Μήνυμα στις 10/2/2013 στις 12:02 @Θ. Κλημεντίνη
Κοίτα να δείς... Απ'όλα αυτά που δίαβασα δεν είδα και τίποτα που να υποστιριζει πραγματικα τι θα πει πόζερος ! Το ποζέρι ειναι άτομο το οποιο εχει ηλικια απο 13-18/19. ας αρχίσουμε με τα βασικα. Τα ποζερια συχναζουν στο The mall του αμαρουσιου και σε γενικα σε mall... Ντυνονται Οχι με διαφορες φιρματες μαρκες αλλα με adidas και Nike. Φορανε φορμα αντιντας απο κατω (αυτη την συγκεκριμενη με τις τρεις γραμμες στο πλαι για να τονισουν οτι ειναι αντιντας και την [ληρωσαν 80 ευρο, απο κατω το παπουτσι το αντιντας η το ναικ και απο πανω ενα αντιιανεμικο η αντιντας (το οποιο εχει και αυτο τις γραμμες για να σου δειξει οτι ειναι αυθεντικο) η ενα αντιανεμικο απο τα Pull and Bear. Το μαλλι του του παιρνει περισσοτερο και απο μενα να το φτιαξει ενω εχει τουλαχιστον στο ένα αυτι η στην γλωσσα μπαρρα η οποιοα ειναι η μαυρη στα αγορια η πολυχρωμη στα κοριτσια.. και στον λαιμο εχουνε ενα κολιε με μανιταρακι η μπαφφο για να δειξουν οτι ειναι σωστοι μπαφφιαριδες.. Τρυγυρνανε και στο συννταγμα και στον νεο κοσμο στο φαληρο και χαλανδρι... Ειναι κατι ξεπλυμενα παιδια απο οικογενειες που δεν ενδιαφερονται.. απο'τι διαβασα εσυ οχι δεν πρεπει να εισαι ποζερι. Αν ακους ποιοτηκη μουσικη και οχι Pshycadelic που ακουνε αυτοι και ντυνεσαι ας το πουμε κανονικα, δεν εισαι ποζερι.. Πήγαινε στο θέμα: Ποζερια
Μήνυμα στις 14/11/2012 στις 16:21 @Sex
Βασικα, για να ειμαι ηλικρηνης... δεν νιωθω και πολυ ανετα που τα κανω αυτα. Βεβαια, δεν θα εκανα και τιποτα παραπανω απο αυτα... το πολυ πολυ να του την παιξω,απλα ειμαστε μαζι κοντα 5 μηνες και,λεω πως δεν ειναι κακο αφου γνωριζομαστε αρκετα καλα να τα κανουμε και αυτα. Ειμαι μικρη,ναι το ξερω.. αλλα δεν υπαρχει οριο ηλικιας σε αυτα τα πραγματα ετσι δεν ειναι; υπαρχει; Εχετε δικιο... δεν θα τον αφησω να ανακαλυψει τον "θαμνακο"... ειναι ακομη πολυ νωρις για να κανω τετια :/ απλα φοβαμαι μηπως με βαρεθει και μετα... Τελος παντων,ηθελα να ζητησω την γνομη σας πανω σε αυτο το θεμα : το να τον χοφτωνω εκει και να του αρεσει τι δειχνει; ειναι κακο σε αυτη την ηλικια να του τον πιανω; :$ πειτε μου Πήγαινε στο θέμα: αποτριχωση στο μ*υνι
Μήνυμα στις 13/11/2012 στις 18:03 @Sex
Ειμαι 13.5 και τα εχω με ενα παιδι καπου στους 5 μηνεςς... τον τελευταιο μηνα αρχισαμε να κανουμε "περιεργα" ;) Και βασικα,εγω του εχω χουφτωσει το πεος του πανω απο το μποξερακι και αυτος το στηθος (απο μεσα απο σουτιεν κλπ...) οταν ειχαμε φτασει σε ενα σημειο που τα καναμε ολα αυτα... εκεινος πηγε να μου βαλει το χερι του μεσα απο το παντελονι μου,και εγω αμεσως αλλαξα σταση γτ... μεσα απο το παντελονι μου,υπαρχει ενας... "θαμνακος". Πειτε μου τι να κανω με αυτο... αμα το ξυρισω μετα οταν θα ξαναβγουν (δλδ σε 2-3 μερες να φανταστω) θα τσιμπανε και θα ειναι χαλια :/ ?? και ακομα,να το κανω αυτο η ειμαι πολυ μικρη ακομα για να αποτριχονομαι εκει... ? και αν βαλει το χερι του εκει,και πιασει τριχα τι θα σκεφτει ? :$ απαντηστε μου σας παρακαλω... ευχαριστω εκ των πρωταιρων παιδιααα :) <3 Πήγαινε στο θέμα: αποτριχωση στο μ*υνι
Μήνυμα στις 18/10/2012 στις 23:37 @Sex
Εμμ,βασικα Γειαα :) πες μου ποσο εισαστε και οι δυο...; και που σου εβαλε δαχτυλακι? ;) θελω αν οω,που οηαγετε και ησασταν οι δυο σας και στο εκανε) -απαντα αν μπορεις :) ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Χάδια μέσα απτο μποξεράκι
Μήνυμα στις 2/10/2012 στις 17:58 @Διασκέδαση
μιλας σοβαρα?? ο.Ο
Πήγαινε στο θέμα: μανα γιατι με γεννησες
Μήνυμα στις 25/9/2012 στις 18:34 @Sex
Eνταξει.... εξαρταται απο την ηλικια του καθενος. Δεν θελουν ολοι φαση και τελος. Η οσοι θελουν τετιο πραγμα δεν το κανονιζουμ απο φβ. Λοιπον,αρχιζεις να μιλας με τον αλλο... Γνοριζεις τα βασικα (αν τα εχει εμ καπιον,που μενει,τηλ,κλπ...) και μετα αρχιζεις να πλισιαζεις πολυ... καθως μιλατε ;) και εκει κοιτας τα χειλη του/της. εκεινος (αν θελει) θα κανει το ιδιο και εκει φιλιεστε. Δεν θελει προγραμματισμους,γτ μετα θα νιωθεις αβολα ρε ! Απλα,να εισαι σιγουρος/σιγουρη οτι δεν εχει γκομενα!! Γιατι ΟΛΑ μαθαινονται... ;) αυτα απο μενα :$ Πήγαινε στο θέμα: πως προκυπτει μια φαση;
Μήνυμα στις 21/9/2012 στις 15:24 @Sex
Οταν λεω σε παρτυ,δεν εννοω μεσα στον κσομο ! εννοω στο υπνοδωματιο... καπου μονοι μας ρε συ χΔ και τα μλου μολς δεν νομιζω να τα παθαινει απο τετοια ηλικια... η μηπως ναι? κοιτα, εγω δεν πιστευω πως θα παθει τπτ... και επεισης πιστευω οτι ειναι μυθος. Τεσπα,ευχαριστω παντως :)) Κανεις αλλος? Πήγαινε στο θέμα: να προχωρήσουμε?
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 18:17 @Sex
ΧΕΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ σε ολα τα μελη του φτουυυ :* με το αγορι μου τα εχουμε εδω και 3 μηνες (μπραβο μας χδ),και εχουμε μεινει μονο στην φαση "φασωμα"... Θελω οταν φιλιομαστε να τον αναβω. Βασικα,να τον αναβω τοσο πολυ αλλα να μην ολοκληρωνουμε σε τπτ... Ας πουμε,να αναβει με φιλια κλπ,αλλα μετα να μην κανυμε κτ. Πειτε μου που να βαζω τα χερια μου οταν φασωνωμαστε η τι να κανω με τα δικα του χερια? εχω σκεφτει οταν φασωνωμαστε να του περνω τα χερια του και να του τα ακουμπαω στον κωλο μου...η δεν ξερω! ***και κατι αλλο, θα γινουν διαφορα παρτυ,που θα ειμαστε και οι δυο καλεσμενοι κλπ,και σκεφτομαι πως θα ηταν μια πολυ καλη ευκαιρια για να... του δειξω πως νιωθω. (οχι σεξ,αλλα κατι αλλο...) πειτε τι να ειναι αυτο το "αλλο" αν εχετε καμια ιδεα ειμαστε και οι δυο 13,5-14 χρονων :3 μικρα μεν,αλλα ερωτευμενα δε... <3 Πήγαινε στο θέμα: να προχωρήσουμε?
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 19:31 @Θ. Κλημεντίνη
αστον εκει που του την παιζεις με το πουλι στο χερι οπως λες... θα τον θιξει! δεν θα σου ξαναμιλησει ΠΟΤΕ αλλα πιστεψε με,δεν θα το πει ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ και ποτε!;) τι αν τους πει δλδ? οτι σου ζητησε να του κατσεις χωρις να τα εχετε,και εσυ εφυγες? θα του πυν...οκαυ...ενταξει... ;) Πήγαινε στο θέμα: Θα πετυχει?
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 19:25 @Θ. Κλημεντίνη
eee ti na sou poume xD einai ligo sapounopera h katastash :p παντως,αν δεν θελει...μην σκας ;) Πήγαινε στο θέμα: Η πρωτη μου |