Μήνυμα στις 16/7/2014 στις 01:41 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπερα φιλε μου.1)Οι κοπελες δεν τελειωνουν οπως εμεις,δηλαδη,τις περισσοτερες φορες το γεγονος οτι τελειωνουν δεν ειναι εμφανες σε εμας(αν και δυσκολευονται να αναπνευσουν και βαριανασενουν).Για να τελειωσει μια κοπελα πρεπει να δωσεις αρκετη σημασια σε αυτην και στην ικανοποιηση της.Ο καλυτερος τροπος για να τελειωσει ειναι να την γλυψεις(Ετσι θα τελειωσει σιγουρα).Τωρα αν δεν στο επιτρεπει/δε θες εσυ μπορεις να την κανεις να τελειωσει τριβοντας της την κλειτοριδα της.Δες που ειναι η κλειτοριδα στην παρακατω εικονα: http://4.bp.blogspot.com/-E4owEKH0_ns/T8ZEj9GLDWI/AAAAAAAAADE/8WuNYa_9G10/s640/1.jpg 2)Καταρχας να ξερεις,οτι εγω δεν θα σου προτεινα να αυνανιζεσαι πριν τη σεξουαλικη επαφη εχτος και αν πλενεσαι αφου εκσπερματωσεις,γιατι σε περιπτωση(χτυπα ξυλο) που σπασει το προφυλακτικο,αν εχουν μεινει υπολειμματα σπερματος πανω στο πεος σου ισως υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα εγκυμοσυνης. Για να μην εκσπερματωνεις απο τα πρωτα πεντε λεπτα,το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να "σπας" το σεξ στη μεση. Πιο συγκεκριμενα: Μην εισαι εσυ απο πανω ,μπαινοβγαινεις και τελος(γιατι ετσι η κοπελα -δεν- το ευχαριστιεται,νιωθει οτι ειναι το χερι σου...οτι δηλαδη την εχεις ισα ισα για την καυλα σου). Ετσι θα σου προτεινα - Εναλλαγη στασεων ,βαλτην αυτην απο πανω και αστην να "ηγηθει" οταν νιωσεις πως θες να τελειωσεις,αλλαξε αμεσως σταση.Η διακοπη μεταξυ των δυο στασεων θα σου εξασφαλισει χρονο. -Αφιερωσε χρονο σε αυτην (προτιμωτερο) οταν νιωσεις πως πας να τελειωσεις,σταματα...αρχισε να την περιποιησε,ως κοινως γλειψτην ή αν δεν σου/της αρεσει χρησιμοποιησε τα δαχτυλα σου(τριψε την κλειτοριδα της,βαλτης δαχτυλο).Αυτη βλεποντας οτι της δειχνεις ενδιαφερον θα ανταποδωσει και με το παραπανω. Και θα ειστε και καλυτερα στη σχεση σας. - Αγορασε προφυλακτικα που καθυστερουν την εκσπερματωση .Δεν ξερω κατα ποσο δουλευουν/αξιζουν αλλα μιας και ειναι στην ιδια τιμη με τα αλλα και ειναι εγκεκριμενα οπως και τα αλλα,δεν εχεις κατι να χασεις.Αλλα δεν εχεις και κατι να κερδισεις(με τα δυο παραπανω θα κερδισεις την ευνοια της κοπελας σου) 16+ εκατοστα ειναι κατι παραπανω απο αρκετα.Ο μεσος ορος των ελληνων αλλωστε κινειται στα 13-14 εκατοστα.Αρα εισαι σιγουρα πανω απο το κανονικο. Αν πιστευεις οτι η απαντηση μου σε καλυψε,καντην αποδεκτη.Χωρις αποδεκτες δεν θα μπορω να απαντω σε ποστ σαν τα δικα σου,και να καλυπτω αποριες. Ενημερωσε μας για το τι εγινε ,και ρωτα με επιπλεον αποριες που ισως προκυψουν. Πήγαινε στο θέμα: εκσπερματωση αντρα και γυναικας...
Μήνυμα στις 10/7/2014 στις 01:37 @Sex
Καλησπερα και ευχαριστω για τις απαντησεις σας. "η πολιτικη του νοσοκομειου ειναι " 5 " ευρω (χωρις ποτο)" Δηλαδη? Οσο για τους εξωτερικους γιατρους,που αναφερει η aglina ,αν βρω ενα δερματολογο-αφροδισιολογο συμβεβλημενο με τον ΕΟΠΥΥ χρειαζεται να πληρωσω κατι εξτρα;(εφοσον ειμαι ασφαλισμενος στον ΕΟΠΥΥ) Εστω λοιπον οτι παω σε ενα γιατρο,ειναι δυνατο να καταλαβει (με βαση τα συμπτωματα-αν υπαρχουν) αν εχω κατι (για αρχη) και μετα να το ψαξουμε για πιο συγκεκριμενα νοσηματα;Θα μπορεσει δηλαδη να με καθυσηχασει? Αλλες γνωμες υπαρχουν? Πήγαινε στο θέμα: Αφροδισιο νοσημα-Αγχος
Μήνυμα στις 8/7/2014 στις 01:14 @Sex
-Ειναι μεγαλο το κειμενο,το ξερω,αλλα ειναι εμπειρια ζωης και θα μαθετε μεσω αυτης,ειμαι σιγουρος- Δεν εχουν περασει πανω απο 5 μηνες απο τοτε που ολοκληρωσα για πρωτη φορα στη ζωη μου(16 και πλεον 17 χρονων) με κοπελα. Μια κοπελα που γνωρισα κυριως μεσω κοινων γνωστων,που υπο αλλες συνθηκες δεν θα με ενδιεφερε καν(λογω εμφανισης και κυριως λογω χαρακτηρα) αλλα σε μια ασχημη περιοδο για μενα,και σε ενα κλιμα αγαμιας,εκανα την κινηση αυτη,που τοσο πολυ μετανιωνω σημερα. Ερχεται σπιτι μου λοιπον,και πανω στην ενταση της στιγμης ,της λεω αν θελει να το παμε ενα βημα παραπερα(αυτη δεν ηταν παρθενα,εν γνωση μου,ειχε ολοκληρωσει αλλες 2 φορες , 1 εξ αυτων με εναν φιλο μου). Μου λεει "εε δεν ξερω,πρωτη φορα βρισκομαστε θα ειναι καπως περιεργο" ...αλλα τελικα την πειθω,για δικο μου κακο οπως φανηκε αργοτερα.Ειχα ενα προφυλακτικο,και για κακη μου τυχη και πανω στην απειρια μου το φορεσα αναποδα.Της ζηταω να με βοηθησει και ετσι οπως το ειδα,νομιζα πως ηταν ενταξει. Αρχιζω λοιπον...και καποια στιγμη σκεφτομαι απο μεσα μου "πως γινεται να ειναι τοσο υγρο,και να μην νιωθω καθολου περιορισμενος?Αλλα ειχα διαβασει,αλλα ελεγαν τα παιδια απο το φτου",τραβιεμαι λοιπον(δοξα το θεο) και βλεπω οτι ειχε γινει κομματακια το προφυλακτικο...αμεσως πανικοβληθηκα ,ημουν σιγουρος πως δεν ειχα τελειωσει αλλα δεδομενου το οτι ηξερα οτι ειχε ξαναολοκληρωσει φοβομουν για καποιο Σεξουαλικως Μεταδιδομενο Νοσημα(ΣΜΝ) για τα οποια ειχα διαβασει τοσα πολλα πραγματα.Πανω στην αγωνια μου τη ρωτησα αμεσως,εκεινη μου απαντησε πως δεν εχει κατι,αλλα εγω ακομη και σημερα φοβαμαι στην ιδεα οτι κατι ειχε.Σχεδον αμεσως,την εδιωξα ευγενικα και επλυνα το πεος μου με κρυο νερο... Απο τοτε ,καθε φορα που σκεφτομαι το περιστατικο με λουζει κρυος ιδρωτας.Λιγα ειναι τα ατομα που το εχω μοιραστει και αυτα ειναι σιγουρα πως δεν εχω παθει τιποτα. Αλλα δε γινεται αυτη η κατασταση...οταν βλεπω κατι περιεργο στο πεος μου ,τρελενομαι,ψαχνομαι παντου να βρω καποιο νοσημα το οποιο εχω. Θελω διαρκως να επισκεφτω καποιον γιατρο(του οποιο την ειδικοτητα αγνοω και θα ηθελα να μου προτεινετε) αλλα δεν θελω να το πω στους γονεις μου. Γενικα δεν ξερω τι να κανω...ειμαι μπερδεμενος μεσα στις σκεψεις μου εδω και μηνες.Ενω στη σκεψη οτι κατι εχω,καθυστερω την ενδεχομενη σχεση μου με μια κοπελα που πραγματικα μ'αρεσει ,και οταν ερθει ο καιρος να προχωρησουμε δεν θελω να την βλαψω. Πειτε οτι νομιζετε,και συμβουλεψτε αναλογως(θα υπαρξει αποδεκτη απαντηση-οχι απαραιτητα η πρωτη) Εγω με τη σειρα μου να πω ενα πραγμα...πριν ολοκληρωσετε,αγορια και κοριτσια,καντε πρωτα μια σκεψη για το αν αξιζει με το ατομο αυτο και το ποσο το εμπιστευεστε. Ευχαριστω προκαταβολικα,και καλα μυαλα. Πήγαινε στο θέμα: Αφροδισιο νοσημα-Αγχος
Μήνυμα στις 7/7/2013 στις 01:32 @Sex
Απο την αριστερη πλευρα του πεους μου υπαρχει ενα ζαρωμα,πως μπορει να εχει δημιουργηθει και τι μπορει να ειναι?Κοιτωντας το πεος μου φαινεται σαν να ειναι πιο ογκωδες απο τα αριστερα.Και αυτο μονο οταν ειναι ξεκαβλωτη.Πρεπει να επισκευθω καποιον γιατρο?
Πήγαινε στο θέμα: Ζαρωμα στο πεος
Μήνυμα στις 4/6/2013 στις 22:27 @Sex
Τι μπορει να ειναι?Κατι μυικο?ισως καποια φλεβα?
Πήγαινε στο θέμα: Εξογκωμα στο πεος
Μήνυμα στις 4/6/2013 στις 15:35 @Sex
Καλησπερα,εδω και λιγο καιρο εχω παρατηρησει ενα πριξημο στην αριστερη μερια του πεους μου παρ'ολα αυτα οταν δεν το "χρησιμοποιουσα" εφευγε,σημερα μετα την μαλακια καθως ειχα ξαπλωσει ενοιωσα μια ενοχληση και ειδα να μου ειναι σηκωμενη αλλα να υπαρχει στην αριστερη μερια του πεους ενα εξογκωμα αρκετα μεγαλου μεγεθους!Προφανως εχω κατατρομαξει.Σας παρακαλω απαντηστε
Πήγαινε στο θέμα: Εξογκωμα στο πεος
Μήνυμα στις 4/6/2013 στις 13:30 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:1)Με ξυραφακι απλα πριν το χρησιμοποιησεις ριξε λιγο οινοπνευμα να το απολυμανεις.2)Οταν ερθει πηγαινε την στο κρεβατι και αρχισε να την χαιδευεις στα μαλλια και μετα πηγαινε σιγα σιγα κατω και αρχισε να της τριβεις το μουνι της,αν δεις οτι ανταποκριθει ριξτη πισω και συνεχισε 3)ΟΧΙ ,καλυτερα να εχεις ολες σου τις σπερματικες (:Ρ) δυναμεις σε επιφυλακη.(Περισσοτερα χυσια=περισσοτερη ευχαριστηση)ακομα αν την παιξεις απο πριν μπορει να το κουρασεις το εργαλειο. 4)Οπως ειπα και πανω,ναι θα την πειραξει ή τουλαχιστον θα τις φανει λιγο 5)Οτι πιστευεις εσυ οτι θα δημιουργησει μια ατμοσφαιρα.Τα στανταρ ειναι να αναψεις ενα/δυο κερακια,να στρωσεις το κρεβατι,να ανοιξεις πορτα/παραθυρο να ξεμυρισει ριξε και λιγο αρωμα Πήγαινε στο θέμα: Σεξ με φίλη 1η φορα!
Μήνυμα στις 1/5/2013 στις 15:35 @Sex
Τι εγινε τελικα?
Πήγαινε στο θέμα: friends with benefits που λενε?
Μήνυμα στις 1/5/2013 στις 00:24 @Sex
Τι εννοεις δεν ηταν καθαρο το ξυραφι?
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα πεους.
Μήνυμα στις 30/4/2013 στις 23:17 @Sex
Καλησπερα παιδια! Προχθες ξυρισα τις τριχες στο πεος μου(δεν ηταν η πρωτη φορα) και ειπα να τα παρω και κοντρα προκειμενου να μην μεινουνε καθολου.Χθες κοκκινησε εκεινο το μερος και σημερα επιδεινωθηκε και γεμησε σπυρακια που με πονανε .Τι τρεχει? Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα πεους. |