Μήνυμα στις 17/10/2012 στις 13:26 @Sex
Ούτε κι εμένα αρέσει να το κάνω αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με "ομοφυλοφιλική τάση" ! Αν ήταν έτσι, και η μαλακία θα ήταν το ίδιο (πιάνεις πέος!)... Πήγαινε στο θέμα: Κωλοδαχτυλο σε αντρ.ες
Μήνυμα στις 17/10/2012 στις 13:23 @Sex
Γιατί είναι κάτι το οποίο μας ευχαριστεί ειδικά όταν το μοιραζόμαστε με κάποιο οικείο μας πρόσωπο! Πήγαινε στο θέμα: Mαλακία με φίλο
Μήνυμα στις 4/10/2012 στις 23:16 @Μηχανήματα
Η λύση είναι τα winFLP. http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Fundamentals_for_Legacy_PCs Είναι windows xp ειδικά φτιαγμένα από τη microsoft ώστε να τρέχουν άνετα σε παλιούς υπολογιστες! Οι ελάχιστες απαιτήσεις είναι CPU Pentium 233 MHz (300 MHz recommended) Memory 64 MB (128 MB recommended) Graphics hardware 800×600 computer monitor Hard disk space 610 MB (1 GB recommended) Πήγαινε στο θέμα: Παλιός υπολογιστής με windows 2000
Μήνυμα στις 30/9/2012 στις 15:04 @Sex
Να λείπουν οι ειρωνίες βιαστηκέ τύπε... όσο για το πρόβλημα, δεν είναι τίποτα, απλά ο πρώην μάλλον τον έχει πιο μεγάλο από σένα... Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια...
Μήνυμα στις 28/9/2012 στις 15:15 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Βασικά μην κάνεις σεξ/μαλακία για λίγες μέρες. Αν το πρόβλημα επιμείνει, σε έναν γιατρό!Πήγαινε στο θέμα: πεος - επειγον
Μήνυμα στις 25/9/2012 στις 07:34 @Sex
Και βασικά, επειδή μπορεί να ντρέπεται, άρχισε εσύ πρώτος. Βγάλτον έξω και καθώς βαράς κάνε καυλωτικά σχόλια για την τσόντα. Μετά αυτά που λένε τα παιδιά παραπάνω.
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικη μαλακια
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 22:27 @Sex
Το παθαίνω κι εγώ φίλε αυτό, καυλώνω τρελλά όταν τον παίζω (και μόνος και με παρέα) αλλά με κοπέλα, ενώ με ερεθίζουν πολύ τα παιχνίδια, όταν είναι να μπω μέσα της, χάνω τη στύση μου από το άγχος. Ρώτησα τον ξάδερφό μου που είναι γιατρός και μου είπε να πάω σε σεξολόγο αν με ενοχλεί το πρόβλημα, διαφορετικά να κάνω αυτό που με καυλώνει.
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να τελειωσω με την κοπέλα μου
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 00:28 @Sex
Ναι, πολλές φορές! Τα σπάει η μαλακία με παρέα!
Πήγαινε στο θέμα: Mαλακία με φίλο
Μήνυμα στις 15/9/2012 στις 07:46 @Sex
Ίσα ίσα, το αντίθετο συμβαίνει! Όσο τον πάιζεις, τόσο μεγαλώνει γιατί το πέος είναι μυς!
Πήγαινε στο θέμα: αντρικό όργανο
Μήνυμα στις 14/9/2012 στις 01:27 @Sex
Σχεδόν πάντα δε φοράω καθόλου εσώρουχο! Όταν όμως φοράω κάποιο στενό τζηνάκι, φοράω κολλητά μποξεράκια!
Πήγαινε στο θέμα: Sexy ανδρικά εσώρουχα! |