οι φαντασιωσεις,τα σαιτς πορνο και η φιλη
Σελ. 1
Μήνυμα #95494 από kapioa :) στις 29 Φεβρουαρίου 2012, 8:28μμ
μέλος από: 10/2/2012 μηνύματα: 132 0 |
γεια σας, Θα σας πω το πρόβλημα μιας φίλης μου και θέλω την γνώμη σας. Μια ήμερα,σε ενα διαλυμμα, καθόμασταν με τα αγορια και (δεν θυμαμαι πως το εφερε η συζητηση ) αρχισαμε να μιλαμε για σαιτς πορνο και τετιοα.....Εκεινη η φιλη μου αρχισε να λεει πως εχει δει πολλα και αλλα τετιοα (δεν ξερω αν ειναι αλι9εια για το "πολλα" παντως οντως εχει δει :Ρ) Τα αγορια τοτε ενθουσιαστηκαν και το συνεχισανε για αρκετη ωρα το θεμα αυτο...Μολις σχολασαμε,και πηγε εκεινη σπιτι της,μπηκε στο φασεμπουκ και αρχισε να της μιλαει το ενα απο τα τρια αγορια που συζηταγαμε στο δυαλυμμα και να της στελενει διαφορα σαιτς πορνο για να παει να τα δει και να του πει την γνωμη της.Μετα απο αυτο,αρχισε να την ρωταει αν θα το εκανε μαζι του,αν θα συμφωνουσε να του την παιξει,πανω η μεσα απο το παντελονι,και αλλα πολλα διαφορα.Η φιλη μου του απαντησε πως στην 4ημερη μας θα το εκανε αλλα αν ηταν σε ενα παιχνιδι(πχ:Κυριος και Κυρια).Το αγορι χαρικε και ενθουιαστηκε!! Και την ρωτησε αν την εχει παιξει σε καπιον,Και για να φανει εξυπνη,και οριμη,η κοπελια απαντησε πως ναι!!!!!!!!! Απο χθες,το αγορι την κυνιγαει,της στελνει χαρτακια και αλλα διαφορα και την ρωταει αν το σκεφτηκε για να του την παιξει στο σχολειο.... Η φιλη μου εχει τρελαθει !! Πειτε μας την γνωμη σας!! Μιλαμε,δεν ξερει τι να κανειιιιι......Οκαυ,το εκανε για να του δειξει οτι δεν ειναι μωρο,αλλα δεν φανταζοταν πως θα κατέληγε σε αυτο το ντελίριο.... :/ τι να κανουμεε???Χελπ. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95501 από ptheolo στις 29 Φεβρουαρίου 2012, 8:44μμ
μέλος από: 19/10/2011 μηνύματα: 260 0 |
Δεν ηθελε να νομιζουν οτι ειναι μωρο και τωρα νομιζουν οτι ειναι πουτανα. Να της πεις να παει να ξεκαθαρισει τα πραγματα με τα αγορια γιατι μπορει να τα πουνε και σε αλλους και μετα να της βγει και η φημη της τσουλας σε ολο το σχολειο |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #95507 από o 3an8os στις 29 Φεβρουαρίου 2012, 8:52μμ
μέλος από: 7/5/2011 μηνύματα: 117 0 |
Αποδεκτή απάντησηαν εχουν συνεχεια προβληματα οι φιλες σου και οχι εσυ να φτιαξουν αυτες λογαριασμο.-τι ταξη πατε και στελνετε χαρτακια?δημοτικο? οπως ειπε και ο απο πανω με το να του πει οτι εχει " εμπειρια" δειχνει πουτανα και ξεκολο!ασε που θα το μαθουν ολοι αυτο στο σχολειο σας τελος,μπορεις να μου εξηγησεις πως στο καλο θα το κανουν στο κυριος και κυρια μπροστα στα ματια ολων? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95512 από im_a_drugfree_b στις 29 Φεβρουαρίου 2012, 9:22μμ
μέλος από: 11/1/2012 μηνύματα: 3 0 |
πολυ απλα θα του πει οτι ειναι ηλιθιος και οτι δεν του την ακουμπαει για κανεναν λογο.και αν ρωτησει γιατι θα του πει ετσι γουσταρω κ εχω και γκομενο...και αν το συνεχησει κ αλλο και πει οτι μου ειχες πει οτι θα το εκανας και τα σχετικα θα του πει οτι απλα επαιζε μαζι του και τελιοσε το θεμα.Σιγα μην τρεχει να κρυφτει επειδει ενας σπασικλας την κυνηγαει να του την παιξει |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95516 από rockfour στις 29 Φεβρουαρίου 2012, 9:53μμ
μέλος από: 27/2/2012 μηνύματα: 5 0 |
Αν είναι δυνατόν να αλλάξεις φίλες! η να πεις στην φίλη σου να συνέλθει η να της συστήσουμε κανά καλό μαγαζί στην συγγρου να μην μαζεύει και χαρτουρα. Αυτο δεν είναι σεξολογικο πρόβλημα αλλά πουτανικο :/ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95517 από kapioa :) στις 29 Φεβρουαρίου 2012, 10:10μμ
κυριε "ξανθε" (αν εσια ξανθος δλδ...) Πες μου ΕΝΑΝ λογο που θα εβγαζα τα απλυτα μου στην φορα και θα ελεγα τις μαλακιες μου μπροστα σε ολο τον κοσμο..... ΕΝΑΝ! Οχι,δεν ειμαι εγω!! Με καμια παναγια δεν κανω εγω τετιοες μαλακιες. Οχι,οχι,οχι.Και αν θες να σου το θεσω αλλλιως...."Μεσα στην ταξη,που κανεις δεν μιλαει,και ακουγεσε οταν μιλας,η σου σπανε τα αρχιδια οι καθηγιτες με τις παρατηρισεις,δεν μπορεις ΟΥΤΕ να κανεις κανονικη κουβεντα ΟΥΤΕ να φωναζεις....Οποτε..??τι μας απομενει??Το χαρτακι." Και .... σιγα μην το εκαναν μπροστα σε ολους ρε!!! Ξυπναα ! σε δωματιακι θα ειναι,στο δυκλινο μας.στην τουαλετα...? ναι. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95518 από kapioa :) στις 29 Φεβρουαρίου 2012, 10:12μμ
rockfour δεν θελω να αλλαξω φιλες....ειπαμε δεν το εκανε απο κακο!! Απο μαλακια το εκανε ουτε ειναι ετσι ο χαρακτηρας της. απλα της ηρθε μια ξαφικη μαλακια και την ειπε.... Δεν ειναι και τοσο ευκολο να το ξεκαθαρισει το θεμα.....ηδη ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ το εχει πει στους φιλους του. Δεν θελω να αλλαξω!! εξ αλου οι φιλοι στα δισκολα φενονται. :) τεσπα.....,να το ξερετεε,δεν ειμαι εγω. αν ημουν εγω θα εβρησκα μια λυση μονη μου....εκεινη μου το ζητησε και εγω ευχαριστως να την δυευκολινω. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95524 από Aitherovamwn στις 29 Φεβρουαρίου 2012, 11:15μμ
μέλος από: 5/11/2010 μηνύματα: 421 0 |
αυτο με τους καθηγιτες που ειπες που σου σπανε τα ρχιδια,ποτε δεν ειχα προβλημα με αυτους..ειναι μεχρη να τους παρεις τον αερα στην αρχη :Ρ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95545 από o 3an8os στις 01 Μαρτίου 2012, 3:34μμ
μέλος από: 7/5/2011 μηνύματα: 117 0 |
μια χαρα ξανθος ειμαι. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95558 από kapioa :) στις 01 Μαρτίου 2012, 5:51μμ
χαχαχα...Καλα Καλα Ξανθε. Σε πιστευω. :Ρ Και οκαυ,ΠΕς οτι εμεις δεν μπορουμε να συζηταμε κανονικααααα!! Γιατι ολη την ωρα μας διακοπτουν! :Ρ ειναι αλλιως στο δικο μας σχολειο,καπως... Τεσπα,τι της προτεινετε?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |