Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Μην τρέχεις πολύ στην οδήγηση γιατί ο Φύλακας Άγγελός σου δεν είναι και πύραυλος!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πόνος στους όρχεις .

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #94103 από Καθικόμυαλος στις 01 Φεβρουαρίου 2012, 1:15μμ

Καθικόμυαλος

μέλος από: 27/1/2012
Έχω ένα πρόβλημα σχετικά με τους όρχεις.

Όταν έχω στύση, κάποιες φορές και συγκεκριμένα όταν είμαι με την κοπέλα μου και κανουμε προκαταρκτικά και τέτοια μετά από λίγη ώρα αφού σταματήσουμε να κάνουμε τι κάνουμε με πιάνει ένας δυνατός πόνος στους όρχεις!

Μου έχει τύχει 3-4 φορές και τη μια από αυτές ήταν τόσο δυνατός που δεν μπορούσα να κουνηθώ και με ενοχλούσε όταν περπάτουσα! Τις αλλες ήταν μικρότερος ο πόνος.

Συγκεκριμένα αυτό το παθαίνω όταν δεν τελειώνω.
Μήπως επειδή έχω στύση για αρκετή ώρα?

Αυτός ο πόνος συνήθως σταματάει όταν περάσει λίγη ώρα και επίσης περνάει όταν τραβάω μαλακία! Επίσης όταν τους αγγίζω διακρίνω μια εσωτερική φουσκάλα ή οποία μετά φεύγει.

Υ.Γ Αυτό μου συμβαίνει όταν είμαι με την δικιά μου, όταν είμαι σπίτι η οπουδήποτε αλλού δεν το παθαίνω ποτέ! Αυτό γίνεται όταν ερχόμαστε σε επαφή και απ΄ότι πρόσεξα όταν μας τυχαίνει κάτι και δεν τελειώνω!

Πόλλες φορές πάνω στη μέρα έχω στύση άλλα όσες φορές μου έτυχε ήμουν με την κοπέλα μου και η στύση που έχω εκείνη τη στιγμή είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με αυτές που έχω όταν είμαι μόνος μου ή οταν βλέπω μια τσόντα. ( το αναφέρω αυτό γιατί η στύση που έχω είναι πολύ μεγαλύτερη )

Σας μπέρδεψα και συγγνώμη για την υπερανάλυση απλά είναι περίεργο!

Της το έχω πει μια-δυο φορές και μου είπε να πάω σε γιατρό άλλα δεν μου τυχαίνει συχνά θέλω να πω δεν μου δημιουργεί προβληματισμούς.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94144 από panos207 στις 02 Φεβρουαρίου 2012, 1:02μμ

panos207

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 22/1/2012
Σε πονάνε και οι δύο όρχεις ή ο ένας?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94148 από Καθικόμυαλος στις 02 Φεβρουαρίου 2012, 2:39μμ

Καθικόμυαλος

Γενικά με πονάει η περιοχή. Και οι δύο. Μόνο τότε για μερικά λεπτά!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94155 από panos207 στις 02 Φεβρουαρίου 2012, 4:03μμ

panos207

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 22/1/2012
Μπορεί να είναι και ενας τραυματισμός που δεν τον κατάλαβες μπορεί και τίποτα απολύτως, το να πας σε εναν γιατρό δεν είναι τίποτα,σε 5 λεπτά θα ξέρεις τι είναι!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94159 από tragikos στις 02 Φεβρουαρίου 2012, 5:54μμ

tragikos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/12/2010
Θυμασαι αμα εκεινες τις μερες γκαυλονες και ξεγκαυλονες ?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94163 από Καθικόμυαλος στις 02 Φεβρουαρίου 2012, 7:25μμ

Καθικόμυαλος

@tragikos Ναι ναι εκείνες τις μέρες είχε συμβεί και αυτό!

Δηλαδή ήμουν με τη δικιά μου σε μέρος που δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι! Η ας πούμε να έχω στύση μετά να φύγει και μετά να έχω πάλι.

( Δεν μπορώ να στο εξηγήσω ακριβώς )

Δεν ξέρω τι παίζει...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94242 από GoodNightLeftSi στις 04 Φεβρουαρίου 2012, 3:00μμ

GoodNightLeftSi

Εικονίδιο
μέλος από: 4/2/2012
κοιτα εγω προσωπικα το εχω παθει 2 φορες.την πρωτη φορα ρωτησα τον πατερα μου και μου ειπε οτι το εχει παθει κ αυτος...Εγω ξερω οτι αυτο το παθενεις αν δεν "τελιοσεις" αλλα και αν σου ειναι και ενα μισαωρο σηκομενη το ιδιο ειναι..γενικα καλο θα ηταν αν δεν τελιονεις επιτοπου να "τραβας" μια και ξεμπερδεψες.Δεν ξερω αν ομως αυτο σου προκαλει αλλα προβληματα..αλλα δεν νομιζω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94252 από Καθικόμυαλος στις 04 Φεβρουαρίου 2012, 4:37μμ

Καθικόμυαλος

Ναι όσες φορές το έχω πάθει είχα αρκετή ώρα στύση!

Επίσης το έχω προσέξει ότι αυτό το πρόβλημα το παθαίνω όταν δεν τελειώνω.

Ναι άλλα γιατί να συμβαίνει αυτή η φάση?

Ευχαριστώ για την απάντηση σου.

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98997 από zifeis στις 24 Απριλίου 2012, 4:12μμ

zifeis

Εικονίδιο
μέλος από: 19/3/2012
Βασικα επειδη τωρα το ειδα αυτο και επειδη δε βλεπω να εχει πει κανενας αυτο που ξερω εγω το λεω για να το ξερετε
Οταν εχετε στυση για ωρα και δε χυνετε μετα τοτε θα πονανε οι ορχεις δεν ξερω τωρα το λογο αλλα ετσι ειναι
γι'αυτο θα πρεπει μετα να αυνανιζεστε μεχρι να χυσετε γιατι μπορει να δημιουργηθει καποιο προβλημα
ενας φιλος μου μου εχει πει για καποιο γνωστο του που το παθε αυτο και του αφαιρεσαν τον ορχι
Αν θελετε παραπανω πληροφοριες ρωτηστε καποιο γιατρο θα ξερει
το λεω για να μην παθουμε και εμεις κατι τετοιο, σπανιο βεβαια αλλα αν δεν προσεχεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99003 από telemachus στις 24 Απριλίου 2012, 4:19μμ

telemachus

Εικονίδιο
μέλος από: 16/8/2011
συμφωνώ με τον zifeis, το έχω προσέξει κι εγώ, το έπαθα κάποιες φορές που είτε τον έπαιζα κ δεν έχυνα είτε γαμούσα για πολύ ώρα κ το κρατούσα μέχρι να τελειώσω. με πονούσαν οι όρχεις κ η επιδιδυμίδα. μόλις έχυνα μου περνούσε καρφί... μάλλον πιέζονται οι όρχεις απ την εσωτερική παραγωγή σπέρματος που μαζεύεται κ δεν αδειάζεται...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login