Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Στρουμφάκια στα Ελληνικά – ΟΧΙ το τωρινό ξέρασμα, αλλά εκείνα με το Σοφοκλή Πέππα και τη Χρυσούλα Διαβάτη. Ο Δρακουμέλ να δίνει ρέστα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ερωτική ταυτότητα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #98267 από Panagiotis95 στις 17 Απριλίου 2012, 8:44μμ

Panagiotis95

Εικονίδιο
μέλος από: 17/4/2012
Γεια σας θέλω να σας ρωτήσω κάτι μου αρέσουν κορίτσια ποτε δεν μου άρεσε κανένα αγόρι.Βλέπω τσόντες και καυλώνω παίζω μαλακίες και σκέφτομαι κορίτσια...αλλα τώρα τελευταία σκέφτομαι συνεχεια την περίπτωση να είμαι gay..υπάρχει τέτοια περίπτωση?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98270 από Σηπτικό Βόδι στις 17 Απριλίου 2012, 9:42μμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010
Αφού μας λες ότι ποτέ δε σου άρεσε κανένα αγόρι και τον παίζεις σκεπτόμενος κορίτσια. Για να σου μπήκε ξαφνικά η ιδέα ότι είσαι γκέι, κάποια ένδειξη θα υπάρχει, προφανώς.

Αν απλά στα καλά καθούμενα σου 'ρθε, που θες να ξέρουμε εμείς; Απ' τα στοιχεία που μας δίνεις, όχι δεν είσαι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98334 από telemachus στις 18 Απριλίου 2012, 10:58πμ

telemachus

Εικονίδιο
μέλος από: 16/8/2011
πόσο είσαι;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98461 από Alekos18 στις 19 Απριλίου 2012, 4:06πμ

Alekos18

Εικονίδιο
μέλος από: 13/4/2012
Γιατί σου μπήκε αυτή η ιδέα; Γιατι απο αυτα που μας λες δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Ενιωσες κάτι για κάποιον, είχες κάποια φαντασίωση; Η απλά το πιστεύεις επειδή σου το λένε άλλοι ή , ξέρω γω, από τον τροπο που κινείσαι, φέρεσαι κλπ. ; Πες τίποτα πιο συγκεκριμένο, κι εγώ περνάω μια περίεργη φάση όπως και πολλοί άλλοι στο φόρουμ, θα μπορούσαμενα το συζητήσουμε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98498 από Gray στις 19 Απριλίου 2012, 5:30μμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
δεν υπαρχει τιποτα πιο φυσιολογικο απο αυτο στην εφηβεια .

"Curiosity" .. σχεδον ολοι οι εφηβοι ακομα και αν δεν το παραδεχονται ειναι περιεργοι προς το ιδιο φυλο . Ειναι φυσιολογικοτατο αυτο και ενα πολυ μεγαλο κοματι της εφηβειας στο να βρεις την ταυτοτητα σου .

Οταν λοιπον βρισκομαστε σε τετοιου ιδους περισταση , δοκιμαζουμε διαφορα πραγματα για να δουμε τι μας αρεσει . Φυσικα και οι πιο πολλοι επειδη ειναι φοβισμενοι απο την κραυγη της κοινωνιας δεν το παραδεχονται και κρυβονται πισω απο στερεοτυπα .

Τεσπα .. Εσυ απλα κανε οτι σου αρεσει . οτι νιοθεις εσυ και οτι πιστευειες οτι σε κανει καλα .

Φυσικα μπορει και να υπαρχει μια πιθανοτητα να εισαι Bi (που δεν υπαρχει κανενα προβλημα με αυτο ), αλλα δεν ειμαι εγω αυτος που θα στο πει ουτε κανεις εδω μεσα .. αλλα "εσυ" .
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98550 από zifeis στις 20 Απριλίου 2012, 12:58πμ

zifeis

Εικονίδιο
μέλος από: 19/3/2012
αν μας πεις πως σου μπηκε η ιδεα οτι μπορει να εισαι γκει ισως σε βοηθησουμε περισσοτερο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98651 από lazar στις 21 Απριλίου 2012, 1:36πμ

lazar

μέλος από: 19/4/2012
απιθανο μου φαινεται αλλα στο τζερτζελο της εφηβιας τα παντα ειναι πιθανα να τα παιρνεις πολυ στα σοβαρα αλλα και ταυτοχρονα καθολου τα πραγματα που σου συμβαινουν αυτη την περιοδο... Μην δινεισ σημασια σε βλακιες δωσε σημασια σε σωστες επιλογες... Χαζο της ηλικιας αυτο που σου καρφωθηκε και ενα γινεις gay σαν μεγαλος πυστευω θα ασχετο με αυτο αλλα μονο εσυ ξερεις... Ειναι σαν να εχεις μια γκομενα και να αναρωτιεσαι αμα ειναι γοργονα... Χαιρω πολυ αμα βγαλει λεπια αλλα ξερεις εαν μπορει να βγαλει... :)δεν νομιζω πως εισαι ειμαι 90% σιγουρος μια μαλακια γτ κουλα σε ολους μας καρφωνεται σε αυτη την ηλικια
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login