Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 17:02 @Διάφορα
σημειωσεις και ασκησεις δινουν αλλα σ λενε να αγορασεις και βοηθητικα να βαζουν και απο εκει ασκησεις....ισως αυτο το φροντηστηριο που πας λειτουργει αλλιως ....αν και τα περισσοτερα σ λενε να αγορασεις βοηθημα..
Πήγαινε στο θέμα: χρειαζομαι βοηθηματα 3ης λυκειου
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 16:11 @Διάφορα
ζητα απο καποιον μεγαλυτερο.....ή αγοραστα αν δεν βρεις
Πήγαινε στο θέμα: χρειαζομαι βοηθηματα 3ης λυκειου
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 16:06 @Sex
Εχω ακουσει ρολο παιζει η διατροφη ....μαλλον αυτο φταιει ....... Σημείωση moderator: Αφαιρέθηκε διαφήμιση υπέρ άλλου website. Πήγαινε στο θέμα: Σχεδόν στερεό σπέρμα
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 16:04 @Θ. Κλημεντίνη
Κοιτα απο οτι καταλαβαινω εχετε χωρισει προσφατα........Για μενα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να περιμενεις λιγο καιρο 2 βδομαδες ξερω εγω ακομα και μετα κανε κατι με τον αλλον γιατι θα πληγωσεις πολυ τον πρωην σ ,θα λεει ακομα δεν χωρισαμε και βρηκε αλλον και ενα σωρο .......εξαλλου σιγα τι ειναι 2 βδομαδες........τωρα αν εισαι αποφασισμενη να κανεις κατι με τον καινουργιο ,τζαμπα εφτιαξες το θεμα..
Πήγαινε στο θέμα: δίλλημα
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 15:49 @Διάφορα
Ατυπα .....δεν εχει δικαιωμα για πραξει εξω απο το σχολειο να σασ τιμωρησει......κατι παρομοιο ειχε γινει με εναν φιλο μου και τελικα δεν τον εκαναν τιποτα.......εμπειριες ,δεν πειραζει :P
Πήγαινε στο θέμα: Ημερήσια αποβολή;
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 15:47 @Θ. Κλημεντίνη
Εγω θα σ ελεγα να μην κανεις κατι με τον καινουργιο......καταλβαινω πως νιωθει ο πρωην σ....ισως να μιλατε ξερω εγω για λιγο καιρο και μετα απο καιρο ,να κανεις κατι με τον καινουργιο (δεν μιλαω και για μηνες)...
Πήγαινε στο θέμα: δίλλημα
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 14:15 @Θ. Κλημεντίνη
Στειλτης κανα μηνυμα για αρχη γιατι δεν πολυ ειστε μονοι οταν βγαινετε.....δειξτεις απο τα μηνυματα ποσο καλος εισαι ......οταν βρισκεστε μαζι να την κοιτας στα ματια .....και μετα απο λιγο καιρο οταν καταλαβεις οτι κατι αισθανετε κανε την κινηση σ .....αν δεν το καταλαβεις κανε παλι κινηση γιατι δεν γινετε να το κουβαλας μεσα σ αυτο το συναισθημα....ισως αυτο οτι δεν θελει να κοψει παρτιδες με σενα ,να το ειπε απο ευγενια.....ισως να σε θελει απλα να σκεφτετε οτι εισαι μικρος......εγω την κοπελα δεν την ξερω για αυτο δεν μπορω να σ δωσω απαντησεις.....για αυτο αρχισε να της μιλας και θα καταληξεις μονος σ...καλη τυχη :D
Πήγαινε στο θέμα: Το φτυσιμο με καψουρευει
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 00:38 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:ΣυζητηστεΠήγαινε στο θέμα: νομιζω πως εχω σχεση
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 00:33 @Κλάψιμο
Εμενα προσωπικα δεν θα μου αρεσε να το επεζε τοσο ανετη η κοπελα μ .....θα ηθελα να ζηλευε λιγο ,σε λογικα πλαισια,αλλα μετα να καταλαβαινε πως θα βγω με τους φιλους μονο......
Πήγαινε στο θέμα: τι θελετε απ τη ζωη μας;
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 00:30 @Κλάψιμο
Παρακαλω φιλε μου
Πήγαινε στο θέμα: Πως να της δειξω ποσο την αγαπω.? |