Μήνυμα στις 29/2/2012 στις 21:22 @Sex
πολυ απλα θα του πει οτι ειναι ηλιθιος και οτι δεν του την ακουμπαει για κανεναν λογο.και αν ρωτησει γιατι θα του πει ετσι γουσταρω κ εχω και γκομενο...και αν το συνεχησει κ αλλο και πει οτι μου ειχες πει οτι θα το εκανας και τα σχετικα θα του πει οτι απλα επαιζε μαζι του και τελιοσε το θεμα.Σιγα μην τρεχει να κρυφτει επειδει ενας σπασικλας την κυνηγαει να του την παιξει
Πήγαινε στο θέμα: οι φαντασιωσεις,τα σαιτς πορνο και η φιλη
Μήνυμα στις 29/2/2012 στις 21:07 @Διάφορα
μπενω κατευθειαν στο θεμα....πριν λιγο καιρω εβλεπα τον εαυτο μου σε ενα βιντεο και παρατηρησα οτι ακουγομε σαν σπασικλας..δηλαδη η φωνη μου εχει αυτο το βραχνω και τσιριχτο στιλακι.ετσι το εψαξα στο ιντερνετ να δω μηπως φταιει το μικροφωνο αλλα διαβασα οτι ο καθενας δν ακουει την φωνη του οπως πραγματικα ειναι λογο καποιον ταλαντοσεων στο κεφαλι οταν μιλας που αλιωνουν την φωνη σου...ετσι ενω εγω μιλαω κανονικα ακουγομα σαν μαλακισμενο.το θεμα ειναι οτι μου χαλαει την εικονα μου.υπαρχει τροπος να το βελτιοσω αυτο??
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με φωνη
Μήνυμα στις 29/2/2012 στις 19:40 @Κλάψιμο
μπενω κατευθειαν στο θεμα....πριν λιγο καιρω εβλεπα τον εαυτο μου σε ενα βιντεο και παρατηρησα οτι ακοθγομε σαν σπασικλας..δηλαδη η φωνη μου εχει αυτο το βραχνω και τσιριχτο στιλακι.ετσι το εψαξα στο ιντερνετ να δω μηπως φταιει το μικροφωνο αλλα διαβασα οτι ο καθενας δν ακουει την φωνη του οπως πραγματικα ειναι λογο καποιον ταλαντοσεων στο κεφαλι οταν μιλας που αλιωνουν την φωνη σου...ετσι ενω εγω μιλαω κανονικα ακουγομα σαν μαλακισμενο.το θεμα ειναι οτι μου χαλαει την εικονα μου.υπαρχει τροπος να το βελτιοσω αυτο??
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με φωνη |