Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κάθε μέρα στη ζωή μου έχει το ίδιο πράμα: Ποικιλία. Θέλω κάτι διαφορετικό.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

αλλες εποχεσ αλλα κοριτσια-αγορια

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #73551 από selfish στις 07 Μαρτίου 2011, 5:53μμ

selfish

Εικονίδιο
μέλος από: 2/3/2011
Καλησπερα,τι να πω και εγω παιδια βλεπω οι εποχεσ αλλαζουν προσ το χειροτερο η αδερφη μου οταν ηταν στην ηλικια μου(πριν 4 χρονια) ενω δεν βαφοταν δεν ισιονε μαλι δεν ντυνονταν σαν ξεκολη ειχε παρα πολλες κατακτησεις και με πολυ ωραια αγορια.ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΙΩΣΕΙΣ ΜΑΛΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΦΤΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΝΤΗΘΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ τα αγορια σε εχουν στο φτυσιμο τι να πω χαθηκαν οι αγνες εποχες και δεν καταλαβενω ολοι αγορια-κοριτσια αν παρουν μια σοκολατα θα φανε το περιτιλιγμα και θα αφησουν την σοκολατα?.Μπορει να το βλεπω μονο εγω ετσι τι να πω :)

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73552 από Verus στις 07 Μαρτίου 2011, 6:25μμ

Verus

Εικονίδιο
μέλος από: 30/12/2010
Δε νομίζω ότι το βλέπεις μόνο εσύ έτσι, αν και μέσα σε 4 χρόνια δεν έχουν αλλάξει και τόσο πολύ τα πράγματα.
Ας πούμε πριν από 20 χρόνια, που ήταν η δική μου αδερφή στην εφηβεία, τα δεδομένα ήταν άλλα. Οι κοινωνίες ήταν πιο κλειστές και οι νέοι είχαν άλλο μυαλό. Θέλω να πω δεν είχαν ως προτεραιότητα τα likes στο facebook, ούτε τις έπαφες στο κινητό. Δεν καμάρωναν επίσης για το πόσους έχουν πάρει και με πόσους έχουν "φασωθεί".
Τέλος πάντων, δεν είναι ανάγκη, πιστεύω, να κάνεις ότι κάνουν και τα υπόλοιπα κορίτσια στην ηλικία σου για να βρεις κάποιον. Θα 'ρθει έτσι κι'αλλιώς, αν μπορείς να περιμένεις, καλώς. Το βάψιμο και το ντύσιμο βελτιώνουν κατά κάποιο τρόπο την εμφάνιση, με αποτέλεσμα να σε κοιτάζουν όλο και περισσότεροι.
Αλλά ας μην λέμε και μεταξύ μας παραμύθια, για όλους μετράει η ωραία εμφάνιση. Μπορεί για άλλους λιγότερο αλλά δεν παύει να μετράει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73557 από selfish στις 07 Μαρτίου 2011, 7:29μμ

selfish

Εικονίδιο
μέλος από: 2/3/2011
ακριβώς,εγώ πρσωσοπικά και βάφομαι και το μαλι μου το ισιόνω αλλα μεχρι εκει απλα σχολιαζω αυτο που παρατηρω και πραγματικα το facebook ειναι σκέτη αποτυχία δεν σου δίνει την δυνατοτητα της χαράς επεικινονίας με καποια ατομα απο κοντα,κρίμα πάντως τι να πω ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΩ :/
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73562 από panosx στις 07 Μαρτίου 2011, 11:38μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
παντα σε ολες τις εποχες η πουτανια ειταν ειναι κι 8α ειναι το νουμερο 1 προιον.αν το θες ετσι η πλοιοψηφια σε αυτο που προτιμαν τα κοριτσια ειναι πως αν δν εισαι μαλακας,που καπνιζει,κανει αλητιες κι βγαζει Μ.Ο κατω απο 8 δν αξιζει.(οχι πως αυτα τα παιδια ειναι κακα απλα τραυαν γκομενες)οσο για το make up δν ειναι κακο βοηθαει πολυ θα ελεγα αλλα αμα ειναι υπερβολικο κι καλο να ειναι εγω γελαω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73667 από nikos200 στις 09 Μαρτίου 2011, 11:32μμ

nikos200

Εικονίδιο
μέλος από: 17/11/2010
ακουστε και εμενα..τα κοριτσια θελετε κακα αγορια.. γιατι ετσι νοιωθετε οτι εχετε καποιον δυνατο κοντα σας και θα σας προστατευει.. τα κακα αγορια δεν θελουν σχεσεις.. οποτε ξεπετα..οταν μια κοπελα κανει συνεχως ξεπετες θεωρει πως αποκτα εμπειρια..μιλωντας με αλλες κοπελες ιδιου στυλ ανταγωνιζονται ποια ειναι καλυτερη..οποτε παμε σε πουτανια.. αγορι ειμαι.. και καθομαι στην σχεση μου 1 χρονο και βαλε..γιατι απλα βαρεθηκα να προσπαθω να κανω πουτανες να δουν τι παει να πει να εχεις καποιον να σε στηριζει οταν τον χρειαζεσαι..ευτυχως ομως υπαρχουν και καλες κοπελες οπως η δικια μου(ετσι εχει δειξει τουλαχιστον) που δεν βαφεται και τα σχετικα..ομως καποιες φορες βαριεμαι.. να την βλεπω αβαφτη και να μου την πεφτουν κατι μουναρες και εκει να σκαλωνω..βλεποντας τις διαφορες..σαν γυναικες πρεπει να περιπιειστε τον εαυτο σας..τουλαχιστον στην σχεση..πως θα με καυλωσει εμενα η κοπελα μου αν δεν γινει λιγο προκλητικια?λογικο ειναι μετα καιγω να κερατωσω..την αγαπαω οπως ειναι..αλλα αντρας ειμαι...ολα θελουν μετρο.σωστη διαχειριση και οχι μαλακιες...αυτο πιστευω ειναι το σημερα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74762 από NESA__AND_KATIA στις 31 Μαρτίου 2011, 2:05πμ

NESA__AND_KATIA

banned
μέλος από: 30/3/2011
δηλαδη πρεπει η κοπελα να βαφεται να ντυνεται προκλητικα καινα τα βγαζει ολα εξω για να βρει ενα παιδι να ειναι μαζι?και αν δεν μπορει να το κανει αυτο και προτιμαει να ντυνεται πιο σεμνα και συμαζεμενα τι γινετε?δεν θα βρει κανενα? δεν νομιζω ειναι το τι θελει το κοριτσι και τι αγορι ψαχνει..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74771 από GrandmasterL στις 31 Μαρτίου 2011, 1:47μμ

GrandmasterL

μέλος από: 22/4/2010
Μαλακιες.Ολη μου η παρεα τις κραζει αυτες.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75418 από rhgas στις 12 Απριλίου 2011, 11:28μμ

rhgas

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/3/2011
Έχω τελιώσει σχεδόν την εφηβεία (είμαι 17 μισό) και προσωπικά πιστεύω οτι η εποχή που ζούμε δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο τις υπόλοιπες.Όχι οτι οι υπόλοιπες εποχές έχουν κάτι να ζηλέψουν απο την δική μας.Φίλε selfish μην ξενερώνεις με το σήμερα απο την στιγμή που δεν μπορείς να αλλάξεις όμως ούτε μην προσαρμοστείς.Εγώ Θεωρώ τις κοπέλες πιο ωραίες άβαφτες.Όχι απεριποίητες ή άπλυτες αλλα χωρις μισο κιλό προϊόντα sephora και hondos center.Οι περισσότεροι απο τα αγόρια που έχω ρωτήσει συμφωνούν.Όμως όπως λέει και ο nikos200 στα κορίτσια αρέσουν τα δήθεν ''κακά αγόρια''.Όλα εμείς τα αγόρια μπορούμε να πουλήσουμε τσαμπουκά στον οποιονδήποτε ή να βαρέσουμε κάποιον τυχαίο απλά επειδή έτυχε όμως δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι(επι το πλήστον)για να το κάνουμε.Παρ'όλα αυτά σε εσάς τα κορίτσια αρέσουν αυτα θεωρώντας οτι είναι ο πιο δυνατός ή αυτός που σέβονται όλοι ή ο μάχημος ο οποίος θα σας προστατεύσει και παράλληλα το αρνείστε κατηγορηματικά υπερασπίζοντας το τίτλο του πιο ώριμου ανάμεσα στα δυο φύλα.Και αυτός ο τύπος όμως δεν φταίει σε τίποτα αφού το αρσενικο είναι εκείνο το οποιο ''κυνηγάει'' να κεντρίσει το ενδιαφέρον του θυληκού και αφού σε εσάς αρέσουν τα κάνει.Και μετά η ''ώριμη'' την οποία παράτησε ο ουάου έρχετε και σου λέει με θράσος 'άντρες πεταμένα λευτά,άχρηστοι μα σε όλα άχρηστοι;' και μετα αναρωτιεσαι που παμε έτσι.Και ρωτώ μήπως, λέω μήπως εσεις τα κορίτσια είστε 'λιγο' λάθος;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75420 από Sivilla στις 13 Απριλίου 2011, 12:58πμ

Sivilla

Εικονίδιο
μέλος από: 11/4/2011
Κατα την γνωμη μου ειμαστε στην εποχη που κυριαρχει το ψευτικο..τι θελω να πω ψευτικα νυχια,προσθετα μαλλια,προσθετες βλεφαριδες,20ποντα τακουνια,σιλικονη,επεμβασεις και παει μακρια η βαλιτσα..υπαρχουν λοιπον οι κοπελες που παραδειγματιζονται απο αυτα..υπαρχουν οι κοπελες που επηρεαζονται σε καποιο βαθμο,και οι κοπελες που αμελουν τον εαυτο τους..για μενα μια κοπελα πρεπει να περιποιειται..οχι σε επιπεδο εμμονης..αλλα πρεπει να περιποιειται..αμα η κοπελα χασει την γοητεια που ασκει στο αγορι της η την αυτοπεποιθηση της τον εχασε..(νικο200 αυτο που τεινουμε να κανουμε οι γυναικες ειναι οτι μολις δεσουμε τον γαιδαρο μας,δλδ μολις δουμε οτι καποιος μας αγαπαει κι ειναι μαζι μας χαλαρωνουμε και παραταμε την εμφανιση μας..επομενως καλο θα ηταν κανενα κοπλιμεντο διακριτικα παντα του τυπου μωρο μου τι ωραια που εισαι βαμμενη,η ποσο σου παει το ισιο μαλλακι..και μολις δεις οτι εχει αρχισει κι φτιαχνεται να την επιβραβευεις..τουλαχιστον πριν κερατωσεις θα ξερεις οτι προσπαθησες :P)
Τώρα στο αλλο θεμα..οπως και στα αγορια υπαρχουν οι 'μαγκες' και τα καλα παιδια ετσι κι σε μας..Σιγουρα η δυναμη γοητευει αλλα οχι παντα..Εγω και γενικα οι κοπελες που ξερω, τους 'μαγκια-κλανια-εξατμιση' τους φτυνουμε..Γενικα ο ανθρωπος ωριμαζει καθως μεγαλωνει αρα αλλαζουν καποια στιγμη κι οι προτιμησεις και τα θελω..οι επιφανειακοι θα καταλληξουν με τους ομοιους τους και οι κατασταλαγμενοι αντιστοιχα..
Αντιστοιχο σλογκαν αντρων ,οπως το αντρες πεταμενα λεφτα ειναι το 'ολες οι γυναικες ειναι πουτ.... εκτος απο την μανα μας και την αδερφη μας που δεν μπορουμε να τους το πουμε..'Δεν ειμαστε μονο εμεις λαθος..τα σφαλματα ειναι αμοιβαια..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75424 από rhgas στις 13 Απριλίου 2011, 11:47πμ

rhgas

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/3/2011
Φιλη sevilla εγω παλι οι μισές κοπέλες που έχω μιλήσει και το θέμα παει στο 'αγορια-κοριτσια' παραδεχονται οτι όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες και έχω κάνει συζητήσεις με όλων των ειδών τα κορίτσια(φυτά,ξέκολα,ψώνια,συνεσταλμένες κ.τλ)Χωρίς να θέλω να προσβάλω το γυναικείο φύλο,καθώς δεν πιστεύω οτι ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι πουτανες,ο κανόνας μου επιβεβαιώνε καθημερινά..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login