Μήνυμα στις 30/12/2011 στις 03:31 @Θ. Κλημεντίνη
στο αυτι κιολας;;;;;; χαχαχα! δε θα παθεις τιποτα! πανε καντην χωρις να ενημερωσεις.εγω αυτο θα εκανα.αλλα εξαρταται και απο την ηλικια σου
Πήγαινε στο θέμα: περιεργοι γονεις ή?
Μήνυμα στις 30/12/2011 στις 03:08 @Ftou.gr admin
Μπορω να διαγραψω ενα θεμα που εγραψα δικο μου;;;;; και γενικα μπορω να σβησω κατι απο δω;;; ή οτι γραφεται δεν ξε-γραφεται;;;;;;; αα...και ο λογαριασμος αν θελησω να τον σβησω στο μελλον δεν γινεται;; λογικα αυτα θα ισχυουν για ολα τα φορουμς.δεν προκειται να διαγραψω κατι απλα ενημερωτικα!
Πήγαινε στο θέμα: γινεται να διαγραψω ενα θεμα που εγραψα;
Μήνυμα στις 29/12/2011 στις 03:32 @Μηχανήματα
ΟΥΠΣ..SORRY !!
Πήγαινε στο θέμα: Sites για αγορά προϊόντων
Μήνυμα στις 29/12/2011 στις 03:19 @Θ. Κλημεντίνη
Κομπλεξάρα είναι και δεν δέχεται τους ξένους;;; γιατί;; θα τον βιάσεις;;; χαχα..περα απο την πλακα,αν εχεις φωτογραφια στο προφιλ για να σε δει,στειλε ενα μηνυμα μαζι με το αιτημα φιλιας.πες οτι εχεις να πεις(τον ειδες στην καφετερια..κλπ κλπ) ..στην αρχη φερτου το ως φιλη ή γνωστή..δηλαδη...(γεια σε ειδα σε εκεινο το καφε,πας συχνα;;..) κανε τετοιες ερωτησεις για να εξελιχθει η κουβεντα και μετα με τον καιρο..κανε κατι παραπανω..θα δεις βεβαια και πως θα αντιδρασει! Αν είναι ξένος μπορείς να του έχεις θάρρος γιατί δε σε ξέρει.Προσπάθησε να κινείσαι αρχικά σε φιλικά πλαίσια,και θα δείξει το πράγμα Περιμένουμε εντυπώσεις! Πήγαινε στο θέμα: θελω να γνωρισω τον τυπο στο καφε
Μήνυμα στις 28/12/2011 στις 23:34 @Μηχανήματα
Εγώ γενικά απτο ιντερνετ δεν τα επιστευομαι αλλα υπαρχουν πολλες ιστοσελιδες.inshoes.gr
Πήγαινε στο θέμα: Sites για αγορά προϊόντων
Μήνυμα στις 28/12/2011 στις 23:24 @Θ. Κλημεντίνη
ΑΜΑΝ κι αυτός.Από μας τα περιμενουν ολα;;; Να κανει αυτος την πρωτη κινηση Anyway,εσυ κανε οτι μπορεις.αρχικα βρες απο καπου το νουμερο του..Ισως βοηθησει...Και ειδικα αν πηγαινεις συχνα σε αυτην την καφετερια και ειναι και αυτος....ε που θα παει...καποτε θα σου μιλησει...δε γινεται! Πήγαινε στο θέμα: θελω να γνωρισω τον τυπο στο καφε
Μήνυμα στις 28/12/2011 στις 23:16 @Κλάψιμο
Aλλος;;;; εχετε να μου προτεινετε κατι;;;; σας εχει συμβει;;
Πήγαινε στο θέμα: Απόγνωση |