Μήνυμα στις 19/6/2013 στις 00:03 @Διάφορα
Ειμαι 15 και τωρα που τελειωσαν οι εξετασεις(της 3ης γυμνασιου) θελω να πιασω μια δουλεια. Τι δουλειες προτεινετε και καποιο σαιτ ή κατι τετοιο που εχει τετοιες δουλειες.
Πήγαινε στο θέμα: Καλοκαιρινη δουλεια
Μήνυμα στις 8/10/2012 στις 15:34 @Sex
Αν η άλλη δεν είναι λίγο πουτανάκι δε πρόκειτε να σου κάνει τίποτα όσα και να της πεις εσυ.
Πήγαινε στο θέμα: πως πειθεις μια κοπελα για πιπα;
Μήνυμα στις 8/10/2012 στις 15:31 @Sex
Κανονικά ο γιατρός μπορεί να μην πει τίποτα στους γονείς σου λόγω απορρήτου, αν ξες το γυναικολόγο και έχετε λίγο οικειότητα του λες να μην πει τίποτα. Αν φοβάσαι(που σιγά τι θα σου κάνουν οι γονείς σου) το λες να σε πάρει από πίσω. Πήγαινε στο θέμα: παρθενα!
Μήνυμα στις 17/9/2012 στις 13:18 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Κάνεις σεμινάρια και μετά πας και δουλεύεις κάπου ή ανοίγεις δικό σου κατάστημα. Ρώτα σε κάποιος στούντιο για τα σεμινάρια ή ψάξε στο γοογλη.Πήγαινε στο θέμα: Body Piercer
Μήνυμα στις 8/9/2012 στις 22:44 @Sex
Δεν πειράζει και εμένα έτσι είναι(κοντά στο μεσαίο βασικά) αλλά δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα με καμιά κοπέλα.
Πήγαινε στο θέμα: για κοριτσια
Μήνυμα στις 8/9/2012 στις 22:42 @Sex
Επίσης καλό είναι να έχεις μία πετσέτα έτσι ώστε αν τρέξει καθόλου αίμα να μην λερώσεις κάτι. Αν δεν ξυρίζεσαι καλό θα ήταν να το κάνεις τώρα, και εκείνη το ίδιο. Να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό και αν θες αγόρασε ένα λιπαντικό με βάση το νερό ώστε ακόμα και αν δεν υγρανθεί η κοπέλα αρκετά να μπεις με ευκολία, και να έχει υγρανθεί πάντως θα βοηθήσει το λιπαντικό πιστεύω.
Πήγαινε στο θέμα: Πως να την ξεπαρθενιάσω?!
Μήνυμα στις 8/9/2012 στις 22:37 @Μηχανήματα
Αν θες για αγορές από ebay και γενικά σχεδόν όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα από Ελλάδα και εξωτερικό θα σου πρότεινα αντί για πιστωτική, που πληρώνεις τόκους στην τράπεζα και γενικά δε συμφέρει, κάνε μια κάρτα για ιντερνετικές αγορές στην τράπεζα Κύπρου(δεν ξέρω αν έχει και κάποια άλλη τράπεζα) και φτιάχνεις λογαριασμό paypal και κάνεις τη δουλειά σου. Επίσης με αυτό μπορείς να παίρνεις τις «πληρωμές» σου από ιστοσελίδες που σε πληρώνουν για να βλέπεις διαφημίσεις. Πήγαινε στο θέμα: λογαριασμος στην τραπεζα για ιντερνετ
Μήνυμα στις 8/9/2012 στις 22:33 @Sex
Καλύτερα να κάνεις ότι κάνεις κάθε φορά και μετά χωρίς να ξεκουμπώσεις το παντελόνι(αν δεν είναι τόσο στενό) βάλε το χέρι μέσα και χάιδεψέ την, αν σε αφήσει να κάνει κάτι και αν δεν έχεις χώρο να «δουλέψεις» ξεκούμπωσέ το παντελόνι της. Καλό θα ήταν να το συζητήσεις πρώτα μαζί της ώστε μην μείνει μαλάκας αν σου πετάξει άκυρο. Πήγαινε στο θέμα: δάχτυλο |