Μήνυμα στις 27/5/2013 στις 00:45 @Κλάψιμο
Γεια σας παιδια με λενε Γιωργο.. ειμαι 19 χρονων και μολις απολυθηκα απο τον στρατο! τα προβληματα μου ειναι τα εξεις.. ειμαι πολυ πεσμενος γτ απολυθηκα δουλεια δεν βρισκω ουτε στον τομεα που ασχολουμαι (ψαλτης) και επισης δεν ξερω τι ν κανω απο Σεπτεμβριο τι ν κανω Επαλ?Επασ?Ανοιχτο Πανεπιστημιο δεν ξερω τιποτα και το δευτερο σκελος.. δεν ξερω πως να πλησιασω μια κοπελα..εκτος απο τον χορο (latin) poy ετυχε να γνωρισω μια ειμασταν μαζι μια βδομαδα αλλα το διαλησα γτ δεν πιστευε στο Θεο και ειχα προβλημα με το στυλ '' μην κανεις τον σταυρωσω με ενοχλει'' πως να βρω κοπελα εκτος απο τον χορο?εχω φταασει σε σημειο να κανω ολη την ωρα κοριτσι στο facebook μπας και κατση καμια γνωριμια.. Πήγαινε στο θέμα: Πολλα προβληματα που με απασχολουν!
Μήνυμα στις 27/5/2013 στις 00:39 @Θ. Κλημεντίνη
Ειναι απλο φιλε μου.. θα την πιασεις να την μιλησεις..οι ααντρες μιλανε..!θα της πεις αυτα που θες και εληξε το ζητημα αμα σε δωσει θετικο σημα φιλα την αν οχι πες να με συνχωρεις αλλα δεν μπορουσα να μην στα πω.. και θα δεις οτι θα θελει και αυτη γτ αμα τυχη να σε αποφευγει μην την μιλας θα σε ερωτευτη καποια στιγμη ;) Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμένος με την κοληττή μου!
Μήνυμα στις 13/5/2013 στις 17:06 @Θ. Κλημεντίνη
Σε εκμεταλευετε σε θελει για το σεξ και μονο και οταν βρει μια καλη εντος εισαγωγικων..για την παρτυ του θα σε αφησει... Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεματα με τον πρωην
Μήνυμα στις 13/5/2013 στις 17:03 @Sex
οχι ρε θα νε σαν να λεει διαλεξε ποιο σου αρεσει.. πλακα κανω..δεν πιστευω να εχει κα προβλημα.. προβληματα ειναι αυτα αδερφε κλαιν μαιν! Πήγαινε στο θέμα: προς κοριτσια ορχεις
Μήνυμα στις 13/5/2013 στις 16:57 @Διάφορα
nai ρε παιδια λαθος εγραψα οχι μονο σε επαλ αυτο λεω εχει και εσπερινο λυκειο και επαλ
Πήγαινε στο θέμα: Εσπερινό Ενιαίο Λυκειο
Μήνυμα στις 12/5/2013 στις 23:12 @Διάφορα
Απο τι ξερω φιλε..πρεπει για να πας εσπερινο Γενικο λυκειο να εχεις μια βεβαιωση οτι δουλευεις! και μπορεις να πας μονο σε εσπερινο ΕΠΑΛ αναλογα με την ειδικοτητα! Πήγαινε στο θέμα: Εσπερινό Ενιαίο Λυκειο
Μήνυμα στις 12/5/2013 στις 14:55 @Sex
Αυτο ηταν ολο φιλε..μολις πειρες ενα αστερι αδαμαντινο 1ης γυναικας περνοντας την παρθενια της
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορα σεξουαλικη πράξη
Μήνυμα στις 9/5/2013 στις 15:01 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον κοιτα εγω πιστευω να τον ακουμπας συχνα..και να του πεις πως εχει η κατασταση σταρατα πραγματα εξω απο τα δοντια..!η καλυτερη λυση!και γω εκανα κατι με την κολλητη μου μετα απο συζητηση αλλα κλαιν μαιν!
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω για να δω αν με γουσταρει???:/ |