10/2012 στις 15:38 @Διάφορα
Σπέρααα :) είδα ένα ποστ με βαφές μαλλιών, και μου ήρθε μια απορία.. Εγώ έχω ξηροδερμία στο κεφάλι (δεν φαίνεται αλλά καλύπτει ένα αρκετά μεγάλο μέρος του). Εγώ όμως θέλω να τα βάψω... Μπορώ; Δλδ, θα υπάρξει καμιά ζημιά, ίσως κάποια μόλυνση;... μην έχουμε άλλα μετά!!! Πήγαινε στο θέμα: Ξηροδερμία και βαφή μαλλιών.. |