Μήνυμα στις 23/11/2012 στις 15:15 @Sex
Καταρχήν η κοπέλα μου είναι 17 και κατα δεύτερον δεν χρειάζεται να υπάρχει αντιπαράθεση μεταξύ σας, εγώ απλά ήθελα μια γνώμη, την πήρα και σας ευχαριστώ. Όσον αφορά το γιουζερ νεημ... θα το αφήσω ασχολίαστο μιας και το πρόβλημα δεν είναι αυτό, επειδή λοιπόν θα ξεφύγει η συζήτηση δεν θα μπω στη διαδικασία ανάλυσης, άρα το ποστ έκλεισε! Ευχαριστώ και πάλι. Πήγαινε στο θέμα: Παίζει να υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;;
Μήνυμα στις 22/11/2012 στις 19:39 @Sex
Κάποιος άλλος;
Πήγαινε στο θέμα: Παίζει να υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;;
Μήνυμα στις 22/11/2012 στις 18:44 @Sex
Πριν 2 βδομάδες βρέθηκα με την κοπέλα μου και το κάναμε. Κατά τη διάρκεια αυτή λοιπόν επειδή τελειώνω γρήγορα σταματούσα και μετά από λίγο συνέχιζα, μου είχε πει να το κάνουμε λίγο πιο έντονα - γρήγορα και έτσι ήμουνα πιο απότομος με αποτέλεσμα μια μικρή αιμοραγία ( ο υμένας είχε σπάσει πριν αρκετό καιρό όταν βρισκόμασταν στις πρώτες πρώτες επαφές... αφού λοιπόν μου είπε για την αιμοραγία εγώ αγχώθηκα,σταμάτησα και δεν τελείωσα επειδή μου έπεσε... έξω από το προφυλακτικό είχε κάτι υγρά τα οποία ήταν αρκετά πηχτά και αναρωτήθηκα μήπως ήταν τρύπιο το προφυλακτικό και έγινε η στραβή... το έλεγξα και δεν είχε σπέρμα μέσα, παίζει να έγινε κάτι; Μετά από λίγες μέρες μου είπε ότι την έτσουζε όταν πήγαινε για κατούρημα και πήγε για εξετάσεις ουρολοίμωξης άλλα τελικά δεν είχε και απλά της είπε να πίνει πολύ νερό, με αποτέλεσμα να έχει ακόμα άγχος και να έχω κ εγώ διότι δεν έχει την ασφάλεια που θα έπρεπε κανονικά να της προσφέρω... Ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: Παίζει να υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;;
Μήνυμα στις 3/10/2012 στις 12:57 @Διάφορα
Μήπως γνωρίζει κάποιος αν έχουν βγει ta leather jackets και που μπορώ να βρω διάφορα στην τιμή των 50/60/70 ευρό; Θέλω να πάρω ένα για κάθε μέρα τώρα το χειμώνα... Ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: Μπουφάν ...
Μήνυμα στις 30/8/2012 στις 13:35 @Κλάψιμο
Επειδή λοιπόν εγώ είμαι ο χαζός και δεν καταλαβαίνω τίποτα και τα παρεξηγώ φυσικά το αφήνω, το αφήνω γιατί άλλα γράφεται και άλλα καταλαβαίνω. Πόσο χαμηλό iq έχω... Δεν βγαίνει νόημα δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Λάθος ξέχασα, εγώ δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Πήγαινε στο θέμα: Η δύσκολη φάση που περνάω...
Μήνυμα στις 30/8/2012 στις 11:38 @Κλάψιμο
1) Με θεωρείς τρολ 2) Με θεωρείς ηλίθιο 3) Με θεωρείς αχάριστο επειδή γράφω σε ένα φόρουμ τα προβλήματα μου Αρχικά να σου ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι τρόλερ και δεν έχω καμία μα καμία όρεξη να γράφω κατεβατά για την πλάκα, τώρα οσον αφορά το γεγονός ότι ήταν η τελευταία σου απάντηση να σου θυμίσω πως ο καθένας αφήνει το χρόνο του επειδή το θέλει και κάτι άλλο επίσης σημαντικό είναι ότι ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ! Ναι είμαι κομπλεξικός και δεν περίμενα εσένα να μου το πεις και για τα προβλήματα που αναφέρεις παραπάνω... εννοείται πως υπάρχουν χειρότερα και όταν εννοούσα πως ορισμένα προβλήματα δεν αλλάζουν, δεν εννούσα τέτοιου είδους προβλήματα που αναφέρεις παραπάνω! Μάλλον παρεξήγησες. Σχετικά με τη δουλειά είναι σα να μου λες πως είμαι ένα κοπρόσκυλο που επιβαρύνω τους γύρω μου. Όσο για το φόρουμ ;; Ναι σίγουρα είναι βλακεία και με κάνει να αναρώτιεμαι για ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ πράγματα... όταν όμως το έγραψα μπορώ να πω πως ένιωσα λίγο καλύτερα ( έστω για λίγο ). Μη ξεχνάς πως το κάθε πρόβλημα είναι ξεχωριστά σημαντικό για τον κάθε άνθωπο που του συμβαίνει και αυτός το κρίνει σύμφωνα με αυτό που πιστεύει, επειδή εσύ είσαι ΑΓΕΝΗΣ θα το αφήσω το θέμα γιατί θα μπορούσα κ εγώ να σου πω ένα σορό άλλα δεν χρειάζεται δεν γουστάρω να παίρνω τέτοιου είδους στάσεις. Πήγαινε στο θέμα: Η δύσκολη φάση που περνάω...
Μήνυμα στις 30/8/2012 στις 01:29 @Κλάψιμο
Δεν είναι όλα τα προβλήματα το ίδιο, κάποια προβλήματα δεν αλλάζουν ποτέ μα ποτέ όμως...
Πήγαινε στο θέμα: Η δύσκολη φάση που περνάω...
Μήνυμα στις 29/8/2012 στις 22:50 @Κλάψιμο
Χωρίς λόγο είμαι έτσι; Φυσικά και υπάρχει! Δουλειά είχα αρκετά χρόνια τώρα σταμάτησα για ορισμένους λόγους, όσο για τις σπουδές είναι άλλο θέμα, πήγα σε σχολή και τελείωσα απλά δεν θα το συνεχίσω... Όσο για την κοπέλα μου μου λέει ότι θα καταλάβει, όμως εγώ πιστεύω το αντίθετο μιας και το θέμα είναι τραγικά ελεεινό. Σε αυτό που λες δεν συμφωνώ μιας και δεν σημαίνει ότι πρεπει να μας καταλαβαίνουν πάντα για να θεωρούμε αυτομάτως ότι αξίζουν στη ζωή μας, δηλαδή σταματάς να ασχολήσε με κάποιον που δεν συμφωνεί ή δεν σε καταλαβαίνει;;; Είμαι ηττοπαθής και πιστεύω πως τα καλά χρόνια της ζωής μου είναι ακόμα 7-8 μετά σοβαρεύουν όλα, βασικά δεν ζω την ηλικία μου και συνήθως μου λένε πως κάνω πράγματα μεγαλύτερης ηλικίας. Όσο για φίλους έχω μερικούς αλλιώς το εννούσα, βασικά είναι λογικό να μην καταλαβαίνεις διότι τα γράφω κάπως και βγάζουν άλλο συμπέρασμα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πήγαινε στο θέμα: Η δύσκολη φάση που περνάω...
Μήνυμα στις 29/8/2012 στις 21:43 @Κλάψιμο
Εχω γράψει ξανά και εξακολουθώ να γράφω γιατί ξεδίνω να τα λέω κάπου έστω στο ίντερνετ. Με ενοχλούν τα πάντα, γίνομαι χειρότερα, νιώθω άγχος, θλίψη και σύγχιση εδώ και ένα χρόνο πλέον. Απομακρύνομαι απο τα πάντα, χάνεται η όρεξη μου, νιώθω τρομερά γελοίος και ανώμαλος, νιώθω μειονεκτηκά, δεν γουστάρω τον εαυτό μου, δεν θα τα βρω ποτέ με τον εαυτό μου, δεν αξίζω και δεν μου αρέσει αυτό άλλα δνε υπάρχει επιλογή. Νιώθω άσχημα για το παρελθόν μου, αντιλαμβάνομαι αλλιώς τη ζωή και η απαισιοδοξία είναι στην πρώτη γραμμή, δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο έτσι και μη μου πείτε για ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ και μαλακίες... Χάνω απο τη ζωή και είδη έχω χάσει πολλά αυτά τα 3 χρόνια μιας και έκλεισα τα 20. Φωνάζω ΓΙΑΤΙ να μην έχω την νορμαλ ζωή που έχει ένας 20χρονο παιδί; ΓΙΑΤΙ να μην έχω άλλα προβλήματα και να μη ζω όπως ζουν οι περισσότεροι εκεί έξω ;; Γιατί να μη λειτουργώ σε τίποτα στη ζωή μου και γιατί να είμαι πάντα φρικαρισμένος και στεναχωρημένος και φυσικά να μην μπορεί να καταλάβει κανείς μα κανείς τι ακριβώς νιώθω και τι θέλω να πω για να ξεδώσω ;; Δεν μπορω να μιλήσω σε κανέναν, δεν γίνεται, δεν υπάρχει διέξοδο και με πειράζει τόσο πολύ όλο αυτό! Δεν με ξέρω καθόλου ! Νιώθω ντροπή ακόμα και για τη σχέση μου, βρίσκομαι σε πληθυσμό και νομίζω πως όλοι με κοροιδεύουν, νιώθω σκατά και με ρωτάει η κοπέλα μου τι έχω και της απαντάω τίποτα επειδή δεν θέλω να χωρίσουμε, άλλα σχέδια είχα και δυστυχώς άλλα μου βγήκαν, ξεσπάω στον εαυτό μου, κλαίω σχεδόν κάθε μέρα και μετά θυμώνω διότι ξέρω πως είναι ξεφτίλα να φέρεσαι έτσι σε τέτοια ηλικία... Δεν ξέρω τι να γράψω, τι να κάνω, δεν ξέρω το μέλλον της ζωής μου και με τρομάζει πολύ το αύριο! Κάνω τρομερή αυτοκριτική και η αυτοεκτίμηση μου είναι στο μηδέν. Δεν έχω θάρρος και αυτοπεποίθηση δεν υπάρχει, τίποτα δεν κάνω σωστά δεν ξεχνίεμαι ούτε λεπτό και εκεί που νιώθω κάπως καλύτερα μετά ξανα στα ίδια, νιώθω βάρος ενοχές και σκουπίδι, είμαι αποτυχημένος, απέτυχα στη ζωή μου, στη δουλειά μου, στις σπουδές μου, στους, φίλους και σε λίγο στη σχέση! Θα μείνω μόνος και δεν θέλω, γίνομαι σνομπ, ειρωνικός και κακός με τους άλλους επειδή έτσι νομίζω πως καταφέρνω κάτι, Μερικές φορές δίνω και ποτέ δεν παίρνω και τέλος νιώθω τύψεις για την σχέση μου γιατί είναι πολύ καλή κοπέλα την αγαπώ και θα ήθελα να συνεχίσω μαζί της, όμως μέσα από αυτές τις συνθήκες προφανώς δεν γίνεται. Αυτά, φτάνουν όσα έγραψα, νομίζω αρκεί η όλη περιγραφή. Μπερδεμένα όμως, μπερδεμένος είμαι οπότε είναι λογικό. Ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: Η δύσκολη φάση που περνάω...
Μήνυμα στις 22/8/2012 στις 19:43 @Sex
Δεν είμαι γκέι άλλα δεν ξέρω τι διάλο να πω! Επίσης έχω κοπέλα εδώ και 1,5 χρόνο και να ξέρεις όταν κάποιος είναι γκέι δεν γίνεται να βρει κοπέλα για να ξεγίνει...! απλά αυτό το κάνει για ξεκάρφωμα. Η απάντηση μου δεν πήγαινε προς δικό σου θέμα άλλα προς δικό μου, αν διαβάσεις παλιότερα ποστ μου θα καταλάβεις. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα |