Μήνυμα στις 31/3/2011 στις 02:05 @Κλάψιμο
δηλαδη πρεπει η κοπελα να βαφεται να ντυνεται προκλητικα καινα τα βγαζει ολα εξω για να βρει ενα παιδι να ειναι μαζι?και αν δεν μπορει να το κανει αυτο και προτιμαει να ντυνεται πιο σεμνα και συμαζεμενα τι γινετε?δεν θα βρει κανενα? δεν νομιζω ειναι το τι θελει το κοριτσι και τι αγορι ψαχνει..
Πήγαινε στο θέμα: αλλες εποχεσ αλλα κοριτσια-αγορια
Μήνυμα στις 31/3/2011 στις 01:35 @Sex
επιτεπεται να αφησει η κοπελα το αγορι της να τελειωσει στο προσωπο τησ??? θα σε δει καποιος σοβαρα αν στο σεχ εισαι δεκτικη σε ολα??η δεν εχει σημασια???
Πήγαινε στο θέμα: Τελείωμα στο πρόσωπο
Μήνυμα στις 31/3/2011 στις 01:23 @Κλάψιμο
ειμαι 21 χρ.ειμαι με ενα παιδι 4 μηνες και πιστευω οτι δεν με καλυβει πουθενα.δεν εχουμε ολοκληρωσει ακομη με αυτον αλλα κ γενικα.μενουμε αρκετα μακρια κ δεν βρισκομαστε συχνα.ειναι 26χρ και αισθανομαι οτι με πιεζει να προχωρησουμε.δεν ξερω αν ειναι ο σωστος και για ποσο θα μεινω μαζι του.δεν θελω να το κανω κ 1 μηνα μετα να χωρισουμε.μου μιλαει πολυ προστυχα σε μηνυματα για φαντασιωσεισ του και με ρωταει συνεχεια αν θα μπορουσα να τα κανω ολα στο κρεβατι ενω μου ζηταει να μιλαω κ εγω ετσι ενω δεν μπορω.με ρωταει ενω ξερει οτι δεν εχω κανει πολλα.ειναι πολυ ζηλιαρης και οταν βγαινω μου λεει οτι ψαχνομαι κ.α.οταν μιλαμε καταληγουμε να μαλωνουμε γτ παντα ριχνει το φταιξιμο σε μενα κ οτι ποτε δεν προσπαθω.μου λεει συνεχεια να αλλαξω και να γινω οπως θελει αυτος ενω ποτε ο ιδιος δεν κανει λαθος.μεσα απο συζητησεις ομως μου δινει την εντυπωση οτι θελει κατι σοβαρο.αλλα δεν ξερω?τι να κανω?ειμαι πολυ μπερδεμενη.φταιω εγω σε κατι?οντως πρεπει να αλλαξουμε για καποιον επειδη μας το ζηταει?και οι φαντασιωσεισ του?μηπως να μην προχωρησω μαζι του και πρεπει να τον χωρισω?αισθανομαι πολλες φορες οτι με κοροιδευει. Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ
Μήνυμα στις 31/3/2011 στις 01:09 @Κλάψιμο
ειμαι 20 χρονων και2 εβδομαδες ημουν με ενα παιδι και προς το τελος μου φαινοταν αδιαφορος και τον χωρισα. μου ειπε οτι πιστευε οτι δεν ειμαι αυτο που ψαχνει.να τονισω οτι η πρωην του ηταν 15 χρ.μετα απο 2 εβδομαδες μου μιλησε στο face οπωσ οταν ημασταν μαζι.τυχαινει να εχουμε κοινες παρεες.δεν με αποφευγει, μου μιλαει,με χαιτεραει κτλ.αλλα δεν κανει καμια κινηση.του εστειλα μετα απο 2 μηνες μηνυμα να μιλησουμε και εκεινος με ρωτησε τι εχουμε να πουμε?.και δεν μπορουσε να βγουμε και ακομη περιμενω εδω κ 2 εβδομαδες.παρολο αυτα οταν βρισκομαστε σε κοινη παρεα μου μιλαει η με χαιρεταει στο δρομο.κ αισθανομαι οτι με κοιταζει και εχω την εντυπωση οτι θελει να τον παρατηρω.υπαρχει περιπτωση να γινει κατι σοβαρο ξανα μεταξυ μας?τον θελω ακομη.
Πήγαινε στο θέμα: πρωην
Μήνυμα στις 30/3/2011 στις 23:55 @Sex
ειμαστε 2 φιλες στην ιδια απελπιστικη κατασταση. ειμαστε 20 και 21 χρονων και σπουδαζουμε στο παιδαγωγικο. δυστυχως δεν ετυχε να ολοκληρωσουμε μεχρι τωρα αν και θα το θελαμε πολυ. Ισως να μην βρηκαμε τον καταλληλο.πρεπει να βιαστουμε?και ας μην ειναι ο καταλληλος?και πωσ θα ξερουμε πιος ειναι ο κατάλληλος?να το κανουμε μονο και μονο για να το δοκιμάσουμε?σε ενα αγορι πως θα φανει το οτι δεν εχουμε κανει ακομη τιποτα?ποσο διάστημα ειναι αρκετο για να καταλάβεισ οτι το αγορι σ δεν ζηταει μονο αυτο απο εσενα? τι πρεπει να κανουμε?δεν αντεχουμε αλλο ομως θελουμε να το κανουμε.
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηματα |