Μήνυμα στις 28/4/2012 στις 18:42 @Κλάψιμο
Δηλαδή απ΄'οτι κατάταβα με βγάζεται γκει ή μπαι και φυσικά ομοφοβικό. Οκ κατάλαβα η ζωή είναι μικρή και γαμάτη οπότε ποιος ο λόγος να βασανίζομαι έτσι! Είμαι ΑΝΘΩΠΟΣ εξάλλου και κάποια στιγμή θα φτάσω στο τέλος της ζωή μου λέγοντας απλά ότι ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗ! Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, με βοηθήσατε Πάαααρα πολυ. Καλό απόγευμα σε όλους. Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλική ταυτότητα ή εμμονή?
Μήνυμα στις 27/4/2012 στις 16:25 @Κλάψιμο
Πρώτον αυτά τα λες επειδή δεν είσαι στη θέση που βρίσκομαι! Πόσο έξυπνο αυτό που είπες? "αφου σου αρεσει η κοπελα σου ας ειστε μαζι αν σου αρεσει ενας αντρας χωρισε την κοπελα σου και προσεγγισε αυτον αν σου αρεσει αλλη κοπελα παλι χωρισε και προσεγγισε την δε βλεπω εγω κανενα προβλημα" Τέλος πάντων, τι να πω δεν ξέρω! Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλική ταυτότητα ή εμμονή?
Μήνυμα στις 27/4/2012 στις 14:26 @Κλάψιμο
Ή, ακόμη και αν δεν είναι τόσο ωραία σε πολλές εκφάνσεις της, το δεύτερο argument συνεχίζει να ισχύει. Γιατί να χαλιέσαι μόνος σου; Δηλαδή? Εσύ ας πούμε όταν έχεις προβλήματα βγαίνεις στον ήλιο, πίνεις κρύο νερο, τρως παγωτά, κάνεις σέξ,δεν πρίζεις μπάλες, τα γράφεις όλα στα αρχίδια σου και γενικότερα είσαι σε μια SLOW MOTION διάσταση??? ΟΚ κατάλαβα... Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλική ταυτότητα ή εμμονή?
Μήνυμα στις 27/4/2012 στις 01:34 @Flame
Ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το μέλλον της Ελλάδας και τι ανάπτυξη θα έχει (ύστερα από μερικά χρόνια) ? Σύμφωνα με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας. Πήγαινε στο θέμα: Το μέλλον της Ελλάδας.
Μήνυμα στις 27/4/2012 στις 00:55 @Κλάψιμο
Φέτος είναι η χειρότερη χρονιά μου. Νιώθω πραγματικά απαίσια και ειλικρινά τα έχω φτύσει! Ξέρω ότι πρίζω μπάλες με το να λέω συνέχεια τα ίδια και πραγματικά δεν έχω σκοπό να βρεθώ και εδώ σε αντιπαραθέσεις με κάποιον, μερικοί μπορεί να το θεωρήσουν τρολάρισμα η οτιδήποτε άλλο. Μακάρι να είχε ξεφύγει από αυτό και να μην ήμουν τόσο εκνευριστικός. Εκεί που ξεχνάω για λίγο το ΠΡΟΒΛΗΜΑ που με γαμάει πραγματικά τη ζωή... Διαβάζω τις απόψεις σας τα παίρνω λίγο πάνω μου και μετά ξανα και ξανά στην ίδια κατάσταση! Μπαίνω στο ιντερνετ και ψάχνω ή διαβάζω κάτι και ξαφνικά φρικάρω ξανά! Διάβασα αυτό: Ότι αν κάποιος έχει την μαραμικρή αμφιβολία για τον σεξουαλικό προσανατολισμό δεν είναι 100% στραιτ. Ότι αν κάποιος είναι γκει και έχει σχέση με κοπέλα το μόνο που καταφέρνει είναι να κρύβεται και να δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα στον εαυτό του ( κατάθλιψη,άγχος και άλλο σοβαρότερα ) Νιώθω τόσο απαίσια ρε γαμώτο! Με την κοπέλα μου ολοκλήρωσα και όλα εντάξει... όμως με αυτές τις σκέψεις όλα πάνε σκατά και όσο παιρνάει ο καιρός είμαι καχύποπτος σε όλο και περισσότερα θέματα. Βγαίνει το ΔΙΑΒΟΛΑΚΙ και το ΑΓΓΕΛΑΚΙ και πάντα βρίσκω αδιέξοδο και ξανά από την αρχή. Τι στο πούτσο να κάνω επιτέλους? Εσείς αν βρισκόσασταν στη θέση μου τι θα κάνατε? Αυτό είναι που με έφτασε σε αυτό το σημείο και μου δημιούργησε όλα τα προβλήματα, δεν εξηγείται αλλιώς. Στο τέλος θα μου στρίψει γαμώ την ξεφτίλα μου γαμώ. Ευχαριστώ και παρακαλώ όχι κράξιμο! Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλική ταυτότητα ή εμμονή?
Μήνυμα στις 27/4/2012 στις 00:01 @Sex
Μια χαρά φυσιολογικός είσαι, σκέψου μόνο πως υπάρχουν και πολύ χειρότερα. Πήγαινε στο θέμα: Φετιχ
Μήνυμα στις 24/4/2012 στις 17:53 @Sex
Τότε maritsa123 θα πρέπει να ωριμάσεις κ εσύ γιατί βρίσκεσαι πάνω κάτω στις ίδιες απορίες. Είσαι και εσύ κολλημένη και δες τα μυνήματα σου στο φορουμ. Αν είναι έτσι ούτε εσύ είσαι έτοιμη για ΣΕΞ και κοίτα και εσύ να παίρνεις καλύτερες ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ. Κοίτα να ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ πρώτα καλά και μετά πας στη σεξουαλική επαφή. Κοίτα ρε, μερικοί έχουν τα ίδια ερωτήματα και το παίζουν και άνετοι! Τι να πω...! Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια, σχετικά με εγκυμοσύνη.
Μήνυμα στις 24/4/2012 στις 12:34 @Sex
Ρε παιδιά η κοπέλα μου μου λέει ότι κρυώνει και ότι πονάει η κοιλία και τέτοια, μου λέει ότι βαράει και την κοιλιά της και έχε αγχωθεί με το θέμα εγκυμοσύνης και η αλήθεια είναι ότι με άγχωσε και εμένα. Είναι στο μυαλό ή έγινε καμιά στραβή? Πω ρε γαμώτο να έρθει 4 μαίου για να τις έρθει περίοδος να ησυχάσουμε και φυσικά δεν θα το ξανα κάνουμε για πολύ καιρό!!! Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια, σχετικά με εγκυμοσύνη.
Μήνυμα στις 23/4/2012 στις 20:12 @Sex
Ναι είμαι τσιτωμένος γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Έχω κάποια προβλήματα που με φρικάρουν και είπα να τα γαμωγράψω μπας και βγάλω μια άκρη, ούτε να μαλώνω γουστάρω ούτε τίποτα! Πήγαινε στο θέμα: Ερωτική επαφή, απορίες
Μήνυμα στις 23/4/2012 στις 19:36 @Διάφορα
Κανένας σκύλος δεν είναι επικύνδινος και όλα αυτά είναι σαχλαμάρες. Ότι του μάθεις θα κάνει και αυτό εξαρτάται καθαρά από τον ιδιοκτήτη. Πάρε πραγματικά αυτό που νομίζεις ότι σου αρέσει καλύτερα και κοίτα να το σκεφτείς καλά, μη το βαρεθείς στο τέλος και μείνει αδέσποτο γιατί στους περισσότερους έτσι γίνεται, παίρνουν κατοικίδιο το βαριούνται και στο τέλος ούτε το καθαρίζουν, ούτε το ταίζουν, ούτε το εμβολιάζουν και ενοχλέι και τους γείτονες ( να το προσέξεις και αυτό ) ! Χρειάζεται ελεύθερος χρόνος, χρήματα και υπευθυνότητα! Πήγαινε στο θέμα: Σκυλιά και ράτσες |