Μήνυμα στις 19/7/2012 στις 16:17 @Μηχανήματα
Θα συμφωνήσω με την ταινία αλλά κάπου πήρε το μάτι μου μια προσφορά της Vodafone για internet στο εξωτερικό,για τσέκαρε το site της.
Πήγαινε στο θέμα: καρτο-ιντερνετ
Μήνυμα στις 19/7/2012 στις 16:15 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:sorry ρε φιλαρακι έχεις δίκιο. Η κοπέλα σου δεν είναι έγκυος. καλύφθηκες?Πήγαινε στο θέμα: Λιγο τρελο....
Μήνυμα στις 19/7/2012 στις 16:03 @Sex
Νομίζω την απάντηση την έδωσες μόνη σου, να πατε σε κάποιον ειδικό,εδω μέσα δεν θα ακούσεις καμία έγκυρη γνώμη! Παρόλο αυτά αν θες ανακούφιση και υπάρχει πρόβλημα γονιμότητας η ιατρική έχει προχωρήσει πολύ σήμερα και δεν υπάρχει φόβος για τίποτα. Σημείωση moderator: Η φράση σου "εδω μέσα δεν θα ακούσεις καμία έγκυρη γνώμη!" είναι ευθεία προσβολή προς το forum αυτό που έχει βοηθήσει πολύ κόσμο και προς τα μέλη του. Παρόλο που δεν υποκαθιστάται η συμβουλή του ειδικού, πολλές ζωές ανθρώπων έχουν σωθεί από τις συμβουλές των μελών αυτού του φόρουμ. Εξαιτίας της απρέπειάς σου αυτής γίνεσαι banned οριστικά από το ftou.gr Πήγαινε στο θέμα: προβλημα στην γονιμοποιηση
Μήνυμα στις 19/7/2012 στις 16:00 @Sex
Σωστός ο τίτλος...''λίγο τρελό'' Αν είχε κανένα μεταδιδόμενο νόσημα θα σε ένοιαζε ή όχι? Πήγαινε στο θέμα: Λιγο τρελο....
Μήνυμα στις 17/7/2012 στις 15:57 @Sex
Εγω θα πρότεινα πας σε κάποιον παθολόγο και ύστερα να σε καθοδηγήσει αυτός.
Πήγαινε στο θέμα: Περιοχη διπλα απο πεος
Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 11:44 @Sex
Γίνονται διάφορες εξετάσεις, για τους όρχεις καθώς και για την σπονδυλική στήλη, για αυτό μπορεί να ζητήσουν βαθύ καθισμα ή σκύψιμο μπροστά (για να δούνε την πορεία της σπονδυλικής στήλης).
Πήγαινε στο θέμα: γυμνος σε εξετασεις
Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 11:42 @Sex
Χαχχαχα καλό....σε λίγο θα τα πλένουμε-στεγνωνουμε και μετά ''φόρεμα''! Πήγαινε στο θέμα: Δύο φορές με το ιδιο προφυλακτικο
Μήνυμα στις 29/6/2012 στις 16:14 @Sex
Υπομονή! Όσο μεγαλώνεις θα γίνει και αυτό. Εκτός και αν έχεις εκσπερματώση 3-4 φορές πρίν και έτσι η απόδοση έχει πέσει. Πήγαινε στο θέμα: Εξπαιρματωση |