Μήνυμα στις 29/4/2012 στις 01:49 @Κλάψιμο
κατευθειαν συζητηση!!!!Στο ψιτο, χωρις να τον νευριασεις ή να κλεγιεσαι, πες ακριβως πως νιωθεις ακριβως το ιδιο περναω!
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τον κολλητό μου
Μήνυμα στις 29/4/2012 στις 01:44 @Sex
συμφωνω οτι απο 13 και πανω ειναι Okay... Αλλα οχι μονο χρειαζομαι πολυ γυμναστηριο αλλα η κοιλια που ναι η μικρη πανω απο το ... κατω απο την κοιλια εαν φυγει (μονο με γυμναστηριο, εαν βεβαια υπαρχει)τοτε κανει μεγαλη διαφορα και ειναι υγεια γενικα..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! πυστευω τελικα δεν ειμαι και τοσο ασχημα, μαλλον χαρη σε εσας και σε κατι και παροιμοια θεματα, πυστευω ειμαι κανονικος-καλος...
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια ρε παιδια...
Μήνυμα στις 29/4/2012 στις 01:42 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια ρε παιδια...
Μήνυμα στις 26/4/2012 στις 17:09 @Sex
εγω ξερω, πως το γυμνο πειραζει μερικους... Σχεδον ολοι οι αντρες εχουμε παιξει με φιλους ειναι απολυτα φυσιολογικο, και ειναι λογικο να ντρεπεσαι σε παραλια γυμνιστων οταν σε ενοχλει να σε γυμνος... Το μη λογικο ειναι γτ καποιος που ειναι ντροπαλος(και ειναι πολλοι) να παει σε παραλια γυμνιστων...Χαχα ολα μια χαρα ειναι κανενας λογος για συζητηση πραγματικα!
Πήγαινε στο θέμα: ντροπες και γυμνο.
Μήνυμα στις 21/4/2012 στις 02:30 @Sex
1η γυμνασιου μου'(12 ΧΡΟΝΩΝ) ταν 8 εκατοστα και τωρα ΤΕΛΟς δευτερας (13,5 ΧΡΟΝΩΝ) ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 11,7 οποτε ενω δεν το παρατηρεις σε καποιες ασχετες φασεις μεγαλωνει πολυ γρηγορα...
Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 21/4/2012 στις 02:22 @Sex
οχι!!!! Πρωτον επρεπε να σε μεγαλυτερος για να εισαι στο φορουμ αλλα αγοριμου εαν δεν εχεις καποιο προβλημα τοτε εισαι ο πιο τυχερος αντρας του πλανητη....!!! Βεβαια μην αφησεις ενα μεγαλο πουλι να νικισει αισθηματα επιδη θα εχει απηχησει κανε συνδιασμο.. Και θα τρεχουν ολες στα 20 σου!!! :)
Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση για μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 21/4/2012 στις 01:36 @Sex
απιθανο μου φαινεται αλλα στο τζερτζελο της εφηβιας τα παντα ειναι πιθανα να τα παιρνεις πολυ στα σοβαρα αλλα και ταυτοχρονα καθολου τα πραγματα που σου συμβαινουν αυτη την περιοδο... Μην δινεισ σημασια σε βλακιες δωσε σημασια σε σωστες επιλογες... Χαζο της ηλικιας αυτο που σου καρφωθηκε και ενα γινεις gay σαν μεγαλος πυστευω θα ασχετο με αυτο αλλα μονο εσυ ξερεις... Ειναι σαν να εχεις μια γκομενα και να αναρωτιεσαι αμα ειναι γοργονα... Χαιρω πολυ αμα βγαλει λεπια αλλα ξερεις εαν μπορει να βγαλει... :)δεν νομιζω πως εισαι ειμαι 90% σιγουρος μια μαλακια γτ κουλα σε ολους μας καρφωνεται σε αυτη την ηλικια
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτική ταυτότητα
Μήνυμα στις 21/4/2012 στις 01:29 @Sex
ειμαι 13 το εχω λιωσει και μαλλον για αυτο ποτε δεν μου εχει συμβει :P ΠΑΝΤΩΣ! ειναι 10000000% φυσιολογικο
Πήγαινε στο θέμα: Ονείρωξη
Μήνυμα στις 20/4/2012 στις 20:35 @Sex
εγω το καλοκαιρι μετα την πρωτη.. ειχα απελπιστει που δεν ερχοταν τοσα χρονια (καλο ειναι να αρχιζεις τελικα να την παιζεις στα 12 χωρις να χρειαζεται να περιμενεις οτε θα σου ρθει το χυσι) και μια μερα πλατσ εφυγε λιγο.... Σημερα στις μεγαλες ορεξεις το καντησα πυροβολο :P
Πήγαινε στο θέμα: Χυσιμω |