Μήνυμα στις 7/10/2012 στις 02:15 @Μηχανήματα
απο οτι εχω ακουσει απλα δραστηριοποιει διαφορα τμηματα του εγκεφαλου και απλα μοιαζει η διεγερση με αυτη των ναρκωτικων βεβαια απαιτει συνδυασμο εικονας και ηχου(υπαρχουν βιντεο στου γιουτιουμπ) τωρα να σου πω την αληθεια δεν το εχω κοιταξει καθολου απο νευρολογικης βασης το θεμα απλα το εχω διαβασει απεξω απεξω αλλα δε βρισκω το λογο να μην ισχυει απλα δεν ειναι το ιδιο με τα ναρκωτικα απλα το συγκρινουν εχω ακουσει οτι βοηθαει πολυ στη συγκεντρωση Πήγαινε στο θέμα: iDoser
Μήνυμα στις 6/10/2012 στις 17:35 @Διάφορα
κοιτα αποψη μου ειναι με την κατασταση που βρισκεται και η χωρα μας δεν ειναι να χαραμιζεις τοσο πολυ χρονο για σπουδες απο τει να σου πω την αληθεια δε γνωριζω απο αει ειπα εγω αλλα και παλι μπορει να πας στο τει αυτο και να κλεισει μετα απο 2 χρονια λογω οικονομικης κρισης χωρια το οτι οταν θα πας στην ιατρικη θα εχουν καταργηθει πολλα δικαιωματα των φοιτητων οπως τα δωρεαν βιβλια ή θα εχουν μπει ακομη και διδακτρα μη σου πω οτι μπορει να καταργηθουν και οι κατατακτηριες σε μια ασταθη κατασταση που βρισκεται η χωρα μας δεν αξιζει να παρεις τετοιο μακροχρονιο ρισκο γιατι στο τελος μπορει να μεινεις με ενα πτυχιο τει που δε θα σου αρεσει κιολας ενω ειχες γραψει σε πανελληνιες 18,000 μορια εγω θα σου προτεινα να επικεντρωθεις στο διαβασμα ετσι κι αλλιως βιολογια και χημεια ειναι τα μαθηματα βαρυτητας για Ιατρικη και με ενα 17 στα μαθηματικα και στη φυσικη αν εχεις γραψει στα σιγουρα βιολογια και χημεια 20 θα εισαι μια χαρα μην ξεχνας οτι οι βασεις βγαινουν ανταγωνιστικα και αν βαλουν δυσκολα σε μαθηματικα και φυσικη θα πεσουν οι βασεις μπορεις ακομη να κοιταξεις για ιατρικη εξωτερικου προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οι κατατακτηριες δεν αξιζουν Πήγαινε στο θέμα: Κατατακτήριες για Ιατρική
Μήνυμα στις 6/10/2012 στις 14:42 @Διάφορα
κοιτα οι κατατακτηριες σε πανε πολλα χρονια πισω γιατι θα κανεις 4 χρονια για τη σχολη σου και μετα αλλα 3 τουλαχιστον για την ιατρικη και αν περασεις Ιατρικη, γιατι οι θεσεις απο κατατακτηριες ειναι πολυ λιγες και ο ανταγωνισμος μεγαλος εγω θα σου προτεινα να επιλεξεις τη δευτερη επιλογη σου (μετα τις ιατρικες) με γνωμονα τι σε ενδιαφερει δε γινεται ολο και καποια αλλη σχολη θα σε ενδιαφερει και βεβαια μη λες οτι δε θα περασεις απλα προσπαθησε και οι κοποι σου θα ανταμοιφθουν αλλα για μενα οι κατατακτηριες δεν αξιζουν γιατι χανεις χρονια απο τη ζωη σου και δε εισαι και σιγουρος οτι θα περασεις με κατατακτηριες Πήγαινε στο θέμα: Κατατακτήριες για Ιατρική
Μήνυμα στις 6/10/2012 στις 14:36 @Θ. Κλημεντίνη
τι να σου πω ρε φιλε τις γκομενες δε μπορεις ποτε να τις καταλαβεις αφου επαθες τοσο μεγαλη πλακα μαζι της ξαναπαρε τηλεφωνο βασικα ποσος χρονος περασε απο τοτε? και δε σου εχει απαντησει μπορει απλα να μην το ειδε ή να της εχει τυχει κατι Πήγαινε στο θέμα: Γνορισα μια κοπελα
Μήνυμα στις 6/10/2012 στις 14:32 @Sex
καλυτερα πηγαινε σε ενα γιατρο να σου πει αλλα για να εχεις πονο μαλλον εχεις φιμωση γιαυτο μη ντρεπεσαι και πηγαινε σε ενα γιατρο να σου πει για να ξερεις και εσυ και να μην τραβιεσαι αργοτερα που θα θελεις να κανεις σεξ Πήγαινε στο θέμα: Εχω φιμωση?
Μήνυμα στις 2/10/2012 στις 15:29 @Sex
τα 3-4 λεπτα ειναι απολυτως φυσιολογικο μη σου πω και πολυ βασικα δεν εισαι σαφης στην ερωτηση εννοεις μεχρι και την εκσπερματωση ή και μετα μεχρι να χαλαρωσει? αλλα οτι και να εννοεις 3-4 λεπτα ειναι απολυτως φυσιολογικο και σε καμια περιπτωση δεν ειναι λιγο Πήγαινε στο θέμα: στυση-18 χρονος
Μήνυμα στις 2/10/2012 στις 15:26 @Κλάψιμο
καλυτερα ειναι για σενα (εγω στη 2α γυμνασιου δεν ειχα κινητο) ειδικα σε τετοια ηλικια το κινητο προκαλει προβληματα στον εγκεφαλο αλλα αν το θες τοσο πολυ ζητα συγνωμη που δεν τα ειπες και δειξε με πραξεις οτι διαβαζεις καθε μερα τα μαθηματα σου Πήγαινε στο θέμα: γονεις
Μήνυμα στις 2/10/2012 στις 15:23 @Sex
καλα ενταξει συμφωνω να μην εχεις κομπλεξ αλλα αυτο που λενε οτι το μεγεθος δε μετραει στην πραξη δεν ισχυει πολλες φορες ετσι οπως εχουν γινει οι γυναικες δινουν μεγαλη βαση στο μεγεθος το σημαντικοτερο ειναι να εισαι εσυ ενταξει με τον εαυτο σου και να μην εχεις κομπλεξ με τιποτα και οσο για το μεγεθος σου φιλε θεωρειται μεγαλο αλλα αποδεξου τον εαυτο σου οπως ειναι και δε θα εχεις κανενα προβλημα ξερω τυπο που πηγαινε με πολλες γκομενες και του εβγαλαν μερικες απο αυτες τη βρωμα οτι τον εχει μικρο αλλα αυτος το εγραψε στα αρχιδια του το παν ειναι να εισαι ενταξει με τον εαυτο σου Πήγαινε στο θέμα: Κόμπλεξ με το πέος μου
Μήνυμα στις 2/10/2012 στις 15:17 @Sex
κοιτα οι περισσοτεροι εχουν κατασταλαξει στην σεξουαλικη τους κατευθυνση απο τα 10 αυτο που λενε οτι κανουν οι 16 χρονοι ειναι επειδη ειναι στην εφηβεια και εχουν ορμονικες αλλαγες κατα βαση, η πλειονοτητα των ανθρωπων κατασταλαζουν στη σεξουαλικη τους προτιμηση πριν την εφηβεια Πήγαινε στο θέμα: Φυσιολογικό?
Μήνυμα στις 2/10/2012 στις 15:10 @Διάφορα
Κοιτα εγω πιστευω οτι τουλαχιστον μετα τα 18 πρεπει να κανεις τατουαζ για να εχεις ωριμασει περισσοτερο και να εισαι πιο κατασταλαγμενος εγω στα 20 εκανα ενα, το σκεφτομουν απο το σχολειο απλα περιμενα λιγο για να ειμαι σιγουρος Και να πας σε γνωστο στουντιο και οχι σε αγνωστα για να εισαι πιο ασφαλης Πήγαινε στο θέμα: tatoo και εφηβεια |