Μήνυμα στις 29/2/2012 στις 21:53 @Sex
Αν είναι δυνατόν να αλλάξεις φίλες! η να πεις στην φίλη σου να συνέλθει η να της συστήσουμε κανά καλό μαγαζί στην συγγρου να μην μαζεύει και χαρτουρα. Αυτο δεν είναι σεξολογικο πρόβλημα αλλά πουτανικο :/
Πήγαινε στο θέμα: οι φαντασιωσεις,τα σαιτς πορνο και η φιλη
Μήνυμα στις 29/2/2012 στις 19:06 @Θ. Κλημεντίνη
Και γω 14 είμαι και κορίτσι και επειδη ξέρω σου λέω πως ο χαρακτήρας της είναι πουτανε οπότε και να είσαι μαζί της θα ψαχνεσαι και μαυτη και με τις ηλιθιες φίλες της υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές
Πήγαινε στο θέμα: Τι κάνω τώρα;
Μήνυμα στις 29/2/2012 στις 18:59 @Sex
Μάλλον εσύ δεν είσαι αρκετά χαλαρή η αυτός εχει νύχια η δεν προσέχει , συζητατο μαζί του και ζητά να είναι πιο απαλος στις κινησεις
Πήγαινε στο θέμα: Δάχτυλο και τσούξιμο...?
Μήνυμα στις 28/2/2012 στις 22:34 @Sex
Σοουμαν αστα και γω δεκατεσσερα είμαι και επειδή ούτε γω ξέρω γι αυτό ρωτησα ευχαριστώ και σένα κ εσάς που απαντήσατε με ηρεμησατε ρ χίλια θνξ
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα
Μήνυμα στις 27/2/2012 στις 18:35 @Sex
Έχω τρελαθεί πριν λίγους μήνες στο σχολείο μας μια κοπέλα είχε μείνει έγκυος. Πριν λίγες μέρες το αγόρι μου μου έβαλε δαχτυλο (δεν έχω κάνει σεξ) αλλά φοβάμαι μήπως το χέρι του είχε τίποτα πάνω και είμαι έγκυος μήπως είμαι υπερβολική η επηρεασμένη απο την κοπέλα που έμεινε έγκυος μην βρίσκετε και βοηθήσετε με κοντεύω να αυτοκτονησω Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα |