Μήνυμα στις 12/10/2022 στις 16:38 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μπορεις να κανεις καποιες ασκησεις οπως να το βγαζεις και να το βαζεις με λιγο λιπαντικο η σαπουνι οταν κανεις μπανιο (αυτο που ηδη περιγραφεις δηλαδη αλλα πολλες φορες και καθε φορα που κανεις μπανιο). Αν δεις πως δεν χαλαρωνει μετα απο καποιους μηνες με αυτες τις ασκησεις μπορεις να πας σε εναν ανδρολογο/ ουρολογο να το δει.Δεν ειναι ομως κατι για το οποιο χρειαζεται ανησυχια και αγχος. Κουλ. Αποδεκτη αν σε καλυψα. Πήγαινε στο θέμα: Κεφαλι Πέους, αμφιβολία
Μήνυμα στις 2/5/2020 στις 13:35 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Πηγαινε να τελειωνεις.Ο στρατος δεν ειναι κατι θα αγχωθεις λιγο τις πρωτες μερες αλλα θα δεις πως δεν ειναι τιποτα το περιπλοκο. Ενα θεατρο ειναι και απλα θα πρεπει να το παιξεις. Σιγουρα ειναι μια μικρη κοινωνια ομως οτι και αν εισαι οπως κ αν εισαι θα βρει καποιος να πει κατι για να σε πειραξει αυτο γινεται παντου. Δεν θα υπαρχει κατι το εξτριμ ποτε καθως στο στρατο χεζονται πανω τους για να μη παθεις κατι. Εχει γιατρους και ψυχολογους τους οποιους μπορεις να συμβουλευεσαι. Το οτι εισαι γκει δεν εχει να λεει τιποτα πολλοι γκει στον στρατο ειχαν μγλτρα αρχιδια καο ηταν λιγοτερο κατινες απο κατι "αντρακια" . Χαλαρωσε κ θα δεις πως τελικα θα σ αρεσει. Ολοι στην αρχη σκεφτονται οπως εσυ αλλα τελικα τους αρεσει οσο κ αν δν μπορεις να το πιστεψεις. Πηγαινε κανε την πλακα σου παιξε το θεατρο σου εκει με τους ανωτερους εχε χαμηλο προφιλ κανε φιλους και παρεες και ολα.γκουντ! Πήγαινε στο θέμα: Στρατός
Μήνυμα στις 2/5/2020 στις 13:30 @Διάφορα
Φιλε μου οπως το καθε πεος ειναι αλλα εκ. Ετσι και το οργανο των γυναικων εχει αλλες διαστασεις αναλογα τη γυναικα. Δεν μπορεις να κανεις κατι για το πεος σου. Αποδεξου το πως αυτο εχεις και προσπαθησε να αναπτυξεις αλλες δεξιοτητες του εαυτου σου οι οποιες θα "καυλ..." εγκεφαλικα τις γυναικες οπως πχ νανεισαι σοβαρος ευγενικος αστειος κλπ κλπ. Επισης βελτιωσου στα προκαταρτ. Και στα χαιδεματα κλπ κλπ . Το σεξ δεννειναι μονο το μπες βγες :p ολα γκουντ φιλε χαλαρωσε τοσες γυναικες υπαρχουν. Ολοι εχουμε τα συν κ τα πλην μας. Αποδεκτη αν σε καλυψα. Πήγαινε στο θέμα: Άγχος για το πέος!!
Μήνυμα στις 2/5/2020 στις 13:26 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φιλε μου.Η μονη ιατροφαρμακευτικη γνωστη θεραπεια ειναι αυτη με τη μινοξιδιλη. Καλο θα ηταν να επισκεφτεις εναν δερματολογο για να σε συμβουλευσει καθως εκεινος ειναι ειδικος επι του θεματος. Ολα τα αλλα υποκαταστατα βιταμηνες κλπ ισως βοηθησουν αλλα δεν ειναι σιγουρο και μη περιμενεις και πολλα. Περα απο αυτα υπαρχουν και αλλες 2 μεθοδοι. Ενεσεις οι οποιες περιεχουν πρωτεινες και βοηθουν καθως και μεταμοσχ. Μαλλιων. Η μονη λυση ειναι να επισκεφτεις εναν δερματολογο! Αποδεκτη αν σε καλυψα Πήγαινε στο θέμα: μαλλιά
Μήνυμα στις 2/5/2020 στις 13:19 @Sex
Το πεος και γενικοτερα τα αγορια αναπτυσσονται εως και τα 21 τους αν οχι σιγουρα μεχρι τα 18 τους ετη. Θα αναπτυχθει κιαλλο λογικα. Το Μ.Ο. των ενηλικων ειναι 12-15 εκ και εσυ θες ακομα μερικα χρονια μεχρι να γινεις ενηλικος. Υπομονη Αποδεκτη αν σε καλυψα Πήγαινε στο θέμα: θεμα πεους 3η γυμνασιου
Μήνυμα στις 2/5/2020 στις 13:15 @Sex
Γεια σου φιλε μου Πολλα παιδια της ηλικιας σου παρουσιαζουν τετοιου ειδους θεματα. Καλο θα ηταν να το συζητησεις με τους δικους σου και να επισκεφτειτε εναν ανδρολογο η εστω να συμβουλευτειτε τον ιατρο σας. Ο γιατρος θα σου δωσει καποιες οδηγιες οπως π.χ. να προσπαθεις να κατεβαζεις σιγα σιγα το δερμα στη βαλανο με λιγο σαπουνι κλπ. Αν τιποτα δεν γινει με τον καιρο ισως να προτεινει να γινει περιτομη. Δεν ειναι κατι σοβαρο ομως ο πλεον αρμοδιος και ειδικος για τετοια θεματα ειναι ο γιατρος. Μη ντρεπεσαι να συζητησεις τετοια θεματα δεν ειναι κατι ! Για περισσοτερες λεπτομεριες μπορεις να ψαξεις τι ειναι η φιμωση Αποδεκτη αν σε καλυψα Πήγαινε στο θέμα: Βοηθήστε πλιζ
Μήνυμα στις 7/7/2016 στις 00:30 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φιλε μου .Πολλες φορες οπως φανταζομαι θα ξερεις , καποια αγορια βρισκονται σε αρνηση και δεν μπορουν να δεχτουν μια τετοια κατασταση (για προφανης λογους , κοινωνια, στιγμα,διακρισεις κλπ). Μπορει το παιδι αυτο να καταπιεζει μια επιθυμια να εξερευνησει την σεξουαλικη πραξη με το ιδιο φυλο , αυτος ειναι και ο λογος που το αλκοολ τον οδηγει προς τα εκει ( ηρεμει τις αμυνες) . Δεν μπορεις να κανεις κατι εσυ για αυτο , πρεπει ο ιδιος να βρει τον εαυτο του και να καταλαβει αν γουσταρει κατι τετοιο . Ισως καποια στιγμη στο μελλον ξαναγινει κατι παρομοιο και σου πει παλι οτι δεν ειναι σωστο κλπ , ισως μετα απο πολλες φορες συζητησετε και καταλαβει οτι χεστηκατε αν η κοινωνια δεν το θεωρει σωστο . Αν εσεις νοιωθετε κομπλε τοτε η φαση ειναι κομπλε . Εφοσον ομως "τωρα" δεν νοιωθει κομπλε η φαση δεν ειναι κομπλε ;) if u know what i mean . Σιγουρα υπαρχουν πιθανοτητες να ξαναγινει κατι , αλλα ειναι απλα πιθανοτητες , ποτε δεν ξερεις . Δεν μπορεις να ελεγξεις το τι θα συμβει και την εκβαση του αποτελεσματος αν κατι συμβει . Ζησε το και μαθε απο αυτο ;) Πρεπει να νοιωθετε και οι δυο ανετα με αυτο που κανετε , ισως νοιωσει στο μελλον πιο ανετα με το ολο θεμα , ισως ποτε . Time will tell , my friend . Αν γουσταρε καποια στιγμη θα ξαναβρεθει στην ιδια φαση και ισως το ξαναπροσπαθησει , απλα να εχεις στο μυαλο σου οτι για καποιους ειναι πιο δυσκολο να το συνειδητοποιησουν , και ισως βρεθει σε πολλους εσωτερικους φραγμους και τοιχους . Ειναι δυσκολη η αποδοχη μιας τετοιας καταστασης για πολλους που το καταλαβαινουν αργα . Αν χρειαστεις κατι ειμαι στην διαθεση σου , Αποδεκτη αν σε καλυψα , ειναι ακριβες οι απαντησεις μας χαχα Πήγαινε στο θέμα: Εκανα κατι με τον κολλητο μου(ανδρας)
Μήνυμα στις 27/6/2016 στις 04:26 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε μου , δεν εχει καμια σχεση ουτε το παχος ουτε τα στενα ρουχα , ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος , δεν πρεπει να σε ριχνει αυτο. Το πεος σου ειναι κατι που απλα ετσι ειναι και θα ειναι (εκτος αν εχεις λεφτα να κανεις επεμβαση +1-2 εκ) που και λεφτα να ειχες εγω θα σουλεγα να μην το κανεις . Ενταξει δεν εισαι ο μαυρος ο ταμ ταμ , δεν ικανοποιουνται ομως οι ανθρωποι μονο με το μεγεθος , μπορεις να εξασκησεις και αλλα πραγματα που μπορεις να κανεις στο σεξ και δεν θα νοιαζεται η συντροφος σου για το μεγεθος . Αυτα ειναι θεματα αισθητικα , δεν μετραει τοσο αυτο . Κουλαρε και αγαπησε τον εαυτο σου . 11 εκατοστα τον εχεις οχι 5 . Την φιμωση να την δεις σε καποιον γιατρο αν δεν ανοιγει καθολου η βαλανος θα σου ελεγα . Κατα τ'αλλα βγαλε απο το μυαλο σου οτι εχεις καποιο θεμα με το μεγεθος . Στο κατω κατω αν οι γυναικες θελουν μονο αυτο δεν αξιζουν να ειναι στη ζωη σου .Αποδεκτη αν σε καλυψα . Πήγαινε στο θέμα: μέγεθος πέους βοήθεια
Μήνυμα στις 30/12/2015 στις 02:01 @Sex
και αν εισαι τι ? δεν ειναι κακο . Απλα μπορει να σαρεσουν και τα αγορια . Μπορει απλα να εχεις καυλες κ να θες να δεις πως θα ειναι με το ιδιο φυλο , μπορει μπορει μπορει .... οτι και να ειναι , απλα κανε οτι νοιωθεις χωρις να νομιζεις πως κανεις κατι κακο . Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι γκει;
Μήνυμα στις 21/11/2015 στις 20:42 @Διάφορα
Λογικό το οτι ζαλιζεσαι κ σε καιει , ετσι γινεται στις αρχες . Γιταυτο το ξεκινανε οι περισσοτεροι . Μπορεις να παρεις εναν πιο light καπνο , πχ τον καρελια τον light οχι τον καφε , χαρτακια μπορεις να παρεις τα ασιμι η micron π ειναι πιο λεπτα . Κατα τ'αλλα εγω θα σουλεγα να μην το ξεκινησεις . Θα δεις και στο μελλον πως τα δοντια σου θα εχουν θεματα η αναπνοη θα μυριζει ασχημα , τα χερια τα μαλια τα ρουχα θα εχουν ασχημη μυρωδια, αναπνευστικα θεματα κλπ ... Αποδεκτη αν σε καλυψα . Πήγαινε στο θέμα: Πρωτος καπνος |