Μήνυμα στις 10/2/2012 στις 15:50 @Sex
διαβασα και το προηγουμενο προβλημα και αυτο και καταλαβα οτι μαλλων τον αγχωνεις πραγματικα.Αυτο που θα επρεπε να κανεις ειναι να των πιασεις και να του εξηγησεις τι τρεχει.Δηλαδη οτι δεν πρεπει να προσπαθει να ικανοποιησει εσενα αλλα τον εαυτο του (ακομα και αν αυτο δεν ισχηει,αλλα σιγουρα θα αποδοσει καλυτερα αν το νομιζει τουλαχιστων) ετσι θα σταματησει να αγχωνετε θα αποδωσει καλυτερα και θα δεις και εσυ μια "ασπρη μερα" επεισεις αυτο με τις χειροπεδες θα επρεπε να του το πεις πρωτα μην του ερθει αποτομα.εγω προσωπικα βεβαια αν μου εκανε κατι τετοιο η κοπελα μου θα γουσταρα πολυ. Πήγαινε στο θέμα: παιχνιδια στο σεξ
Μήνυμα στις 10/2/2012 στις 15:39 @Sex
ρε φιλε δεν βγαζω νοιμα.Τι σκουλικακια και μυρμηγκακια μου λες??? αν ειναι κιτρινο το σπερμα σου καλα θα κανεις να πας σε ουρολογο. τωρα αυτο με το σπερμα-σκουλικακι δεν καταλαβα καν γιατι το εγραψες. αν ενοεις οτι ειναι σαν "μαρμελαδα" δηλαδη πολυ πηχτο μαλων δεν πινεις πολλα υγρα...οπως και να'χει πηγενε σε ουρολογο να στο κοιταξει γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να ειναι.... Πήγαινε στο θέμα: Περιεργο σπερμα... Βοηθεια!
Μήνυμα στις 4/2/2012 στις 15:00 @Sex
κοιτα εγω προσωπικα το εχω παθει 2 φορες.την πρωτη φορα ρωτησα τον πατερα μου και μου ειπε οτι το εχει παθει κ αυτος...Εγω ξερω οτι αυτο το παθενεις αν δεν "τελιοσεις" αλλα και αν σου ειναι και ενα μισαωρο σηκομενη το ιδιο ειναι..γενικα καλο θα ηταν αν δεν τελιονεις επιτοπου να "τραβας" μια και ξεμπερδεψες.Δεν ξερω αν ομως αυτο σου προκαλει αλλα προβληματα..αλλα δεν νομιζω.
Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στους όρχεις . |