Μήνυμα στις 10/8/2012 στις 13:34 @Sex
Δεν χρειαζεται να το παρει το χαπι ... Το σπερμα ζει στο εξωτερικο περιβαλλον μερικα δευτερολεπτα.. αν περασανε 5 λεπτα δεν γινεται να ειναι εγκυος Μην χρησιμοποιειτε το χαπι τοσο ευκολα ειναι μονο για εκτακτες καταστασεις Πήγαινε στο θέμα: Πιθανή Εγκυμοσύνη
Μήνυμα στις 30/6/2012 στις 15:15 @Διασκέδαση
Οπως ειπανε και οι απο πανω το βαζεις για να μην συγκαεις... Οσο για το μαγιο μποξερακι μου φενεται πολυ καγκουρικο να το βαλω... Πήγαινε στο θέμα: μαγιο
Μήνυμα στις 17/6/2012 στις 21:02 @Θ. Κλημεντίνη
Εε τι αλλο περιμενες να σου πει ρε φιλε... κανε κινηση πριν κανει κανας αλλος και την χασεις.. σιγουρα γουσταρει
Πήγαινε στο θέμα: με θελει;;;
Μήνυμα στις 16/6/2012 στις 19:23 @Θ. Κλημεντίνη
Το ιδιο πραγμα λεμε grimmjow :)
Πήγαινε στο θέμα: ποιον απτους 2?
Μήνυμα στις 15/6/2012 στις 14:22 @Θ. Κλημεντίνη
Καλυτερα να μην διαλεξεις κανεναν απο τους δυο... Αφου τους κοροιδευεις δεν σου αξιζει κανενας Πήγαινε στο θέμα: ποιον απτους 2?
Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 12:57 @Κλάψιμο
Ενταξει δεν το εχασες ακομα το παιχνιδι πιστευω... Πιαστην και πες της αφου τελειωσουν οι πανελληνιες πως νιωθεις.. Πες οτι ηθελες καιρο να κανεις κινηση αλλα με τα διαβασματα και ολα αυτα δεν μπορουσες.. Μην αγχωνεσαι μιλα της με αυτοπεποιηθηση και οτι γινει εγινε... Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμενος με πολλα λαθη
Μήνυμα στις 20/5/2012 στις 20:33 @Sex
Οχι μωρε σιγα μερικες σταγονες μην αγχωνεσαι...
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα ερωτα και φοβαμαι λιγο :/
Μήνυμα στις 16/5/2012 στις 18:28 @Sex
Δεν εγραψα το θεμα για να με κριτικαρετε το εγραψα για να με συμβουλεψει οποιος ξερει... Τελοσπαντων μιλησα με φαρμακοποιο και μου ειπε τι να κανω Πήγαινε στο θέμα: Σεξ και περιοδος
Μήνυμα στις 16/5/2012 στις 15:47 @Sex
Γεια σας... Λοιπον εκανα σεξ με την κοπελα μου το πρωι ενω σημερα ηταν η πρωτη μερα που της ηρθε περιοδος και τελειωσα μεσα της τρεις φορες... Διαβασα ενα παλιοτερο θεμα που ελεγε οτι υπαρχει περιπτωη να εμεινε εγκυος... Τωρα τι κανω ?? να παρω το χαπι ?? Πήγαινε στο θέμα: Σεξ και περιοδος
Μήνυμα στις 9/5/2012 στις 16:52 @Θ. Κλημεντίνη
+1 ξερει καλα η verus :P ακου την Πήγαινε στο θέμα: Πως να με αφήσουν οι γονείς μου να πάω?? |