Απόγνωση
Σελ. 1
Μήνυμα #91647 από whatelse στις 27 Δεκεμβρίου 2011, 2:25πμ
μέλος από: 20/12/2011 μηνύματα: 26 0 |
Ρε γαμώτο,είμαι πολλή δειλή τελικά.Ενώ τον ΑΓΑΠΑΩ δεν θα μπορέσω ποτέ να του το πώ.Γαμώτο!!!Και τον ξέρω και από το δημοτικό.Δεν είμαστε ξένοι..Τόσα χρόνια συμμαθητής μου.Τώρα είμαι στο πανεπιστήμιο και δεν έχω το θάρρος μετά από τόσα χρόνια.Από 2α γυμνασίου τον θέλω και δεν έχω κάνει ούτε μια προσπάθεια.Βέβαια ποτέ δε μιλούσαμε.Εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες και λέγαμε μόνο τα τυπικά.Κρίμα!Αν υπήρχε μια ευκαιρία.!!Μόνο μεθυσμένηηη!!! Αυτός βέβαι είναι πολύ κοινωνικός αλλά...τίποτα. Παλιά νομίζω ότι με γούσταρε,αλλά εγώ δεν έδινα σημασία.Ούτε καν να το σκεφτώ.Τώρα είναι αργά;;;;; ΥΣ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΦΙΞΕΙΣ ΜΟΥ.!ΑΧ! ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟ! ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #91648 από chuck norris στις 27 Δεκεμβρίου 2011, 2:52πμ
μέλος από: 21/6/2011 μηνύματα: 81 0 |
Αποδεκτή απάντησηΕσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να του δείξεις με ένα σημάδι ότι τον γουστάρεις, και τα άλλα θα τα κάνει αυτός! Αν δεν ανταποκριθεί είτε δεν ενδιαφέρεται είτε δεν θέλει να βρίσκεται σε σχέση αυτό το χρονικό σημείο… Κίτα τον έντονα προσπάθησε να επικοινωνήσεις μαζί του και αυτός θα ανταποκριθεί…Και κάτι άλλο… Το παρελθόν στο παρελθόν και το παρόν στο παρόν… Κάποιος λόγος θα υπάρχει που είναι διαφορετικά. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #91650 από whatelse στις 27 Δεκεμβρίου 2011, 4:03πμ
Δεν μπορώ να το κάνω! Τι να πώ ρε γαμώτο;;; Με κομπλάρει!!! Κάτι πρέπει να γίνει!Ευχαριστώ για την απάντηση! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #91668 από Νίκος-Ρόδος στις 27 Δεκεμβρίου 2011, 12:12μμ
μέλος από: 10/10/2011 μηνύματα: 75 0 |
προσπαθησε να βγειτε με κοινη παρεα σε κανενα club πιες ενα ποτακι να παρεις θαρρος και κανε μια κινηση...οχι τιποτα φοβερο ενα αγγιγμα, μια ματια, ενα κοπλιμεντο, κατι τελοσπαντων για να παρει το μνμ.. λογικα θα καταλαβει και αν ενδιαφερεται θα κανει κ αυτος κινηση... αν παλι ειναι βλακας και δεν καταλαβαινει τιποτα πιες ακομα ενα ποτο και πες του το στα ισια Προσεχε ομως μην μεθυσεις |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #91680 από whatelse στις 27 Δεκεμβρίου 2011, 2:19μμ
To πρόβλημα είναι ότι βγαίνω σε μπάρ και καθόλου σε κλάμπ.Βασικά δεν βγαίνω σε κλάμπ γιατί δεν ακούω τέτοια μουσική.Ακούω ροκ-μέταλ και αυτός είναι του τράνς και έτσι.Επίσης δεν ξέρω πού βγαίνει...ξέρω τους φίλους του.Αλλά και να έβγαινα σε μπάρ πάλι δε θα είχα το θάρρος να το κάνω.Δεν ξέρω....SHIT |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #91689 από asap στις 27 Δεκεμβρίου 2011, 3:56μμ
μέλος από: 12/2/2011 μηνύματα: 860 0 |
απο κανενα facebook δεν μπορεις να τον προσεγγισεις? Να βγειτε για κανενα καφε και να πειτε τα νεα σας κλπ..? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #91694 από Me lene στις 27 Δεκεμβρίου 2011, 4:39μμ
μέλος από: 19/10/2011 μηνύματα: 259 0 |
Ρε παιδια μονο σε μενα η κοπελα μου ειχε κανει κινηση και με φιλησε και δεν εκανα τιποτα?χαχαχαχαχα αρα ειμαι τυχερος :Ρ πες του να πατε για καφε χαλαρα..και οταν βγειτε ριξε κοπλιμεντα κλπ κλπ...μην κολας...ΞΕΚΟΛΛΑ!δεν θα μετανιωσεις θα μετανιωνεις αμα δεν κανεις κατι που δεν εκανες.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #91749 από whatelse στις 28 Δεκεμβρίου 2011, 12:42πμ
Nαι μπορώ να τον βρώ από φέισμπουκ.Με είδε κάπου έξω τώρα τελευταία και επειδή είχα γυρισμένο το κεφάλι μου από άλλη πλευρά, ήρθε αυτός και με χαιρέτισε πρώτος.Αλλά και πάλι.Αυτό δε σημαίνει κάτι.Ισως και γω δεν του δίνω αφορμή να μου μιλήσει. Όπως όλοι,φοβάμαι την απόρριψη.Οι γενναίοι τολμούν. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #91752 από TRaF στις 28 Δεκεμβρίου 2011, 12:49πμ
μέλος από: 20/12/2010 μηνύματα: 169 0 |
γινε γενναια και εσυ δηλαδη τι οι αλλες εχουν κατι παραπανω απο εσενα?!?!?!?για να ερθει να σε χαιρετησει σημαινει πως δεν εισαι απλα μια γνωστη αλλα μια κοπελα που ισως να τον ενδιαφερει ειτε φιλικα ειτε ερωτικα... προσπαθησε!! γινε λιγο πιο κοινωνικη πλησιασε τον σαν φιλη αρχικα.. αν μπορει για παραδειγμα καπου να σε βοηθησει επειδη το ξερει καλα(αν καταλαβα καλα ειστε στο ιδιο πανεπιστήμιο)και εαν ενδιαφερεται θα κανει αυτος κινηση... το μονο που πρεπει νακανεις ειναι απλα να τον πλησιασεις λιγοοο.... αυτα απο μενα... :) περιμενουμε νεα!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #91753 από whatelse στις 28 Δεκεμβρίου 2011, 12:55πμ
Είμαστε στην ίδια περιοχή και αυτός ξέρει όλο το σόι μου όπως και γω το δικό του.Έχουμε κοινούς γνωστούς.Και ξέρω απ'έξω τον χαρακτήρα του.Απλά επειδή μεσολάβησε και αυτό το παρελθόν..δεν ξέρω.Αυτός ξέρει ότι γενικά είμαι κλειστός τύπος.Και αυτός παρόλο που είναι κοινωνικός στις σχέσεις δεν νομίζω να το τολμάει και πολύ. Μακάρι να έκανα κάτι και θα σας το έλεγα ...αλλά θα γίνει;; χαχαχα Ειδικά παλιά αυτός μου μιλούσε περισσότερο(φιλικά)..Απλά επειδή δεν είχα ποτέ θάρρος,δεν έτυχε να συζητήσουμε πάνω από κάτι δευτερόλεπτα! confused! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |