Μήνυμα στις 26/8/2012 στις 21:48 @Sex
άμα βάλεις λιπαντικό και παίξεις άγρια, θα αρχίσει να κατεβαίνει όλο και πιο κάτω κάθε φορά και σιγά σιγά θα χαλαρώσει η μεμβράνη.
Πήγαινε στο θέμα: ΠΕΤΣΑΚΙ
Μήνυμα στις 26/8/2012 στις 19:43 @Sex
το σεξ θα βοηθήσει τη μεμβράνη να χαλαρώσει και κάποια στιγμή να κοπεί. μη σε παίρνει από κάτω το ότι δε βγαίνει όλο το κεφαλάκι έξω...
Μήνυμα στις 26/8/2012 στις 18:44 @Sex
δε θα δεις και μεγάλη διαφορά με τη μία φορά. δοκίμασέ το κι όταν τραβάς μαλακία και πίεζε το πετσάκι προς το κάτω όσο μπορείς. το πιο πιθανό είναι κάποια φορά στο σεξ να σου κοπεί η μεμβράνη στο πλάι, θα βγει λίγο αίμα και τέλος, αυτό είναι...
Μήνυμα στις 26/8/2012 στις 18:35 @Sex
νταξ το λες κανονικό. αλλά θα μεγαλώσει κι άλλο υποθέτω μέχρι τα 20-21 σου.
Μήνυμα στις 26/8/2012 στις 18:17 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:όχι δεν είναι φίμωση, απλώς θέλει καλή προπόνηση. και ίσως κάποιο λιπαντικό να βοηθήσω, βαζελίνη, κρέμα χεριών, ακόμα και σαμπουάν. άντε και χαρά στη χούφτα σου φίλε μου χαχαχα!Πήγαινε στο θέμα: ΠΕΤΣΑΚΙ
Μήνυμα στις 25/8/2012 στις 11:59 @Sex
γιατί θες να χύσεις περισσότερο ρε φίλε μου; για να λερώνεις πιο πολύ; ο οργασμός είναι όλα τα λεφτά κι όσο χύσεις έχυσες. είναι οργανικό το θέμα. με σωστή διατροφή, πολλά υγρά και μια καλή προδιάθεση απ το dna έχεις αρκετό και υγιές σπέρμα. μην κάνεις τη μαλακία να πάρεις χάπια για να κάνεις θεαματικά χυσίματα...
Πήγαινε στο θέμα: Εξπερματωση
Μήνυμα στις 25/8/2012 στις 11:56 @Sex
δε θα σου είναι σηκωμένη μέχρι να αποφασίσεις να χύσεις αλλά θα νιώθεις πολύ εύκολα διέγερση και θα σκέφτεσαι συνεχώς το παίξιμο και τον οργασμό. μου συμβαίνει αυτό συχνά, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που έχω τρελές καύλες. παίζω και σταματάω, δε χύνω, πιο αργά το βράδυ μου σηκώνεται, ξαναπαίζω χωρίς να χύσω, ώσπου τα ξημερώματα και μετά από 1-2 τσοντούλες δεν αντέχω και χύνω τ' άντερά μου... Πήγαινε στο θέμα: εξπερματιση πιθανο προβλημα?
Μήνυμα στις 23/8/2012 στις 01:48 @Sex
φίλε helias94 να τραβάς συχνότερα μαλακία. μάλλον το ζητά το σώμα σου...
Πήγαινε στο θέμα: προσπερματαικα-υγρα
Μήνυμα στις 22/8/2012 στις 21:46 @Sex
καβλώνεις έτσι χωρίς λόγο; μπορεί να μη βλέπεις τσόντα ούτε να ετοιμάζεσαι για σεξ, αλλά μπορεί να σκέφτεσαι κάτι που σε διεγείρει και καβλώνεις. σε τέτοιες περιπτώσεις και εμένα μπορεί να υγρανθεί λίγο το πέος μου ειδικά η βάλανος. αλλά αυτό είναι λογικό να συμβαίνει άμα έχεις καιρό να χύσεις κι υπάρχει σπέρμα που ζητά να βγει.
Πήγαινε στο θέμα: προσπερματαικα-υγρα |