Μήνυμα στις 9/7/2015 στις 13:40 @Κλάψιμο
Για σας παιδιά, μετά από αρκετό καιρό ζητάω ξανά την συμβουλή του "φτου". Είμαι από Κύπρο, και έχω εξασφάλιση εδώ και 2 χρόνια θέση στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, που δύσκολα παίρνει κάποιος. Λόγο τις στρατιωτικής μου θητείας ( 2 χρόνια στην Κύπρο) αναγκαστικά θα αρχίσω τώρα στα μέσα του Σεπτέμβρη αρχές Οκτωβρίου. Προβληματίζομαι έντονα, για όλο το χάος που επικρατεί στην Ελλάδα αυτές τις δύσκολες στιγμές. Έχω και την απορία τι θα απογίνουν τα πανεπιστήμια σε περίπτωση χρεοκοπίας και δύσκολων εποχών. Έχω εξασφάλιση θέση και σε πανεπιστήμιο Κύπρου αλλα όχι εκείνο που θέλω να σπουδάσω. Συνοπτικά δηλαδή. Θα σπουδάζεται στην σημερινή Αθήνα αυτή την εποχή η θα το αποφεύγεται. Σας παρακαλώ σοβαρές απάντησης, από άτομα που γνωρίζουν. Ευχαριστώ πολύ! Πήγαινε στο θέμα: Σπουδές Αθήνα
Μήνυμα στις 7/9/2013 στις 13:58 @Flame
Αποδεκτή απάντηση:Σύμφωνα με τον νόμο νομίζω, αν σου επιτεθεί κάποιος με γροθιές για παράδειγμα τότε μπορείς και εσύ να αμυνθείς μόνο με γροθιές. Αν χρησιμοποιήσεις μαχαίρι και τον τραυματίσεις (ίσως και θανάσιμα) τότε εσύ θα είσαι νομικά αδικαιολόγητος.Σου επιτίθενται με όπλο έχεις το δικαίωμα να αμύνεσαι με όπλο, με μαχαίρι να αμυνθείς με μαχαίρι κ.τ.λ Υπάρχει περίπτωση που μπήκε ληστής σε σπίτι, και ο άνδρας του σπιτιού τον έσπρωξε από της σκάλες με αποτέλεσμα να πέσει ο ληστής και να υποστεί σοβαρό τραυματισμό. Ο ληστής του κίνησε αγωγή και μέχρι σήμερα ο αμυνόμενος αυτός άνδρας τρέχει στα δικαστήρια. Υπάρχουν χώρες όπως η ΗΠΑ, που όταν κάποιος ληστής μπει μέσα στο σπίτι σου μπορείς μέχρι και να τον πυροβολήσεις χωρίς να είναι αναγκαίο να κρατά και εκείνος όπλο. Για πιο αναλυτική απάντηση ρώτησε κάποιο νομικό. Πήγαινε στο θέμα: πως τελειωνει ενας καυγας του δρομου;
Μήνυμα στις 31/8/2013 στις 13:55 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Αν διαβάζεις Σωστά από την Δευτέρα λυκείου θα τα βρεις πιο βατά στην Τρίτη τάξη. Χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι αν δεν μελετάς από φέτος δεν θα τα καταφέρεις τον άλλο χρόνο.Για παράδειγμα η ύλη της Ιστορίας στην Δευτέρα λυκείου δεν έχει καμία σχέση με αυτά της τρίτης. Άρα την Ιστορία να την μελετάς πιο χαλαρά φέτος, και από χρόνου καλές μελέτες. Τα αρχαία Ελληνικά σε συμβουλεύω να κάνεις καλό διάβασμα από φέτος έτσι ώστε του χρόνου να είσαι πιο προετοιμασμένη. Εγώ την έπαθα επειδή τα είχα χεσμένα , και σαν αποτέλεσμα να είχα μια σχετική αποτυχία σε αυτό το μάθημα. Εγώ φυσικά παγκύπριες έδωσα και γνωρίζω ότι η πανελλήνιες έχουν υψηλότερο βαθμό δυσκολίας. Σου εύχομαι τα καλύτερα Πήγαινε στο θέμα: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!
Μήνυμα στις 22/5/2013 στις 14:55 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Σαν να μου λέει έμενα η κοπέλα μου να κόψω τον Π****ο μου επειδή είναι πολύ μεγάλος?!?Κοριτσάρα μου αυτά είναι προσόντα όπου πρέπει να αισθάνεσαι και ΠΟΛΥ τυχερή που τα έχεις. Οι πλείστοι άνδρες λατρεύουν τα μεγάλα στήθη. Τώρα επειδή βρέθηκε αυτός που δεν του αρέσουν, δεν πρέπει να στεναχωριέσαι και ούτε να το σκέφτεσαι για σμίκρυνση. Γυμνασμένη με μεγάλο στήθος εμένα Θεά μου ακούγεσαι! Δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα για να του αρέσουν, επειδή βρίσκεται σε μια κατηγορία ανδρών που δεν γουστάρουν απλά τα μεγάλα στήθη. Προσπάθησε να τον κάνεις να του αρέσουν!(Με οποιοδήποτε τρόπο αν με πιάνεις ;)) Πήγαινε στο θέμα: εχω μεγαλο στηθος
Μήνυμα στις 17/5/2013 στις 16:03 @Διάφορα
Ξέρεις τι λένε… μεγάλα πόδια μεγάλα χέρια μεγάλα δάχτυλα… .μεγάλη …. Καρδιά φυσικά…:)!! (πονηρούλη…) Πήγαινε στο θέμα: μεγαλο μεγεθος ποδιων
Μήνυμα στις 12/4/2013 στις 00:08 @Θ. Κλημεντίνη
Κοίταξε όλα τα σημάδια απ’ όσα έγραψες εδώ δείχνουν ότι του αρέσεις. Εγώ αυτό πιστεύω. . . Συνέχισε να του δείχνεις ότι είναι κάτι παραπάνω για σένα, δώσε του λίγο χρόνο και αν έχει κότσια δεν θα αργήσει να στο πει. . .Εσένα βλέπει στα μάτια , εσένα σου χαμογελά. . . Πηγαίνετε για κανένα ποτάκι, δώσε του να πιει λίγο παραπάνω, πιες και εσύ κανένα ποτηράκι παραπάνω και ανοίξετε αυτή την συζήτηση αν φοβάστε να το αντιμετωπίσετε και οι δυο σας… Λίγη θετική σκέψη , αυτοπεποίθηση και σιγουριά από σένα θα κάνουν τα πράγματα πιο απλά. Πήγαινε στο θέμα: Φιλοι και σχέση
Μήνυμα στις 10/4/2013 στις 23:31 @Θ. Κλημεντίνη
Κοριτσάκι μου, εγώ επειδή ψιλοκατάλαβα τη φάση είναι ο τύπος αυτός, σου προτείνω να πάρεις πρωτοβουλίες στις κινήσεις. Δηλαδή κάνε τον αρχικά να νιώσει σαν να είναι αυτός το «έπαθλο». Εσύ πρώτη μηνύματα, τηλέφωνα , να ζητάς για έξω και να κάνεις τα πάντα για να τον βλέπεις χαρούμενο όταν είσαι μαζί του. Μετά θα χαλαρώσεις εσύ λίγο, δηλαδή θα απομακρυνθείς ΛΙΓΟ, έτσι ώστε αν του αρέσεις να γίνεις εσύ το «έπαθλο» για αυτόν. Αν δεν είναι ντροπαλός ακόμη, τότε θα κάνει αυτός τα βήματα προς τη σχέση (να τα φτιάξετε κτλ.) Αλλά λόγω της απειρίας του σου προτείνω ξανά με όποιο τρόπο θες να του πεις εσύ πρώτη πως σου αρέσει και πως τελικά είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός φίλος για σένα. Συνέχισε τις τσαχπινιές, ζήτα του να βγείτε και ΜΗΝ αλλάξεις τον χαρακτήρα σου! Περιμένω νεότερα, και είμαι σίγουρος ότι αργά η γρήγορα θα μου γράφεις με χαμόγελο στα χείλη τι έγινε. . .Αυτά! Πήγαινε στο θέμα: Φιλοι και σχέση
Μήνυμα στις 10/4/2013 στις 17:12 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:1)Χωρίς αμφιβολία του αρέσεις. . . άπλα και εκείνος γνωρίζει καλά ότι αν κάποτε τσακωθείτε και είστε σε σχέση είναι πραγματικά ΑΔΥΝΑΤΟ να ξαναγίνετε φίλοι όπως είστε τώρα.2) Να του φερθείς όσο πιο τρυφερά μπορείς, και να μην τον κάνεις να νιώθει ανασφάλειες επειδή είναι άπειρος. Αφού όπως αναφέρεις δεν είσαι ούτε εσύ πολύ έμπειρη , δες την θετική πλευρά ότι θα ανακαλύψεις πολλά μέσα από αυτόν , και εκείνος από εσένα 3) Αυτό που είπε με την φιλία είναι μια πραγματικότητα. Το είπε ίσως επειδή κώλωσε … Απλός ήθελε να ξέρεις ότι τέτοιες σχέσεις είναι ρίσκο για οποιονδήποτε. 4)Αξίζει αν και εφόσον είσαι πραγματικά ερωτευμένη μαζί του και θα έκανες τα πάντα για να τον έχεις ευτυχισμένο. Είναι κρίμα αν αυτό που νιώθεις τώρα ίσος το ξεχάσεις σε έναν μήνα και καταστραφεί μια μακροχρόνια φιλία. Πρέπει να γνωρίζεις της συνέπειες του να τον χάσεις κάποτε. Προσωπικά πιστεύω ότι όσο ρίσκο και αν είναι αυτές οι σχέσεις ίσως είναι και οι πιο υπέροχες αφού ο ένας γνωρίζει τόσα πολλά για τον άλλο 5)Άνδρας ο οποίος σου στέλλει μπαλάντες και τέτοια 90% του αρέσεις… μην σε απασχολεί αυτό. Με «τσαχπινιά» στο βλέμμα δήξε του όσο φανερά μπορείς ότι του αρέσεις, και αν λόγο απειρίας και ντροπαλότητας μείνει άπρακτος, των κοιτάς στα μάτια και πες του όσο πιο γλυκά μπορείς ότι του αρέσεις Πήγαινε στο θέμα: Φιλοι και σχέση
Μήνυμα στις 8/12/2012 στις 02:20 @Θ. Κλημεντίνη
Να πάρεις την δεύτερη γιατί αν αγαπούσες την πρώτη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ/ΑΛΗΘΙΝΑ δεν θα περνούσε καμιά άλλη στο μυαλό σου!
Πήγαινε στο θέμα: ερωτευμενος με...δυο
Μήνυμα στις 27/11/2012 στις 20:40 @Κλάψιμο
Φίλε, μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω κάπως πίσω από την οθόνη μα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου δώσω κάποιες συμβουλές. Να ξέρεις ότι η ζωή είναι ένας ΜΕΑΝΔΡΟΣ… τα πάνω έρχονται κάτω εκεί που δεν το περιμένεις! Δεν μπορείς να κάτσεις στο σπιτάκι σου και να μην κάνεις τίποτα… πρέπει να βρεις κάποιες ενασχολήσεις, όπου θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις άλλους ανθρώπους, να κάνεις φίλους και φίλες, Αλλά το κυριότερο αυτές οι ενασχολήσεις θα σε κάνουν να ξεχνάς τα προβλήματα σου! Δεν ξέρω με τι ασχολείσαι αλλά λίγο τροχαδάκι στο πάρκο , λίγη γυμναστική , αν σου αρέσει η μουσική μια κιθάρα (έστω και αν δεν σε βοηθήσει στις γνωριμίες). Βγαίνε για περπάτημα έστω και Μόνος… δεν ξέρεις ποτέ τη σου επιφυλάσσει η ζωή(μια τυχαία γνωριμία π.χ). Όσο για το θέμα της δουλειάς,νομίζω πως το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθείς συνεχώς, αλλά δυστυχώς δεν εξαρτάτε από εσένα. Ξέρω, ακούω, βλέπω και κατανοώ πως η κατάσταση σου όχι μόνο εσένα αλλά και σε πολλούς άλλους ανθρώπους είναι παρόμοια! Όσο για το θέμα των σχέσεων, πάλι καλύπτετε με το να βρεις μια ενασχόληση όπου θα γνωρίσεις άτομα. ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Και sites για γνωριμίες Μην ασχολείσαι παλληκάρι μου… Βγες έξω ΖΗΣΕ, γιατί η φτώχια θέλει καλοπέραση (και τρέλα)! Όσο για τις σκέψεις για αυτοκτονία να ξέρεις ότι ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Αντίθετος ρίχνεις το επίπεδο της αξιοπρέπειας σου μόνο που το σκέφτεσαι . Ειλικρινά ελπίζω να βοήθησα… Κάνε πράξεις και μην μένεις στα λόγια (θα θα θα…). Σου εύχομαι από καρδίας τα καλύτερα! Πήγαινε στο θέμα: δυσκολια ευρεσης συντροφου |