Μήνυμα στις 19/12/2018 στις 17:39 @Διάφορα
καλησπέρα μέλη, θα ήθελα τα φώτα σας σε κάτι, πριν κάνα μήνα ( 29 Νοέμβρη)παρήγγειλα κάτι παπούτσια από ένα σαι, το οποίο δεν ήξερα, δε βρήκα κριτικές ή κάτι αλλά αποφάσισα να δώσω τα λεφτά μου δ( δεν ξέρω κατά πόσο μου επιτρέπεται να το αναφέρω). Μετά την παραγγελία μου ήρθε ένα μειλ, σχετικά με τη χρέωση την ημερομηνία παραγγελιάς, χωρίς κάποιο tracking number. Τους έχω στείλει λοιπόν δυο μειλ μπας και μου πουν κάτι, ή μου δώσουν κάποιον αριθμό ώστε να παρακολουθήσω την παραγγελία, αλλά δε μου απάντησαν ποτέ. Σκέφτομαι, λοιπόν, μήπως απλά μου έφαγαν τα λεφτά, επομένως θα ήθελα να μου πείτε τι μπορώ να κάνω, πού να απευθυνθώ, τι δικαιώματα έχω ή να στην τελική περιμένω λίγο ακόμα? κάθε απάντηση δεκτή! σας ευχαριστώ πολύ! Πήγαινε στο θέμα: παραγγελία από fake site?
Μήνυμα στις 12/6/2016 στις 17:02 @Διάφορα
Χαιρετώ το πλήθος! Το προβλημα μου ειναι το εξής: εχω 2 χρεωστικές κάρτες σε διαφορετικές τράπεζες τις οποίες εχω συνδέσει με λογαριασμό PayPal.. ωστόσο δεν μπορω να κανω αγορές απ το εξωτερικό...γνωρίζετε το γιατι; Πρεπει να προβώ σε καποια άλλη διαδικασία!; Ευχαριστω πολυυυυυυ! Πήγαινε στο θέμα: PayPal και χρεωστικες
Μήνυμα στις 2/4/2016 στις 14:24 @Διάφορα
Κατι διάβασα για εναν αλλο αριθμό που πρεπει να βγαλω και λεγεται ΑΜΑ υπαρχει περίπτωση να ηταν αυτο;
Πήγαινε στο θέμα: Απαιτούμενα για πρόσληψη εργαζομένων
Μήνυμα στις 1/4/2016 στις 21:20 @Διάφορα
Καλησπέρα παιδια! Λοιπον προκειται να αρχίσω να δουλευω σε γνωστή εταιρεία ρούχων και μίλησα στο τηλεφωνο με τον υπεύθυνο για τη διαδικασία της πρόσληψης! Μου ειπε οτι χρειαζεται φωτοτυπία ταυτότητας ΑΜΚΑ ΑΦΜ και κατι ακομα που δε θυμαμαι... Υπαρχει περίπτωση να γνωρίζετε τι μπορει να μου ζήτησαν ακομη και δε συγκράτησα; Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας! Πήγαινε στο θέμα: Απαιτούμενα για πρόσληψη εργαζομένων
Μήνυμα στις 27/6/2015 στις 11:40 @Διάφορα
Αρχικά σε ευχαριστω για την απαντηση σου! Όσον αφορά την εγκληματολογία σε καμια περίπτωση δε φαντάζομαι αυτα που βλεπω στις σειρές και συγκεκριμένα αυτα που σχετίζονται με τα εργαστήρια μπουκαλάκια σκόνες κλπ αλλα περισσοτερο με ενδιαφέρει το πριν η μελέτη του εγκλήματος και τι ώθησε το δράστη να φτάσει εκει..εννοειται ολα αυτα μπορω να τα κανω μονο στο εξωτερικό... Πριν απο λιγο βρηκα μια σχολη στο Βόλο που λεγεται ιστορίας αρχαιολογίας και κοινωνικής ανθρωπολογίας απο την οποία μπορω να βγω και κοινωνιολόγος και αργότερα να επιλέξω για μεταπτυχιακό στην εγκληματολογία ή κατι σε διοίκηση μουσείων οπως ειπες το οποίο βρίσκω άκρως ενδιαφερον...βέβαια λογικα και εκει θα πρεπει να επιλέξω κατεύθυνση μετα απο καποιο σημειο ωστόσο πιστευω πως θα εχω το χρονο να γνωρίσω και να δω τι απ τα 3 μου αρεσει παραπανω... Οποιαδήποτε άλλη απαντηση καλοδεχούμενη..! Πήγαινε στο θέμα: Μηχανογραφικό
Μήνυμα στις 27/6/2015 στις 01:07 @Διάφορα
Γεια σας! έμαθα και εγω τα αποτελεσματα μου τα οποία δε με χαροποίησαν ιδιαιτέρως αλλα τελος παντων! Αρχικα ημουν θεωρητικη και έβγαλα 16.500 στο πρωτο πεδίο ενω στο τρίτο 15.520! Ξεκίνησα μα κανω το μηχανογραφικό βάζοντας αυτες που δεν πιάνω σίγουρα...ωστόσο η επόμενη επιλογη μου στη σειρά οποία σχολη και αν ειναι θα την πιασω πιστευω..συγκεκριμένα ειμαι αναμεσα σε πολιτικές επιστήμες και την ειδική αγωγή καθώς επισης κοινωνιολογία με στόχο την εγκληματολογία και τελος το ιστορικό αρχαιολογικό...δυστυχώς δεν γνωρίζω και πολλα για τις παραπανω σχολές οποτε θα ηθελα να με ενημερώσετε αν ειναι ευκολο τοσο για τα χρονια φοίτησης οσο και για την επαγγελματική αποκατάσταση! ( να σημειωθεί πως το οικογενειακό περιβάλλον μου ασκεί πίεση για παιδαγωγικό και φιλοσοφικό και έπειτα μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή ώστε να εχω παραπανω διεξόδους) Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας! Πήγαινε στο θέμα: Μηχανογραφικό
Μήνυμα στις 7/7/2014 στις 03:44 @Διάφορα
Λοιπόν παιδιά σας υπέρ ευχαριστω και τους δυο...οφείλω να ομολογήσω πως με βοηθησατε! Επισης στο ολο θεμα νομιζω πως θα με βοηθήσει το γεγονός πως ασχολούμαι με ενα άθλημα και θα εχω τουλαχιστον μεχρι τον Δεκέμβρη αγωνες και προπονήσεις...θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας και θα προσπαθήσω για το καλύτερο....ευχαριστω! Αν εχει να προτείνει καποιος άλλος καποια συμβουλή ειμαι ανοιχτός! Ξανα ευχαριστω! :)
Πήγαινε στο θέμα: Προγραμμα προετοιμασίας πανελλαδικών!
Μήνυμα στις 5/7/2014 στις 23:54 @Διάφορα
Γεια σας μέλη! Ελπίζω να ειστε ολοι καλα! Έφτασε η χρονια μου...με το νέο σχολικό έτος αρχίζει ο δικος μου αγώνας για την εισαγωγή μου σε πανεπιστήμιο! Αρχικα ειμαι θεωρητικη κατεύθυνση και εχω αρκετα υψηλούς στόχους...αυτο που θελω απο εσάς ειναι αν μπορειτε να μου δώσετε κάποιο προγραμμα ή να μου προτείνετε-συμβουλευσετε κατι τωρα για το καλοκαίρι..τι να κανω τι να αρχίσω με ποια σειρά ποια μαθηματα ποιες ώρες πόσες ώρες διατροφή κλπ...δυστυχώς εχω δώσει μεγαλύτερη αξία απ όση αρμόζει στις Πανελλαδικές και στο ολο θεμα...αλλα θέλοντας να μπω στη νομική εχω σχεδόν φρικαρει και τρελαθεί ταυτοχρονα...εχω και μερικά προβληματα με τα αρχαια λογω του οτι δεν μπορω να εφαρμόσω τους κανόνες συντακτικού στην πράξη σε ενα άγνωστο... Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή! Ευχαριστω για το χρονο σας! Πήγαινε στο θέμα: Προγραμμα προετοιμασίας πανελλαδικών!
Μήνυμα στις 15/6/2013 στις 13:38 @Κλάψιμο
Σε περίπτωση που προχωρησουνε από το νομό αυτός δε θα έχει πρόβλημα....πέρα βέβαια από το γεγονός βιασμού που θα πρέπει να το καταγγείλουν και η κοπέλα και οι γονείς της...μετά τα 15 από όσο γνωρίζω , και φυσικά με τη συγκατάθεση του ανηλίκου εφήβου οποιαδήποτε σύναψης σχέσης επιτρέπεται μετά τα 16...συνεπώς νομίζω πως ο νόμος ορίζει ότι για να μην θεωρηθεί αποπλάνηση θα πρέπει το άτομο το οποίο βρίσκεται στη θέση του "θύματος" να είναι μικρότερο των 16.....τώρα για τα υπόλοιπα ίσως να σε γουστάρει ίσως να κάνει και τη δουλειά του...μάλλον το δεύτερο αλλά δε χάνεις τίποτα να ψαρά ενός και λίγο για να καταλάβεις τι παίζει....;)
Πήγαινε στο θέμα: πως να πλησιασω εναν μεγαλυτερο
Μήνυμα στις 20/4/2013 στις 15:06 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Εχουν ηδη αρχίσει οι εγγραφές και σε μερικές καλές έχουν ηδη τελειώσει κ ολας.....επίσης ο μισθός νομίζω ειναι γύρω στα 100€! Επίσης υποχρεώσεις σαν ομαδαρχης ειναι να προσεχείς τα παιδιά που θα σου αναθέσουν να διατηρείτε το χώρο διαμονής σας καθαρό να είσαι συνεπής στο προγραμμα της κατασκήνωσης και να φροντιζεις τα παιδιά σε περίπτωση που χρειαστούν κάτι.....:)Πήγαινε στο θέμα: Ομαδαρχης |