Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 00:48 @Flame
Εγω παντος ακουσα συνεντευξη του μιχαλολιακου και μου φανικε πολυ σωστος και με πολυ λογικη σιγουρα εαν ημουν 18 θα ψιφηζα χρυση αυγη!!
Πήγαινε στο θέμα: Χρυση Αυγη!!?
Μήνυμα στις 2/5/2012 στις 15:14 @Μηχανήματα
Υπαρχουν 2 τροποι ή πας στο hotmail πατας ξεχασα τον κωδικο και σου βαζει να απαντησεις την ερωτηση ασφαλειας ή να μιλησεις με τους διαχηριστες του facebook και να τους εξιγησεις το προβλημα σου δεν νομιζω να υπαρχει κατι αλλο....
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με e-mail και facebook
Μήνυμα στις 20/4/2012 στις 16:32 @Μηχανήματα
κοιτα για να ηχογραφισεις καλα την κιθαρα σου πρεπει να την συνδεσεις με τον υπολογιστη, Αμα εχχεις ενα μικροφωνο και απλα παιζεις και το ηχογραφεις με το μικροφωνο μην περιμενεις αριστα αποτελεσματα....
Πήγαινε στο θέμα: Πως κανω καλυτερο τον ηχο
Μήνυμα στις 20/4/2012 στις 16:30 @Μηχανήματα
Κανε ενα restart το modem σου, Και αμα δεν γινει τιποτα τοτε παρε τον παροχεα σου (ote,hol,forthnet)
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τα βίντεο του Youtube!
Μήνυμα στις 20/4/2012 στις 16:21 @Μηχανήματα
Λογικα εχεις φορτομενα πολλα πραγματα και η ραμ ψιλοτερματιζει... διαγραψε καποια αχρηστα προγραμματα που εχεις και τοτε θα πηγενει καλυτερα... Αλλη λυση ειναι το φορματ....
Πήγαινε στο θέμα: υπολογιστής
Μήνυμα στις 19/4/2012 στις 17:27 @Μηχανήματα
Οχι φιλε απλα δεν εβαλα το ονομα :P κατι αλλο πιο απλο ?
Πήγαινε στο θέμα: windows.old
Μήνυμα στις 19/4/2012 στις 01:15 @Μηχανήματα
Ειναι αλλα αμα επιαναν εσενα επρεπε να πιασει και ολοι την Ελλαδα οποτε δεν παιζει να παθεις τιποτα! πατα στο setup που πιθανον θα εχει και μετα κανε αντιγραφη το crack μεσα απο πιθανον καποιο φακελο που λεει crack και καντο επικοληση στο σκληρο δισκο->αρχεια εφαρμογων->και στην εταιρια που ανικει το παιχνιδι δυσκολα να σε κατατοπισω αμα δεν εχεις ιδεα απο αυτα παρολα αυτα αμα εχεις καμια απορια ρωτα την
Πήγαινε στο θέμα: παινχιδια για pc
Μήνυμα στις 18/4/2012 στις 20:51 @Μηχανήματα
Μαγκες εκανα φορματ και οπως ηταν λογικο μου δημιουργησε τον φακελο windows.old σηνηθως τον σβηνω χωρις κανενα προβλημα ομως αυτην την φορα ενω πηγα να τον σβησω μου βγαζει οτι χρεαζετε αδεια απο το α#@$@#-pc Καμια ιδεα ?
Πήγαινε στο θέμα: windows.old
Μήνυμα στις 14/4/2012 στις 17:04 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Οχι φιλε οσο το φορας δεν εχει κανεναν απολυτος κινδυνο!! αλλα αμα δεν το φορας και ερθει σε παραμικρη επαφη με το αλλο γενιτηκο οργανο κολλας αμμεσος....Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικο+AIDS
Μήνυμα στις 14/4/2012 στις 17:03 @Sex
Σιγουρα γινεται ανθροποι και μηχανιματα τα φτιαχνουν κατι μπορει να παει στραβα αλλα η πιθανοτητες ειναι ελαχιστοτατεςςςς!! και πιστευω οτι θα το καταλαβεις αμα γινει κατι τετοιο... Οσο για τα προφηλακτικα που σπανε (αμα θες να αναφερθεις εκει) ειναι απο κακη χρηση, συνηθως γιατι δεν βγαζουν τον αερα... αυταα
Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικα |